DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ALIANCIA

+2
Gilmak
defragment
6 posters

Goto down

ALIANCIA Empty ALIANCIA

Odoslať  defragment Po august 25, 2008 12:59 pm

toto poslal stamina torchionovi:

serus fesak,
ako odpoved na utoky vasej hlavnej ali det, si bohuzial podame vas, dufam zer to chapes a nebudes brat osobne, na nich zatial nemame ale na vas v poho

takze je mozne ze v blizkej dobe budeme ziadat o podpory aj v ostatnych nasich ally.
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

ALIANCIA Empty Re: ALIANCIA

Odoslať  Gilmak Po august 25, 2008 1:29 pm

defragment napísal:toto poslal stamina torchionovi:

serus fesak,
ako odpoved na utoky vasej hlavnej ali det, si bohuzial podame vas, dufam zer to chapes a nebudes brat osobne, na nich zatial nemame ale na vas v poho

takze je mozne ze v blizkej dobe budeme ziadat o podpory aj v ostatnych nasich ally.

poslal mi to torch,neboj my vas nedame a tohohle idiota mam chut rozmrdat jako sosmiho co na to strategove?shark a bibiba?

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Po august 25, 2008 2:19 pm

Len aby to nebola finta, ze podpory pojdu MaT a budu cakat ze hlavna DET nebude mat podpory a pojdu do nej naostro, zatia co na MaT pojdu len fake utoky.
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment Po august 25, 2008 2:44 pm

gorgo napísal:Len aby to nebola finta, ze podpory pojdu MaT a budu cakat ze hlavna DET nebude mat podpory a pojdu do nej naostro, zatia co na MaT pojdu len fake utoky.

presno to mi tiez napadlo, ale nechcel som to otvorene hovorit aby bola stale ochota pomoct podporami, aby sa na to vsetci hned nevybodli...
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Po august 25, 2008 5:50 pm

defragment napísal:
gorgo napísal:Len aby to nebola finta, ze podpory pojdu MaT a budu cakat ze hlavna DET nebude mat podpory a pojdu do nej naostro, zatia co na MaT pojdu len fake utoky.

presno to mi tiez napadlo, ale nechcel som to otvorene hovorit aby bola stale ochota pomoct podporami, aby sa na to vsetci hned nevybodli...

podpory budu nadalej podla uvazenia a nie podla snah nepriatelskej ally nas manipulovat.
takisto by som sa nenechal nalakat, aby sme sli po hracoch co nam pisu, idealne by bolo sundat Gastan ako generala, ktory ak sa na to vyserie, A bude velmi deorganizovana... ale jedno je sen a druhe realita.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Po august 25, 2008 6:35 pm

Nemo napísal:
defragment napísal:

podpory budu nadalej podla uvazenia a nie podla snah nepriatelskej ally nas manipulovat.
takisto by som sa nenechal nalakat, aby sme sli po hracoch co nam pisu, idealne by bolo sundat Gastan ako generala, ktory ak sa na to vyserie, A bude velmi deorganizovana... ale jedno je sen a druhe realita.

Stamina provokuje, pretoze k nim smeruju podpory z EMPs - bedko dal HS a posielamu podporu sesterskym ali Aliancie
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Ut august 26, 2008 11:22 am

Kiya napísal:
Nemo napísal:
defragment napísal:

Stamina provokuje, pretoze k nim smeruju podpory z EMPs - bedko dal HS a posielamu podporu sesterskym ali Aliancie
lol tak toto je dobreee....blbi EMPs.....budeme to robit tak....i keby posielali kolko chcuh podpro nemozu zabetonovat vsetko...takze jednoducho chvilku pockame tak den kym tie podpory dojdu potom budeme posielat sphov a jednotky v lupeznych utokoch 150 palkarov a tak....i keby tam mal neviem kolko tak jeden palkar by mal prezit Very Happy....a tym padom aj zistime co tam je...na taketo dediny sa nebude utocit...jedine an oazi k nim prisluchajucim......nech im to tam pekne vsetko pokape hladom....mno ale utocit sa potom bude na dediny ktore niesu zabetonovane...pravdepodobne male dediny o popke 300- tak ich kludne katujte...serte an betony.....nic im to nepomoze...nam sa nejdna aby sme ich znciilia ni aby sa vzdali nam sa v tejto vojne jedna o sposobenie co najvacich skod zatial co mi si nase skody udrzime co najviac na minime...tak to aspon vidim ja......
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Pi september 12, 2008 11:57 am

ludkovia, ja by som fakt rad vedel ci hrame teraz na DS alebo na znicenie A?

lebo ak nahodou akoze este hrame na DS, tak mi pls povedzte kolko hracov bude mat armady 40K+ pechoty atd. je treba dobit 1 natarku a 2 oazy s planmi. a potom aj vojska na obranu natarky v 100tisicoch nie v 10tisicoch, neskor dokonca v milionoch.
PS: poslednymohykan uz prekrocil hranicu 42K imperanov. EMPs s nikym nebojuje.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Pi september 12, 2008 12:22 pm

Nemo napísal:ludkovia, ja by som fakt rad vedel ci hrame teraz na DS alebo na znicenie A?

lebo ak nahodou akoze este hrame na DS, tak mi pls povedzte kolko hracov bude mat armady 40K+ pechoty atd. je treba dobit 1 natarku a 2 oazy s planmi. a potom aj vojska na obranu natarky v 100tisicoch nie v 10tisicoch, neskor dokonca v milionoch.
Ja som za znicenie A Twisted Evil ale mozme dat hlasovanie, aj ked viem ze kazdy bude chciet stavat div, ale bolo by zaujimavejsie stat sa alianciou ciernych rytierov, ktory len budu drancovat a nicit stavitelo do konca servera Twisted Evil
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Pi september 12, 2008 12:29 pm

gorgo napísal:
Nemo napísal:ludkovia, ja by som fakt rad vedel ci hrame teraz na DS alebo na znicenie A?

Ja som za znicenie A Twisted Evil ale mozme dat hlasovanie, aj ked viem ze kazdy bude chciet stavat div, ale bolo by zaujimavejsie stat sa alianciou ciernych rytierov, ktory len budu drancovat a nicit stavitelo do konca servera Twisted Evil

len zvaz kolko ostane dcer a v nej clenov ak im odobereme viziu stavby DS a mozneho vitazstva na serveri. uz asi mesiac nie je iste co chceme a co nie.
Nemo
Nemo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: