DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vitazny DS na sk3

2 posters

DET :: Forum DET :: Pokec

Goto down

Vitazny DS na sk3 Empty Vitazny DS na sk3

Odoslať  Nemo Ut september 09, 2008 3:21 pm

Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Vitazny DS na sk3 Empty Re: Vitazny DS na sk3

Odoslať  jojsi Pi september 26, 2008 11:20 pm

hmmm super link .....
Len som sa tak zamýšlal že katy a barany tu majú velký význam , nebolo by zle podebatiť koľko asi čoho treba (
ja viem všetkého čo najviac Very Happy ) alebo aky je najidealnejsi pomer pechota , jazda , barany , katy .
Na tých niektorých útokoch vidno že pokiaľ nie je aspoň 3-4000 katov tak škody na braniacej sa dedine (s velkými podporami) sú minimálne, prip. žiadne.
Nemám moc skúsenosti a keďže je veľmi pravdepodobné že budeme aj my dobývať podobne zabetonované dediny , dosť by mi pomohlo a určite aj ostatným nie zrovna veľmi ostrieľaným spoluhráčom ake jednotky určite stavať prip. koľko mať katov .... predsa len úroda nebola najlepšia a žitka je menej a menej hlavne u nezlatkarov albino

jojsi

Počet príspevkov : 137
Alliancia : DET
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So september 27, 2008 12:17 am

takze zlatky aspon 20ks = 4 tyzdne bonus na obilie by si mohol kazdy zohant, ked uz nic ine spravit si cez svoj ref. kod dedinu na inom serveri po pop 75 Smile ale na iny email ako mate sucasny ucet na sk6 !!!

a k vojsku:

nu podla naroda a ucelu army.

ak vybit obranu natarov v DS ci obranu planov.. moze byt pechota aj jazda..

na DS betonovany ally ja som za cistu pechotu - na obilie jasne vacsi dmg. pripadne ak chcete hraci, zvazte, ze si jazdu vybijete pri dobijani natarky a planov a uvolnene obilie, ak stihate, vyuzite pre viac pechoty Smile plus obrana v DS sa bude pocitat len z obrany voci pechota, obrana voci jazde sa potom nepripocita Cool

zakladne pravidlo co najviac pechoty - lebo da max utok na 1 obilie (plus hodnota bonusu v kovacskej a hrdinu ani nevravim - na 1 obilie absolutne najvyhodnejsia pechota) a hlavne co najvacsi utok = max padlych obrancov pri utoku = vacsie skody baranmi a katapultami.

baranov by bolo fajne cca 4K a katapultov aspon 5K... kedze vsak nie kazdy hrac vsetko stiha. bolo by fajn aby sa hraci ozvali svojmu vedeniu- utocnemu generalovi alebo najbojovnejsiemu clenovi co zvykne riadit aliancne utoky a dohodnut sa kto bude robit barany a znici hradbu, aby dalsi potom mali len katy a katapultovali sklady atd.
ak je raz hradba dole a do par sekund pride utok katmi, tak utok katmi nepotrebuje barany Wink

Cool
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi So september 27, 2008 12:30 pm

no to ano , ja osobne zlatky na produkciu vsetkych surovin + plusko + dokoncovanie stavieb (hlavne obilnych poli) nájdem vždy , akurat na Obchod s NPC ich uz asi neostane.... ale uvidime mozno aj na to sa najdu :-)
Hrat na ostatnych serveroch je super a kto to nerobi a ma viac casu nech skusi .... vychadza to ze sa dá momentalne zarobiť 100 zlatiek za plus minus 5-6 dni a to je celkom slusne Laughing
no ale aj tak živiť 5k katov si momentalne neviem predstaviť, len ako rozmyšlam tak rozmyšlam bez katov to asi nepojde

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So september 27, 2008 2:15 pm

lvl 18 obilie uz mas? Smile
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi So september 27, 2008 3:40 pm

Nemo napísal:lvl 18 obilie uz mas? Smile

žial som neskoro začal s obilim , takže robim len 17-ky a 18-ky už nejdem robiť kvoli času ....radšej urobim nejaké zasobovacie dediny a obilie tam budem presúvať

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

DET :: Forum DET :: Pokec

Povolenie tohoto fóra: