DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KPS

+2
gorgo
Hoshimaru
6 posters

Goto down

KPS Empty KPS

Odoslať  Hoshimaru Po august 25, 2008 12:32 pm

Mno takze dneska mi pisal someliér ze ci by som toto enmohol u nas preposlat som si to precital..ale moje pocity na to zdelim az nizsie akonahle si to precitate.....

ahojte . vcera som uzavrel spojko s ali aliancia Smile nehnevajte sa na mna ali je to s cisto diplomaickych dovodov . a to ali dargo ma za hl spojenca ali aliancia ! tym spojenectvom sme zarucili len to ze im nebude pomahat v utokoch proti nam lebo potom by to bolo tazsie vyhrat s dargom Smile
dalsi dovod je a to je jednej s hlavnych ze s ali ALIANCIA sme mali uz mat spojko davnnooo pravdavnoo len prisli ludia s HF a vsteko sa skomplikovalo ... ale teraz su/neboli ziadne komplikacie tak som nevidel dovod preco nie .
ak hovorite ze to bola chyba tak okej ale podla mna to nebola ziadna chyba ...
za diplomata som uz dlho jak na sk2 bol som aj na sk3 kde som doviedol alianciu s 500miesta na top 20 tak aj tu a viem co robim aspon myslim .. .
podla mna to chyba nebola . Ale chyba bola to ze sme spolupracovali cely cas s "podrazakmi" a to s husitmi
ty s nicoho nic zrusili spojko so setsreskou KPS a zacali poti nej tvrdu ofenzivu spolu s dargom !
toto by sa nikdy nemalo stat ! viem aj mi sme utocili na husite HB ale ty nasimi spojencami nikdy neboli a ani nebudu tak preco by sme na nich neutocili ?
keby aspon utocili bez darga ale to ze sa opovazilieste uzavriet spojenectvo snimi a hned na to zacali utocit na KPS tak to je podla mna svinstvo a podrazactvo s ic strany a aj zo strany ich vodcu (rahaca) ktory v podlenych dnoch hra len spinavu hru ...
pridava sa len ktym co si mysli ze im budu robit problemi ... ale teraz sa zmylil musime to niako riesit konecne tych husitov ved za chvilu budu podporovat dargo a potom budu utocit na nasu KPS ! Smile) tak sa nad tym zamyslite a zatial zacnite zbrojit a do darga . musime na dorgo v tychto casoch zatlacit tvrdou odozvou a znicit ich uz na vzdy !
Tak ako rusko zautocilo na gruzinsko Very Happy tak zautocime mi na dargo ! :-D

to je vsetko asi Smile za pochopenie a pozornost vopred dakujem
s pozdravom somelier
Smile))

Takze situacia je teraz takato do vojny s ALI sme na to viacmenej sami...ak sa do toho nenamiesa este EMPs tak je to v pohode.......a mame dost realnu sancu to vyhrat.....KPS by v nej aj tak moc nemohlo pomoct a orioginalne sme chceli aby zatial zabavili Dargo co teraz vlastne budu robit az na to ze vdaka husitom to bude trvat dlhsie.....teraz co by sme mi mali spravit je to....nechat spojko z Husitmi len tak na oko....nemiesat sa do toho co robia....neposielat podpory ani nic ine...len tak naoko aby nezacali nahodov utocit aj na nas.....dalej zostat vo vojne z ALI....tak tyzden utocit preberat a po tyzdni navrhnut DoN.....do tyzdna by sme mali mat znicne ciele ktore pre nas z ich strany predstavuju hrozbu a prebrate daketie dedinky navyse.....ja si myslim ze z ich strany prijmu DoN dost rychlo......ak nie tak budeme bojovagt dalej nic sa nezmeni.....mno ale ak ju prijmu tak dalej by sme mali vypovedat vojnu hustitom a znicit tych co su pri nas a schovavaju sa v chladku......tak by som si to aspon predstavoval ja....

Cize v kocke....tyzden vojna s ALI potom skusit DoN a ked vyjde ist hned do vojny proti Husitom ak DoN nevyjde pkracovat vo vojne s ALI.....
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96
Alliancia : DET
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

KPS Empty Re: KPS

Odoslať  gorgo Po august 25, 2008 12:40 pm

Hoshimaru napísal:
Tak ako rusko zautocilo na gruzinsko Very Happy tak zautocime mi na dargo ! :-D
Tak toto je dobre... A on sa teraz na koho hra? Na Stalina? Uzavrel dohodu s Hitlerom, ked mu ju Hitler navrhol, lebo sa Ruska bal? A oni sa boja aliancie? affraid Ved gastan utoci na nasich hracov zhruba s 9k sekerami, jankovo ma mozno 13k. Tychto sa boja? Su maximalne trapny a ja KPS neverim uz ani slovo, zeby to nebolo tak ze oni hraju spinavu hru a nakoviec bude spojko KPS-EMPS-Aliancia... Suspect
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Po august 25, 2008 6:32 pm

V KPS je par hracov, co by snad dali na nasu stranu a tym by sme posilnili ... okrem toho Aliancia zvolila taktiku: jankovo poslal 3 vodcov oslabil lojalitu hraca z DET@ na 50% a ponukol tu dedinu spoluhracom, myslim ze to teraz bude robit nadalej a slabsi budu preberat tie dediny ...
jankovo napisal:
zdravim celu ally...mam tu pre vas co ste blizko vycistenu dedinku a lojalitu na 50 %...takze ak sa najde zaujemca nech sa mi ihned ozve a ja mu dam instrukcie...tyka sa to hlavne hracov co su v okoli...Smile
treba im tie dediny co su blizko vsetky pobrat...nech DET vie s kym ma do cinenia
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Po august 25, 2008 10:42 pm

tiez KPS neverím ako som nikdy neveril ony len tak utocili na husite HB len tak to je to iste ako keby len tak utocilili na DET-DG alebo inu sestru ledva im dali DON ja navrhujem presný opak ako hossimaru takze uzavret primerie s ALIANCIA ustne cim skor ale len s ALIANCIA dat dokopy co je tu dosrate a je toho dost a potom zautocit vo velkom ale na sestry ALIANCIE a prebrat im dediny to je pre nas najlepsie tie pohranicne dediny mame totalne v srabe konkretne slaine, motýlik, kompot, atd stratime viac ako ziskame potrebujeme cas a prebrat taktiku atd moj nazor
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Ut august 26, 2008 11:37 am

najjednoduchsie by bolo keby sme zlozili jankova...ale to asi nepojde kym tam dojdu utoky tak tam bude mat podpor a podpor..takze dalsia moznost poriadne zabetonovat....co sa tyka KPS....nemusi nat vobec zaujimat co robia a s kym sa spojaju pokial nepojdu oni po nas.....co viem ale tak zacali dost huste utocit na dargo takze nech to doriesia a teraz kukam ze sa stala jedna dost blba vec.....

http://s6.travian.sk/berichte.php?id=13787358

nemam tu trvilog sry Very Happy.....ale siane to trosku schytal a podla mna sa stava z rumcajza ciel cislo jedna...hento musi ist jednoducho dole......a myslim ze by nebolo ani odveci pouzit AA.......a trosku mu to tam pokatovat......plus vycucat cez oazi atd...
Hoshimaru
Hoshimaru

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Ut august 26, 2008 11:42 am

Slaine si moze za to sam, podpory dostal a poriadne, ale vysral sa na to a nechal ich dochnut od hladu, tak sa stiahli...
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Admin Ut august 26, 2008 9:53 pm

NAs najvacsi spojenc KPS ma spojenectvo s nasimi naj neprietelmy ci uz emps alebo allincia z toho vypliva ze nam asi nikdy nepomozu a iba mame istotu ze na nas nezautocia. Tak to je teda vyhra a uz len cakam kedy sa vsetci 3 spoja zalozia alli a nas rozsekaju Smile
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 105
Registration date : 11.03.2008

http://kpsde.heavenforum.com

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ut august 26, 2008 10:00 pm

vazne terat navrhujem diplomatovi aby sme dali 3 dnove primerie n VYDISKUTOVANIE SI veci my s ALIANCIA ide len o predlženie casu verte my teraz sme my co ten cas potrebuujeme viac Shark to zacal sam bez poradenia nie sme pripravený mam plan ale potrebujem tie 3 dni vždy my moje plany vysli vy to viete tak my dajte tie 3 dni primeria nic ine a len s ALIANCIA Kiy-a alebo ja to s jankovom zjednam ziadne DON ani nič len 3 dnove kvazi rokovania napiste len ci suhalsite ostatne zariadim kazdý z vedenia
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Ut august 26, 2008 10:08 pm

Lenze tie 3 dni sa hodia aj im...
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Ut august 26, 2008 10:20 pm

ja suhlasim s bibibom, ked sa to tak vezme ty silnejsi hraci z Aliancie aj teraz zbroja vo velkom, takze to mame jedno, nasi slabsi sa trosku spamataju a dostanu instrukcie, aby tu nechaosili v pripade utokov
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  Admin Št august 28, 2008 2:15 am

KPS ma akurat tak zacina srat mame jedneho poriadneho clena teda mali sme uz je u nich nenazranci jedny zobrali nam lado182 oristu na forum som mu blokol ak ste o tom prestupe vedeli tak ja nie
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 105
Registration date : 11.03.2008

http://kpsde.heavenforum.com

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Št august 28, 2008 11:35 am

to s dalo čakat machine je jeho brat ten hlavu nemal a ked sme ho nevzali do hlavnej DETtak siel do KPS Lado je jeho brat sice rozumnejsi ale tiez urazeny že nie je v DET no nemal žiadnu army preto nebol zobraty
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo Ne august 31, 2008 1:42 am

diplomat KPS = rovna sa decko. naleti vsetkemu

KPS je nateraz ak ostane ako je hrozba pre DET a DS, ich diplomat sa lahko necha ukecat, ze nas maju napadnut atd.

KPS a Dargo - KPS si problem sposobilo samo, mriezkovanu sestru im pobili a prebrali dediny, akoze KPS urobilo akciu na DArgo ale utoky poslali len z KPS-DST a KPS nie, vysledok je KPS prislo o KPS-DST. to je teraz DEstiny a obracia sa smerom k Dargo a Husite. Mriezkova sestra zanika KPS sa oslabuje. ... budu ak ta len dobri dodavatelia surovin a obilia ale .. nateraz sotva nam Exclamation
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Ut september 02, 2008 5:36 pm

Nemo napísal:diplomat KPS = rovna sa decko. naleti vsetkemu

KPS je nateraz ak ostane ako je hrozba pre DET a DS, ich diplomat sa lahko necha ukecat, ze nas maju napadnut atd.

KPS a Dargo - KPS si problem sposobilo samo, mriezkovanu sestru im pobili a prebrali dediny, akoze KPS urobilo akciu na DArgo ale utoky poslali len z KPS-DST a KPS nie, vysledok je KPS prislo o KPS-DST. to je teraz DEstiny a obracia sa smerom k Dargo a Husite. Mriezkova sestra zanika KPS sa oslabuje. ... budu ak ta len dobri dodavatelia surovin a obilia ale .. nateraz sotva nam Exclamation
pokial viem tak mriekove KPS bolo znicene zvnutra zradou jedneho typka a bolo vytvorene dolarove KPS.....a hovorim udalosti ali ktore su takto daleko od nas nas nemusia moc zaujimat....prinahjorsom vycistime ludi od nich co su pri nas ekeby sa rozhodli na nas zautocit...inak budu akcie a ich utoky trvat okolo 20h preto pisem aby ste sa moc neroztahovali k hraniciam a stredom...a vy tam aj napriek tomu furt obsadzujete dediny..si musite uvedomit ze oni su potom len zbytocne ohrozene...tak potom nech neplacu ty ludia...
Hoshimaru
Hoshimaru

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Ut september 02, 2008 8:19 pm

No my sa ako tak drzime v nasom sektore, to oni su roztahany a keby k neakemu konfliktu doslo, tak ak to dobre zorganizujeme tak im lahne polovicka aliancie za jednu noc. Lebo oni prave od nas zobrali privela hracov (dancus, giguere, lado182...) a beru dalej, ale su to vatsinou rimania - popkari jak vysity, ktory si neubrania tie rozhadzane dediny ani omylom, ked sa dobre zafakuju...
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: