Pupkac10 - nefarmit
3 posters
Strana 1 z 1
Pupkac10 - nefarmit
Takze kedze kazdy ma problem ze posielam nocne utoky a popritom ich farmam ukradnem 1000 s kazdej...tak som si sfarmil hraca Pupkac10 ma dost vela MC ale zatial prvu a druhu jeho dedinu idem farmit musim si vynahradit straty,,Poprosil by som o nefarmenie týchto dvoch dedin ostatne kludne...
http://travilog.org.ua/sk/7020061/1bd8e5cbb2afa3b59632590ab01bd657
http://travilog.org.ua/sk/5820150/201b1b5991d9bd217170d19819524813
http://travilog.org.ua/sk/7020061/1bd8e5cbb2afa3b59632590ab01bd657
http://travilog.org.ua/sk/5820150/201b1b5991d9bd217170d19819524813
Tetus- Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: Pupkac10 - nefarmit
Hrac HugoBoss011 asi nechodi na forum a netrapi ho to prebral si tu dedinu ani mi nenapisal akoze je mi to jedno ja som potreboval len surky ale mohol sa mi ozvat ako iný hraci...
Nebud trapny ake straty, tych zopar pesiakov a konikov ti je luto, koli tomu ti nemaju nahodou vsetci poslat surky aby si si mohol popkarit aj stavat armadu naraz? Ked niekoho raz rozbijes, to neznamena ze on ti pri dalsom utoku nepripravi prekvapko vo forme podpor a to takych ze ti pride len sprava (ziadny z tvojich vojakov sa nevratil). Takze bud rad ked ti ho niekt priebezne prefarmi aby tam neco nepozhanal a nepostavil.
Vela hracov tu nechodi a je to ich chyba, tak ho ziadaj o nahradu suriek ked si mal tu dedinu zarezervovanu v spravnom topicu a mal si na nu pravo, ak nie nespamuj zbytocne.
Keby tu kazdy mal davat taketo prispevky tak sa tu v zivote nepreklikam k dolezitym informaciam.
Vela hracov tu nechodi a je to ich chyba, tak ho ziadaj o nahradu suriek ked si mal tu dedinu zarezervovanu v spravnom topicu a mal si na nu pravo, ak nie nespamuj zbytocne.
Keby tu kazdy mal davat taketo prispevky tak sa tu v zivote nepreklikam k dolezitym informaciam.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
suhlas s gorgom to neboli ani stratygorgo napísal:Nebud trapny ake straty, tych zopar pesiakov a konikov ti je luto, koli tomu ti nemaju nahodou vsetci poslat surky aby si si mohol popkarit aj stavat armadu naraz? Ked niekoho raz rozbijes, to neznamena ze on ti pri dalsom utoku nepripravi prekvapko vo forme podpor a to takych ze ti pride len sprava (ziadny z tvojich vojakov sa nevratil). Takze bud rad ked ti ho niekt priebezne prefarmi aby tam neco nepozhanal a nepostavil.
soild- Počet príspevkov : 150
Registration date : 23.05.2008
No akoze prepac touto spravou serem na kazdeho zautocil som na jednu farmu niekoho asi mecenas hned mal problemy ci som si ju ja sfarmil ale ked sa ja ozvem mate problemy...Piste co chcete budem farmit nadalej...
A nepis ze som popkar, moja popka rastie tak pomaly ze az mam 9 dedin kolko mas ty 15??
A nepis ze som popkar, moja popka rastie tak pomaly ze az mam 9 dedin kolko mas ty 15??
Ja nikoho neobranijem a uz vobec sa nestaram do toho kto co sfarmil. Ja som si sfarmoval cele aliancie od januara a potom mi ich popkari vyberali v casoch ked som sa rozbijal na aliancnych cieloch a NIKOHO som NIKDY neziadal o nahradu rurovin.Tetus napísal:No akoze prepac touto spravou serem na kazdeho zautocil som na jednu farmu niekoho asi mecenas hned mal problemy ci som si ju ja sfarmil ale ked sa ja ozvem mate problemy...Piste co chcete budem farmit nadalej...
A popkar nieje ten kto ma nizku popku ako taku, ale ide o ten pomer poctu vojakov k popke a to na co sa v tej hre zameriava.
U mna bol pomer poctu vojakov k popke vzdy aspon 5:1 iba teraz som trosku pozadu, tak to dobieham. Ale ked si myslis, ze ja som pokar, tak ty musis taku armadu, aku svet travianu este nevidel.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
Ale ja sa s tebou nemam co hadat nejdem na forum radsej nic pisat lebo ked to tu kukam fakt to neprospieva stale sa hadame...
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: