Diskusie
2 posters
Strana 1 z 1
Diskusie
tak tu by som požiadal iperitasa aby nam vysvetlil tuto vec do DG nechces farmy ako si pisal a hraca karslaiter co ma pop 1800 a pre caste červene ho z code vyhodili a nasi hraci motýlik 113 a revenge mu prave preberali dedinky kde bola už len mala loalita ked si ho ty zobral do ali a dali ste mu tam podpory motýlik113 aj revenge prisli o army aj senatorov ako robiš tam potom previerky? tak to nam vysvetli aby sme to aj my pochopili, aby si ty pochopil tu ali nevlastníš ty, celkovo ja som presvecedný ze tu už neni ten hrac ktoreho som ja poznal a s ktorým som mal rovnake nazory a myslienky ten je asi v Holandsku kam chodí je to tak?
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Re: Diskusie
Ok dostal si ma. Neskontroloval som ho. Tu je nas rozhovor:
gorgo napísal:
Jasne ze armada musi byt lepsia ako pop, to by sme boli aliancia farie ak by tomu tak nebolo. Optimalne je ak je 2-3x vatsia ako pop idelane 4 a viac krat vatsia ako pop.
Potom sa dakedy dohodneme na zastupe, ze si pozriem ako to mas, teraz sa mi nechce.
Posielam pozvanku.
nikdy tomu nebolo inak mozes sa opytat preco , vzdy sombranil seba aj svojich spoluhracov, myslim ze moja armada je lepsia ako moja pop, ale aj v tom sa posnazim. Ak ma prijmes budem dbat splnenie Tvojich prikazov cim skor. Dakujem, ak mozes posli mi prosim pozvanku
Kreisleiter napísal:
prosim Ta mohol by si ma prijat? Bez aliancie zacinaju na mna utocit, ak ma nechcete napis mi, rad by som sa prijal k priatelom s ktorymi som od zaciatku
Kreisleiter napísal:
Pisal mi preco, zemasa aliancia sa rusi a ze mam skusit sa hlasit u Teba. Mozem dufam, ze ma vezmes k vam? Dik
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O preberani dedin som nevedel a podporu si musel vyzobrat sam, alebo to boli jeho jednotky ktorymi sa branil.
Takze odstupujem od postu naborara, alianciu budem drzat az najdete nahradu, dajte mi vediet, dam mu prava primat hracov.
Edit: Kreisleiter je uz z aliancia von. Tak si ho sfarmite.
gorgo napísal:
Jasne ze armada musi byt lepsia ako pop, to by sme boli aliancia farie ak by tomu tak nebolo. Optimalne je ak je 2-3x vatsia ako pop idelane 4 a viac krat vatsia ako pop.
Potom sa dakedy dohodneme na zastupe, ze si pozriem ako to mas, teraz sa mi nechce.
Posielam pozvanku.
nikdy tomu nebolo inak mozes sa opytat preco , vzdy sombranil seba aj svojich spoluhracov, myslim ze moja armada je lepsia ako moja pop, ale aj v tom sa posnazim. Ak ma prijmes budem dbat splnenie Tvojich prikazov cim skor. Dakujem, ak mozes posli mi prosim pozvanku
Kreisleiter napísal:
prosim Ta mohol by si ma prijat? Bez aliancie zacinaju na mna utocit, ak ma nechcete napis mi, rad by som sa prijal k priatelom s ktorymi som od zaciatku
Kreisleiter napísal:
Pisal mi preco, zemasa aliancia sa rusi a ze mam skusit sa hlasit u Teba. Mozem dufam, ze ma vezmes k vam? Dik
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O preberani dedin som nevedel a podporu si musel vyzobrat sam, alebo to boli jeho jednotky ktorymi sa branil.
Takze odstupujem od postu naborara, alianciu budem drzat az najdete nahradu, dajte mi vediet, dam mu prava primat hracov.
Edit: Kreisleiter je uz z aliancia von. Tak si ho sfarmite.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: