DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kniha Sťažností

+5
rosomak
Erien
Kiya
Nemo
Tetus
9 posters

Goto down

Kniha Sťažností Empty Kniha Sťažností

Odoslať  Tetus St august 27, 2008 5:57 pm

Kniha Sťažností... bounce
Tetus
Tetus

Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Kniha Sťažností Empty Re: Kniha Sťažností

Odoslať  Nemo St august 27, 2008 8:14 pm

poprosim dvakrat premysliet co sa da na forum, kedze dochadza k uniku informacii z fora.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Kniha Sťažností Empty ZMENA :o(

Odoslať  Anonymný Po september 01, 2008 9:47 am

Neviem teda ako ostatným ale mne sa vôbec nepáči tá zmena ohladne fora.Chodil som na forum častejšie a odvtedy ako sa to rozsekalo je to oničom aktivita na fore klesla ja vie že je to kôli špiónom ale teraz človek nema vôbec prehlad čo sa deje skôr by sme sa mali spoznavat a nie ochladzovať vzťahy myslím že toto nebol ten správny krok.Všetky dôležite vojenske veci sa aj tak píšu cez žltu poštu tak načo toto....

moj názor. No

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po september 01, 2008 12:22 pm

mordor2 napísal:Neviem teda ako ostatným ale mne sa vôbec nepáči tá zmena ohladne fora.Chodil som na forum častejšie a odvtedy ako sa to rozsekalo je to oničom aktivita na fore klesla ja vie že je to kôli špiónom ale teraz človek nema vôbec prehlad čo sa deje skôr by sme sa mali spoznavat a nie ochladzovať vzťahy myslím že toto nebol ten správny krok.Všetky dôležite vojenske veci sa aj tak píšu cez žltu poštu tak načo toto....

moj názor. No

problem je skor lokalny, kazde forum je take zive, ako clenovia aliancie ktoremu forum patri spolupracuju. V M&T nemate ziadne temy o spolocnych utokoch, obranach takze o tom ani nediskutujete. taktiez neviem, preco sa tak silou mocou dozadujete na pristup do "sukromnych casti" fora inych aliancii, ked vam v M&T Erien a spol prekaza myslienka, ze tam vedenie DET ma pristup. Keby tam malo pristup dalsich 100-200 hracov to by vam vyhovovalo lepsie ako len vedenie DET? silne pochybujem.

skratka a strucne, ak sa nudite musite si to poriesit v M&T, zalozte si pokec, vlakno o vtipoch a zaujimavych linkoch atd. skrata prejavujte vlastnu snahu sa bavit a nie sa tlacte do for, ktore same dokazu fungovat a zaroven paradoxne vam vadi pristup ludi z inych ally do vasho fora, aj ked su to len ludia z vedenia. No a na jednosmerne zastupy pre clenov M&T do inych for zabudnite. Nemhrozi aj ked sa budete ako snazit. Plati rovnaky meter aj pre clenov M&T.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po september 01, 2008 1:38 pm

Nemo napísal:
mordor2 napísal:Neviem teda ako ostatným ale mne sa vôbec nepáči tá zmena ohladne fora.Chodil som na forum častejšie a odvtedy ako sa to rozsekalo je to oničom aktivita na fore klesla ja vie že je to kôli špiónom ale teraz človek nema vôbec prehlad čo sa deje skôr by sme sa mali spoznavat a nie ochladzovať vzťahy myslím že toto nebol ten správny krok.Všetky dôležite vojenske veci sa aj tak píšu cez žltu poštu tak načo toto....

moj názor. No

problem je skor lokalny, kazde forum je take zive, ako clenovia aliancie ktoremu forum patri spolupracuju. V M&T nemate ziadne temy o spolocnych utokoch, obranach takze o tom ani nediskutujete. taktiez neviem, preco sa tak silou mocou dozadujete na pristup do "sukromnych casti" fora inych aliancii, ked vam v M&T Erien a spol prekaza myslienka, ze tam vedenie DET ma pristup. Keby tam malo pristup dalsich 100-200 hracov to by vam vyhovovalo lepsie ako len vedenie DET? silne pochybujem.

skratka a strucne, ak sa nudite musite si to poriesit v M&T, zalozte si pokec, vlakno o vtipoch a zaujimavych linkoch atd. skrata prejavujte vlastnu snahu sa bavit a nie sa tlacte do for, ktore same dokazu fungovat a zaroven paradoxne vam vadi pristup ludi z inych ally do vasho fora, aj ked su to len ludia z vedenia. No a na jednosmerne zastupy pre clenov M&T do inych for zabudnite. Nemhrozi aj ked sa budete ako snazit. Plati rovnaky meter aj pre clenov M&T.

tak kamarat za takuto odpoved čo si mi teraz napisal ti poviem len jedno : so mnou nepočítaj pri tvojej obrane.
a to som bol dost slušný....

Naposledy upravil mordor2 dňa Po september 01, 2008 2:01 pm, celkom upravené 1 krát.

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Po september 01, 2008 1:49 pm

moj názor. No
k tomuto ti poviem tolko: hraci byvalej DT a DTc pocitili tu zmenu fora este intenzivnejsie ako vy ... na fore DETc to vsak zije, lebo sa prisposobili a chodia tam, boli na to zvyknuti - zmena nevonia ani im, ale snazia sa a ide im to ... spolocne forum je tu pre vsetkych a tam sa mozu hraci spoznavat a je len na nich aby tam prispievali Smile treba sa trosku snazit a motivovat ludi a pojde to ... netreba hned vsetko vzdavat pri prvych prekazkach - pojde uvidis, ved prekazky su na to, aby sa zdolavali Smile
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po september 01, 2008 2:24 pm

Tak aby bolo medzi nami jasno, poviem to na rovinu, bo veľa ľudí tu nerozumie môjmu druhu humoru.
Ja som chcela spoločné forum pre všetky ali. A to myslel svojím príspevkom aj mordor2. Vznikla tu separácia a to neprospieva nikomu. Mali by sme sa zjedncovať a spoznávať lepšie navzájom. To sa potom aj lepšie spolupracuje. Admin to myslel dobre, že urobí fora aj pre jednotlivé ali zvlášť, len mne sa to zdá zbytočné. No a prečo naši na forum nechodia? Pretože ich nebaví už to, že keď niečo napíšu, tak sú tu za volov a hneď ich každý zakope pod čiernu zem. Na takýto druh fora sme my zvyknutí neboli. rešpektovali sme každé vyjadrenia hráčov, nikoho sme neurážali a nepodceňovali. Preto nás už nebaví prispievať na toto forum. A čo sa týka mňa Nemo, môžem ťa ubezpečiť, že nemám záujem, ani potrebu chodiť na fóra iných aliancií. To je z mojej strany všetko. A ak v tomto príspevku vidí niekto, že nim rozvraciam ali, tak si ho zle vysvetluje. Len tu píšem to, čo si myslím.

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Po september 01, 2008 2:49 pm

je dobre že každý tu vyslový svoj nazor ale jedno sa mi nepači to o tých podporach každý ma svoj nazor ale ked si raz prestaneme posielať podpory tak začneme padať dolu vydím to na tých čo na nich utočim par krat rozbijem obranu a už tam nikto nič neposiela nam to vyhovuje ale čo ked sa to začne u nas praktyzovať ty mi nesedíš tebe nepomôžem taký rumcajz navštívy niekoho par krat a par hračov ma po podporach a ani seba samich neochrania takže hadajte sa veselo dalej ale neťahajte sem že tebe nepošlem poviem to takto takých ja osobne nepotrebujem Twisted Evil

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Po september 01, 2008 2:55 pm

rosomak napísal:je dobre že každý tu vyslový svoj nazor ale jedno sa mi nepači to o tých podporach každý ma svoj nazor ale ked si raz prestaneme posielať podpory tak začneme padať dolu vydím to na tých čo na nich utočim par krat rozbijem obranu a už tam nikto nič neposiela nam to vyhovuje ale čo ked sa to začne u nas praktyzovať ty mi nesedíš tebe nepomôžem taký rumcajz navštívy niekoho par krat a par hračov ma po podporach a ani seba samich neochrania takže hadajte sa veselo dalej ale neťahajte sem že tebe nepošlem poviem to takto takých ja osobne nepotrebujem Twisted Evil

Tak je!

Johnny Bravo

Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Po september 01, 2008 2:56 pm

Erien napísal:Tak aby bolo medzi nami jasno, poviem to na rovinu, bo veľa ľudí tu nerozumie môjmu druhu humoru.
Ja som chcela spoločné forum pre všetky ali. A to myslel svojím príspevkom aj mordor2. Vznikla tu separácia a to neprospieva nikomu. Mali by sme sa zjedncovať a spoznávať lepšie navzájom. To sa potom aj lepšie spolupracuje. Admin to myslel dobre, že urobí fora aj pre jednotlivé ali zvlášť, len mne sa to zdá zbytočné. No a prečo naši na forum nechodia? Pretože ich nebaví už to, že keď niečo napíšu, tak sú tu za volov a hneď ich každý zakope pod čiernu zem. Na takýto druh fora sme my zvyknutí neboli. rešpektovali sme každé vyjadrenia hráčov, nikoho sme neurážali a nepodceňovali. Preto nás už nebaví prispievať na toto forum. A čo sa týka mňa Nemo, môžem ťa ubezpečiť, že nemám záujem, ani potrebu chodiť na fóra iných aliancií. To je z mojej strany všetko. A ak v tomto príspevku vidí niekto, že nim rozvraciam ali, tak si ho zle vysvetluje. Len tu píšem to, čo si myslím.

je tu aj spolocne forum a je na vsetkych ci tam budu prispievat - to je na preklenutie pociatocnej nedovery a spoznavanie sa ... tam nie su ziadne zmeny a kazdy tam moze byt spokojny ... ked sa niekomu nepaci vlastne forum, nemusi prispievat - je to jeho osobna vec ...
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po september 01, 2008 3:27 pm

hm, takze Kiya ma pravdu. forum tvori okrem casti pre jednotlive ally aj spolocne forum. faktom je, ze kazda ally ma mozonst teda pisat a zoznamovat sa aj na spolocnom fore. Erien a spol. preco nie ste aktivny tam? a ze niekto nechape humor, ja chapem vela druhom humoru Cool .. ale nemyslim, ze pristup do vsetkych sekcii fora vsetkym clenom zvacsi fanklub tvojho humoru, myslim, ze narastie skor antifanklub. ale to je jedno...
na spolocnom fore je M&T prilis ticho na to, aby ste ziadali pristupy aj inde.
tych volov, no Erien neviem, ci niekto skutocne vasho clena pocastoval prezyvkou vol, myslim, ze prehanas, plus kolko vasich clenov je na fore aktivnych.. myslim v % ? Smile alebo sa jedna o tie iste dusicky len hm?
My - hraci byvalej DTc a DTr sme mali problem prisposobit sa novemu foru vyse mesiaca, no prisposobili sme sa, ziadne staznosti sme nepisali. Dolezite je mat aktivnych clenov a nie to kto ma ake forum (sukromne/verejne). Sekcia fora DETc je ziva.

@mily mordor2: neviem preco reagujes ako reagujes, no ja ako spravny clen sustavy DET ti podpory poslem, ked bude treba. I ked odteraz uprimne pocitam, ze ty rovnako konat nebudes :/

Taky dotaz, preco je treba na nazor inych odpovedat stylom:
"za toto ti neposlem podporu"
"admin to myslel dobre... ,ale mne sa to zda zbytocne" atd
Unavuje ma reagovat na taketo reci.

Kazdopadne nechapem ludi, co len frflu, stazuju sa a nedaju omnoho lepsi navrh ktory si aj riadne odovodnania a ktory reaguje na ziadosti viacerych ludi ( v tomto pripade by to mali byt hlasy z viacerych sestier DET a nie len jednej.. teda presnejsie nie len skupiny hracov z jednej sestry), aby nespamovali. Je zabijak casu citat potom reakcie, ja "nerozumiem ludom..." pritom je fakt, ze vacsina nerozumie autorovi takychto riadkov obvykle.
Dakujem za pochopenie, ze toto je LEN moj osobny nazor.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  melanche Po september 01, 2008 3:29 pm

mordor2 napísal:
tak kamarat za takuto odpoved čo si mi teraz napisal ti poviem len jedno : so mnou nepočítaj pri tvojej obrane.
a to som bol dost slušný....
No No affraid mordorku, tak takovou reakci bych od tebe nečekala..
každý tu má svůj názor, a když se liší - tak tu začnou létat blesky Smile sama vím, o čem píšu, nedávno jsem se o sobě dozvěděla velmi pekné věci.. a jak to skončilo? smazání topicu.. až tak to bylo bouřlivé Cool Very Happy

pohádej se, pošli ho někam, nebo s ním prostě nekomunikuj.. ale podpory do toho netahej.. Neutral
melanche
melanche

Počet príspevkov : 101
Registration date : 27.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  rosomak Po september 01, 2008 3:46 pm

presne tak melanche Very Happy maš moju plnu podporu aj ked je mala ale je Twisted Evil

rosomak

Počet príspevkov : 124

Návrat hore Goto down

Kniha Sťažností Empty Erien a spol

Odoslať  Anonymný Po september 01, 2008 4:00 pm

chcel som na toto všetko reagovat ale už nebudem...
idem sa venovat Erien a spol... papa. affraid

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  rubenso Po september 01, 2008 4:06 pm

no taketo debaty riesite len sa rozhadate je to zbytocne aj ked si myslim ze mordor2 ma pravdu Exclamation
rubenso
rubenso

Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po september 01, 2008 4:51 pm

rubenso napísal:no taketo debaty riesite len sa rozhadate je to zbytocne aj ked si myslim ze mordor2 ma pravdu Exclamation

v com prosimta Question ze za moj nazor mi chce odpopriet posielanie podpor ak mi bude treba Question Question Question Question

kazdopadne, a on si este ziada pristup inde, to sa od tolkej nudy chce kvoli odlisnym nazorom ako ma on (mordor2) rozhodnut neposlat tym a tym tiez podpory ci co?!?!? kde sme? ziadam vysvetlenie od rubenso ako si myslel svoj prispevok...
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  rubenso Po september 01, 2008 9:52 pm

Nemo napísal:
rubenso napísal:no taketo debaty riesite len sa rozhadate je to zbytocne aj ked si myslim ze mordor2 ma pravdu Exclamation

v com prosimta Question ze za moj nazor mi chce odpopriet posielanie podpor ak mi bude treba Question Question Question Question

kazdopadne, a on si este ziada pristup inde, to sa od tolkej nudy chce kvoli odlisnym nazorom ako ma on (mordor2) rozhodnut neposlat tym a tym tiez podpory ci co?!?!? kde sme? ziadam vysvetlenie od rubenso ako si myslel svoj prispevok...
nemyslel som podpory tie ti budem poselat ak bude treba ale aby mal pristup na sukromne forum kazdej zo sestier len jeden z vedenia:napr.det-dg by mal na starost gilmak det-mat shark999 a tak....

PS:kapis to
rubenso
rubenso

Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Torchion Ut september 02, 2008 1:45 am

Mordor a ostatny z M&T .... zbytocne tu riesite taketo otazky ..... K nicomu nedospejete ... Koniec-koncov v kazdej normalnej populacii je iste percento dementov. O tom si radsej popisme cez RP v ramci ali.
Torchion
Torchion

Počet príspevkov : 3
Registration date : 02.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: