Organizovanie Podpor
+3
Erien
rubenso
Johnny Bravo
7 posters
DET :: Forum DET-M&T :: Obrana
Strana 1 z 1
Organizovanie Podpor
Tak trebalo by nový topic nech sa nám to tu nemieša
Každý z Vás by len útočil, tu EMPS, tu ALIANCIA, tu toto, tu hento . Vidíte, že jankovo vo "veľkom" útočí. My posielame faky, na 4LIANCI4 a 3LIANCIA a na nás chodia ostré od ALIANCI4 a dokonca i ALIANCIA (toľko aliancií ). Podľa mňa prvými budeme my, na koho sa obrátia oči týchto aliancií. Preto sa skôr zaujímajte o to ako sa budu organizovať podpory a hlavne aby ste tu boli často a posielali ich;) Nikto z Vás nevie kedy bude potrebovať pomôcť, tak i ochota pomôcť ( ktorá je mimochodom mizerná ) druhým sa zíjde. Vid príklad : nedávno na mňa , moju oázu , zaútočil náš sosmíček , kto mi poslal aspoň jeden oštep? nikto! Prečo? nikoho online . Čiže by už trebalo sa prebrat z toho "letného sna", je tu koniec leta, vrátiť sa do reality a hrať! Nie žlté a červené bodky. My nehovorte, že každý má toľko roboty na záhradke.
Sharky keď to čítaš ( a to vsadím krk že to čítaš ), dúfam že si budeme pomáhať i obranne, nie len že MY budeme posielať faky na alianciu, zatiaľ čo VY ich budete "drtiť", inak to bude dosť na hovno
Každý z Vás by len útočil, tu EMPS, tu ALIANCIA, tu toto, tu hento . Vidíte, že jankovo vo "veľkom" útočí. My posielame faky, na 4LIANCI4 a 3LIANCIA a na nás chodia ostré od ALIANCI4 a dokonca i ALIANCIA (toľko aliancií ). Podľa mňa prvými budeme my, na koho sa obrátia oči týchto aliancií. Preto sa skôr zaujímajte o to ako sa budu organizovať podpory a hlavne aby ste tu boli často a posielali ich;) Nikto z Vás nevie kedy bude potrebovať pomôcť, tak i ochota pomôcť ( ktorá je mimochodom mizerná ) druhým sa zíjde. Vid príklad : nedávno na mňa , moju oázu , zaútočil náš sosmíček , kto mi poslal aspoň jeden oštep? nikto! Prečo? nikoho online . Čiže by už trebalo sa prebrat z toho "letného sna", je tu koniec leta, vrátiť sa do reality a hrať! Nie žlté a červené bodky. My nehovorte, že každý má toľko roboty na záhradke.
Sharky keď to čítaš ( a to vsadím krk že to čítaš ), dúfam že si budeme pomáhať i obranne, nie len že MY budeme posielať faky na alianciu, zatiaľ čo VY ich budete "drtiť", inak to bude dosť na hovno
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Re: Organizovanie Podpor
namna ide tez utok od kofa no ale mam tam 3100 pretov a 600 legionarov hadam to zvladnu
rubenso- Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008
Johnny Bravo, obranu bude organizovať APUSS. Je vinikajúci a obetavý. len mu treba oznámiť údaje, to si preberieme v žltej pošte. No a už je to tu. Bude boj. Ako to ja nenávidím. No ale podľa mojich výpočtov ALIANCIE ak budú útočiť, tak budú útočiť na "slabšie" ali a nie na tú najsilnejšiu. No ale my to ako vždy zvládneme. Veď máme v tom skúsenosti.
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
Erien napísal:Johnny Bravo, obranu bude organizovať APUSS. Je vinikajúci a obetavý. len mu treba oznámiť údaje, to si preberieme v žltej pošte. No a už je to tu. Bude boj. Ako to ja nenávidím. No ale podľa mojich výpočtov ALIANCIE ak budú útočiť, tak budú útočiť na "slabšie" ali a nie na tú najsilnejšiu. No ale my to ako vždy zvládneme. Veď máme v tom skúsenosti.
Nejde apuss náhodou k DET?...môže on organizovať podpory keď tu hráči nebudú online, o tom hovorím, začať to konečne hrať...
APUSS k DET určite nepôjde, keď bude jeho ali v ohrození. Nie je to jeho štýl. No a práve APUSS dá k dispo svoje vojsko na pomoc, ak tu nebude dosť hráčov online. teda ak budú o podporu žiadať a budú spľňať podmienky na podporu.
ja som poslal 10 útokov a ide na mna 5 útokov, som zvedavý čo poslali, 3 útoky sú od jedného hráča, zdá sa mi, že jeden z nich bude ostrý, ale dajakú obranu mám, tá by to mala zvládnuť
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
ked budte chciet nikto podoru tak napiste poslem co mám a ja niečo určite mám ,,,,
Anonymný- Anonymný
VZDY KED BUDE NIEKTO POTREBOVAT POMOC MOZE SA OBRATIT NA VSETKY DETka A JE ICH SVATOU POVINNOSTOU POMOCT.....@ERIEN KED NENAVIDIS BOJE TAK NACO HRAJES TRAVIAN,,,,,ZAHRAJ SI SIMILARNU HRU S NAZVOM CHARITAVIAN KDE NAMIESTO UTOKOV POSIELAS KVETY
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
shark999 napísal:VZDY KED BUDE NIEKTO POTREBOVAT POMOC MOZE SA OBRATIT NA VSETKY DETka A JE ICH SVATOU POVINNOSTOU POMOCT.....@ERIEN KED NENAVIDIS BOJE TAK NACO HRAJES TRAVIAN,,,,,ZAHRAJ SI SIMILARNU HRU S NAZVOM CHARITAVIAN KDE NAMIESTO UTOKOV POSIELAS KVETY
nič proti Gilamkovi ,ale prečo má prístup ma naše forum ??to už akože tu ozaj nikto nič negarantuje??
Anonymný- Anonymný
@shark, ja hrajem travian pre zábavu. A moja zábava aj vo virtuálnom svete znamená, že nemusím hneď páchať zlo, okrádať slabších a ja neviem čo ešte. Dedinky si robím svojpomocne a vojsko tiež. Na obilie občas použijem zlatky. A ked ma niekto požiada o pomoc, tak pomôžem. Toto je môj štýl hry travianu. A rada by som vedela, ktorý boj, alebo vojna má zmysel. A v traviane jediný boj, ktorý má nejaký zmysel je, dobiť si natarskú dedinu a chrániť ju pred natarmi. No a ked sú ľudia takí akí sú, tak aj pred tými bojachtivými. Dúfam, že ti moj odpoveď na tvoju otázku stačila. A ďakujem za radu, budem hrať travian, bo mne sa páči grafická úprava. A ak si myslíš, že nebudem svojím štýlom hry a svojim presvedčením pacifistu prínosom pre spoločentvo, tak mi to povedz narovinu. Ale neboj sa, zvykneš si na mňa, ako si zvykli aj ostatní. Že chlapci?
Erien napísal:....ako si zvykli aj ostatní. Že chlapci?
co ine nam ostavalo???
defragment- Počet príspevkov : 92
No, čo iné, že? No, ale ja bojujem bez zbraní.
kubik napísal:ja som poslal 10 útokov a ide na mna 5 útokov, som zvedavý čo poslali, 3 útoky sú od jedného hráča, zdá sa mi, že jeden z nich bude ostrý, ale dajakú obranu mám, tá by to mala zvládnuť
ja som poslal 6 utokov a islio na mna 6 od jedneho ako odpoved -same fake
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
?
http://travilog.org.ua/sk/9889076/0d4d76139670a92d6c3ab0eafec7d1c0
teraz sranda prec toto nam akože nevadí??načo doma suším tolko def ??
Anonymný- Anonymný
mordor2 napísal:http://travilog.org.ua/sk/9889076/0d4d76139670a92d6c3ab0eafec7d1c0
Bol som proti aby ostal u násked sme vyhodili "lepších"...viď prečo...Bolo mi povedané že ma obranu dostatočnú, no ja nevidím žiadnu....
Johnny Bravo napísal:mordor2 napísal:http://travilog.org.ua/sk/9889076/0d4d76139670a92d6c3ab0eafec7d1c0
Bol som proti aby ostal u násked sme vyhodili "lepších"...viď prečo...Bolo mi povedané že ma obranu dostatočnú, no ja nevidím žiadnu....
bud mam poriadny utok alebo obranu asi ma utok ale neviem čim mu to niečo pomôže.. je vôbes online ked neziada o podporu?
Anonymný- Anonymný
mordor2 napísal:Johnny Bravo napísal:mordor2 napísal:http://travilog.org.ua/sk/9889076/0d4d76139670a92d6c3ab0eafec7d1c0
bud mam poriadny utok alebo obranu asi ma utok ale neviem čim mu to niečo pomôže.. je vôbes online ked neziada o podporu?
Mňa nikto nežiadal...no môže mať útok keď tu boli stanovené podmienky na obranu...a kde je????? pýtam sa ľudí, čo ho tu nechali! kde ma svoju obranu????????...Nevezie sa len????...Či nebodaj naschvál uhol?...ehm...
moze byt ze uhol, lebo viem ze obranu ma...
ale sam by sa aj tak asi neubranil, jeho nevyhodou vsak je ze je vzdialney viac ako je vhodne...
ale sam by sa aj tak asi neubranil, jeho nevyhodou vsak je ze je vzdialney viac ako je vhodne...
defragment- Počet príspevkov : 92
No Jakub 13 je myslím pod APUSSOVOU ochranou. Tak tam strach nemám. APUSS určite na to dohliada.
DET :: Forum DET-M&T :: Obrana
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: