Pretup aliancii
5 posters
DET :: Forum DET-DG :: Pokec
Strana 1 z 1
Pretup aliancii
Nevedel som ako to mam nazvat ale som sa fakt chcel spytat preco sme Det a nie KPS a preco KPS neni ani ako nas spojenec? Viem ze nie vsetko sa takto hovori ale tak aspon nieco by som sa rad dozvedel lebo mam trocha v tom gulas:(
Raven- Počet príspevkov : 5
Registration date : 22.03.2008
Re: Pretup aliancii
Lebo sme sucastou spolocenstva DET a nie KPS. A KPS davno zabudlo kto im pomahal na zaciatku servera a uz nema zaujem byt nasim spojencom. Preto mame s nimi iba DoN.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
No tak dako ale skvor to bolo tym ze si myslia ze ako DT sme pod ich uroven lebo ked sem ziadaly o spojenectvo tak sme boli dakde na 30 mieste ako alliancia teraz som opat napisal ze casy sa menia a aj my a preto chceme spojko a nie don uvidime co nato povedia . osobne si myslim ze je nam to aj tak suma fuk ci su snami spojenci bo necakal by som od nich ziadnu pomoc mozno od jedneho hraca s ktorym sem tam prehodim slovo. a takysto nech necakaju pomoc oni od nas
dam to sem docela dobra zasobaren kto to ma blisko nech si nalupi poslal som tam spehov na skoro kazdu dedinku takze si mozete ceknut linky co tam ma ... nestacim minat zito to sa mi este nestalo :-)http://travilog.org.ua/sk/4224561/58386c2287bb173cb1035f529fb15591
LyoN- Počet príspevkov : 15
Registration date : 26.06.2008
LyoN napísal:dam to sem docela dobra zasobaren kto to ma blisko nech si nalupi poslal som tam spehov na skoro kazdu dedinku takze si mozete ceknut linky co tam ma ... nestacim minat zito to sa mi este nestalo :-)http://travilog.org.ua/sk/4224561/58386c2287bb173cb1035f529fb15591
vyborne... on asi nie je moc aktivny.. ked nechal dve plne sypky len tak..
patimer- Počet príspevkov : 28
Alliancia : DET-DG
Registration date : 18.08.2008
DET :: Forum DET-DG :: Pokec
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: