aliancia
+4
Admin
shark999
Erien
puTTy
8 posters
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR
Strana 1 z 1
aliancia
Ahoj vsetci, kazdy den ocakavam kedy s tu zjavi nejaky takyto topic a stale nic? ved nas nicia staci sa pozriet do poslednych utokov, momentalne na travian nemam cas, 80% casu zamna hraje druhy clovek, ale nieco by sa mohlo diat aj z nasej strany...jediny utoky su na ich podradene aliancie. otom asi ani nevedia...
puTTy- Počet príspevkov : 68
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
ALIANCIA- DOTAZ NA VEDENIE DET
Ja mám jeden podstatný dotaz na vedenie DET. Ako je to s ALIANCIOU? Chcem vedieť, či prebiehajú nejaké rokovania, alebo sa chystáte vyhlásiť im vojnu? Bo reči tipu ALIANCIA sa na nás chystá mne nestačia. Ja nechcem info čo sa tu šušká, ja chcem fakty. A to su oficiálne rokovani diplomatov a podľa toho sa potom zariadime. Ale to, že sa navzájom posielajú fake a sem tam sa niekto pokúša o krádnutie surovín mne nestačí na to, aby sa tu všetky frakcie len dohadovali, či sa ALIANCIA na nás chystá, alebo nie. Poprosím o odpoveď a poprosila by som aj o to, ak prebiehali diplomatické rokovania, tak ako dopadli. A ak neprebiehali, tak chcem vedieť, ako chce spoločenstvo pokračovať. Myslím rokovania, alebo len zbojníčenie. Ak sa jedná o zbojníčenie, malo by sa o tom rokovať, nakoľko v popise ali KPSDe bolo voľakedy napísané, že útočiť na silnejšieho hráča sa má rokovať v ali. No a to je podľa mojho názoru nechať ho útočiť veľká nezodpovednosť, lebo tým ohrozuje aj ostatné aliancie. A ja som nikde nevidela hlasovanie, či vlastne chceme s ALIANCIOU takéto boje, nebodaj vojnu. Sorry, že som sa rozpísala, ale myslím, že to bude zaujímať aj ostatných v spoločenstve.
Ďakujem vedeniu ali DET, že sa mi k tomu vyjadrí.
Ďakujem vedeniu ali DET, že sa mi k tomu vyjadrí.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Re: aliancia
@PUTTY...UTOKY NA ICH PODRADENE ALIANCIE...SU DOST DOLEZITE Z JEDNEHO ASPEKTU....ZNICIS ICH DODAVATELOV OBRANY A V NEPOSLEDNOM RADE AJ DODAVATELOV SURIEK A OBILIA PRI STAVBE DIVU.....JE TO DOST DOLEZITE....A ZE ONI UTOCIA NA NAS?......ZATIAL IBA NA SLAINA A TERAZ NA BOBRIKA.....NECH UKAZU CO JE V NICH....TREBA ICH STUDOVAT A VYCKAVAT.....TRPEZLIVOST RUZE PRINASA....
@ERIEN....V PODSTATE NA TUTO OTAZKU SOM TI ODPOVEDAL U VAS NA FORE....BER TO AKO MOJ OSOBNY PRISPEVOK RADOVEHO CLENA
@ERIEN....V PODSTATE NA TUTO OTAZKU SOM TI ODPOVEDAL U VAS NA FORE....BER TO AKO MOJ OSOBNY PRISPEVOK RADOVEHO CLENA
shark999- Počet príspevkov : 167
Registration date : 07.08.2008
Shark, poprosila by som o to, aby si to yjadrenie radového člena dal aj sem. Nech si to prečítajú všetci. Aj zo sesterských ali.
Týka sa to všetkých ali.
Týka sa to všetkých ali.
A ešte by som chcela vedieť, v akom vzťahu je ali DET k ostatným alianciám frakcie DET, bo v popise ali to nevidím.
ok my fake a oni takto vyhlasite im uz konecne vojnu alebo im ju vyhlasi iba moja alli nebavy ma divat sa co sa tu deje ak nezcneme katovat tak potom o com to cele je
toto sa stalo nestihol som uhnut bo som prisiel par minut po utoku bodaj by aj hej ked to tam ma 15 minut http://travilog.org.ua/sk/8681026/f9a4d3a8cbb668b78af757a4b692cf39 taketo utoky opakoval a precistil mu takme vsetky dediny ma to knemo asi 15 minut a nebol jediny co poslal ostry tak som zvedavy ci na to bude reakcia od tych schopnejsich a tiez im dakoho poriadne precistime
a dasli utok na toho idteho hraca
http://travilog.org.ua/sk/1130216/d2b5c4fc5c399a6d69dfa07b60588c3d a mnoho dalsich ostrych od
gastan dorazil dnes rano
http://travilog.org.ua/sk/3144408/cec76cd6c6fe06a3a6570a85e2a9be10
toto sa stalo nestihol som uhnut bo som prisiel par minut po utoku bodaj by aj hej ked to tam ma 15 minut http://travilog.org.ua/sk/8681026/f9a4d3a8cbb668b78af757a4b692cf39 taketo utoky opakoval a precistil mu takme vsetky dediny ma to knemo asi 15 minut a nebol jediny co poslal ostry tak som zvedavy ci na to bude reakcia od tych schopnejsich a tiez im dakoho poriadne precistime
a dasli utok na toho idteho hraca
http://travilog.org.ua/sk/1130216/d2b5c4fc5c399a6d69dfa07b60588c3d a mnoho dalsich ostrych od
gastan dorazil dnes rano
http://travilog.org.ua/sk/3144408/cec76cd6c6fe06a3a6570a85e2a9be10
Trosku tiez nechapem co sa tu deje. Stale iba fejkujeme a piseme HS aby ludia fejkovali a nikto nic z vedenia DET nepovie, ci sa budu robit aj realne utoky, ci bude vojna alebo ako sa bude dalej pokracovat. Prosim vedenie DET nech da k tomuto vyjadrenie.
Dakujem
Vodca DETc fanusikfoh
Dakujem
Vodca DETc fanusikfoh
Anonymný- Anonymný
ja mam len dotaz, ze kolko hracov sa ozvalo, ze je ochotny poslat svoje vojska do utokov?
poprosim, aby odpovedali len veduci jednotlivych ally.
Za DETc - za 3 dni od poslania HS sa ozval len jeden hrac.
poprosim, aby odpovedali len veduci jednotlivych ally.
Za DETc - za 3 dni od poslania HS sa ozval len jeden hrac.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Admin napísal:mne s ozval tiez az jeden plus ja ale to sa rozhodnem podla toho kam by som utocil
k tomu poviem tolko, ze som vedel aka bola cca ucast dobrovolnikov
takze ak je malo dobrovolnikov utoci sa skryto cez fake a ked tito dobrovolnici maju vojska este na cestach spat napr. tak hold len fake mozete vidiet. recicky typu preco sa neutoci a pritom ten, co sa pyta vojsko neposlal su ozaj trapne.
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Nemo napísal:Admin napísal:mne s ozval tiez az jeden plus ja ale to sa rozhodnem podla toho kam by som utocil
k tomu poviem tolko, ze som vedel aka bola cca ucast dobrovolnikov
takze ak je malo dobrovolnikov utoci sa skryto cez fake a ked tito dobrovolnici maju vojska este na cestach spat napr. tak hold len fake mozete vidiet. recicky typu preco sa neutoci a pritom ten, co sa pyta vojsko neposlal su ozaj trapne.
Súhlasím s tebou...ale...predsa len...nikto nič neposlal lebo to každý očakával...presne to čo sa stalo...že nikto nebude ochotný poslať...mal sa dať ROZKAZ! tak ako bol rozkaz poslať povinne podpory ...alebo budovať defenzívu...tak hromadne zaútočiť...to by bol masaker ...
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Presne tak ja osobne som s tých co stale otravuju o utoku ale ked na to dovde vzdy poslem co mam.
Inak naozaj by sa zislo nieco velke a urcite netreba podcenovat nikoho..Kazdý moze prekvapit...
Inak naozaj by sa zislo nieco velke a urcite netreba podcenovat nikoho..Kazdý moze prekvapit...
Tetus- Počet príspevkov : 150
Len pozor na to aby ste neotravovali az privela.... ja som otravoval a aj som tak dopadol
Slaine- Počet príspevkov : 39
Registration date : 20.08.2008
ale ked budu otravovat vsetci tak to bude lepsie
Tetus- Počet príspevkov : 150
no zatial otravuje len par ludi:D:D:D nejako som sa rozpisal:D:D
Slaine- Počet príspevkov : 39
Registration date : 20.08.2008
DET :: Spolocne forum :: WORLD OF WAR