DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Organizovanie Podpor

+3
Erien
rubenso
Johnny Bravo
7 posters

Goto down

Organizovanie Podpor Empty Organizovanie Podpor

Odoslať  Johnny Bravo Po august 25, 2008 12:09 pm

Tak trebalo by nový topic nech sa nám to tu nemieša Smile

Každý z Vás by len útočil, tu EMPS, tu ALIANCIA, tu toto, tu hento Smile. Vidíte, že jankovo vo "veľkom" útočí. My posielame faky, na 4LIANCI4 a 3LIANCIA a na nás chodia ostré od ALIANCI4 a dokonca i ALIANCIA (toľko aliancií Very Happy ). Podľa mňa prvými budeme my, na koho sa obrátia oči týchto aliancií. Preto sa skôr zaujímajte o to ako sa budu organizovať podpory a hlavne aby ste tu boli často a posielali ich;) Nikto z Vás nevie kedy bude potrebovať pomôcť, tak i ochota pomôcť ( ktorá je mimochodom mizerná ) druhým sa zíjde. Vid príklad : nedávno na mňa , moju oázu , zaútočil náš sosmíček Smile , kto mi poslal aspoň jeden oštep? nikto! Prečo? nikoho online Smile . Čiže by už trebalo sa prebrat z toho "letného sna", je tu koniec leta, vrátiť sa do reality a hrať! Smile Nie žlté a červené bodky. My nehovorte, že každý má toľko roboty na záhradke.

Sharky keď to čítaš ( a to vsadím krk že to čítaš Very Happy ), dúfam že si budeme pomáhať i obranne, nie len že MY budeme posielať faky na alianciu, zatiaľ čo VY ich budete "drtiť", inak to bude dosť na hovno Smile

Johnny Bravo

Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008

Návrat hore Goto down

Organizovanie Podpor Empty Re: Organizovanie Podpor

Odoslať  rubenso Po august 25, 2008 12:37 pm

namna ide tez utok od kofa no ale mam tam 3100 pretov a 600 legionarov hadam to zvladnu Smile
rubenso
rubenso

Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po august 25, 2008 1:12 pm

Johnny Bravo, obranu bude organizovať APUSS. Je vinikajúci a obetavý. len mu treba oznámiť údaje, to si preberieme v žltej pošte. No a už je to tu. Bude boj. Crying or Very sad Ako to ja nenávidím. No ale podľa mojich výpočtov ALIANCIE ak budú útočiť, tak budú útočiť na "slabšie" ali a nie na tú najsilnejšiu. No ale my to ako vždy zvládneme. Veď máme v tom skúsenosti. Very Happy

Erien

Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo Po august 25, 2008 1:15 pm

Erien napísal:Johnny Bravo, obranu bude organizovať APUSS. Je vinikajúci a obetavý. len mu treba oznámiť údaje, to si preberieme v žltej pošte. No a už je to tu. Bude boj. Crying or Very sad Ako to ja nenávidím. No ale podľa mojich výpočtov ALIANCIE ak budú útočiť, tak budú útočiť na "slabšie" ali a nie na tú najsilnejšiu. No ale my to ako vždy zvládneme. Veď máme v tom skúsenosti. Very Happy

Nejde apuss náhodou k DET?...môže on organizovať podpory keď tu hráči nebudú online, o tom hovorím, začať to konečne hrať...

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po august 25, 2008 1:25 pm

APUSS k DET určite nepôjde, keď bude jeho ali v ohrození. Nie je to jeho štýl. No a práve APUSS dá k dispo svoje vojsko na pomoc, ak tu nebude dosť hráčov online. teda ak budú o podporu žiadať a budú spľňať podmienky na podporu.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  kubik Po august 25, 2008 4:28 pm

ja som poslal 10 útokov a ide na mna 5 útokov, som zvedavý čo poslali, 3 útoky sú od jedného hráča, zdá sa mi, že jeden z nich bude ostrý, ale dajakú obranu mám, tá by to mala zvládnuť bounce bounce

kubik

Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po august 25, 2008 4:32 pm

ked budte chciet nikto podoru tak napiste poslem co mám a ja niečo určite mám Very Happy ,,,,

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Po august 25, 2008 4:39 pm

VZDY KED BUDE NIEKTO POTREBOVAT POMOC MOZE SA OBRATIT NA VSETKY DETka A JE ICH SVATOU POVINNOSTOU POMOCT.....@ERIEN KED NENAVIDIS BOJE TAK NACO HRAJES TRAVIAN,,,,,ZAHRAJ SI SIMILARNU HRU S NAZVOM CHARITAVIAN KDE NAMIESTO UTOKOV POSIELAS KVETY Basketball
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po august 25, 2008 4:44 pm

shark999 napísal:VZDY KED BUDE NIEKTO POTREBOVAT POMOC MOZE SA OBRATIT NA VSETKY DETka A JE ICH SVATOU POVINNOSTOU POMOCT.....@ERIEN KED NENAVIDIS BOJE TAK NACO HRAJES TRAVIAN,,,,,ZAHRAJ SI SIMILARNU HRU S NAZVOM CHARITAVIAN KDE NAMIESTO UTOKOV POSIELAS KVETY Basketball

nič proti Gilamkovi Laughing ,ale prečo má prístup ma naše forum ??to už akože tu ozaj nikto nič negarantuje?? rabbit

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po august 25, 2008 7:15 pm

@shark, ja hrajem travian pre zábavu. A moja zábava aj vo virtuálnom svete znamená, že nemusím hneď páchať zlo, okrádať slabších a ja neviem čo ešte. Dedinky si robím svojpomocne a vojsko tiež. Na obilie občas použijem zlatky. A ked ma niekto požiada o pomoc, tak pomôžem. Toto je môj štýl hry travianu. A rada by som vedela, ktorý boj, alebo vojna má zmysel. A v traviane jediný boj, ktorý má nejaký zmysel je, dobiť si natarskú dedinu a chrániť ju pred natarmi. No a ked sú ľudia takí akí sú, tak aj pred tými bojachtivými. Dúfam, že ti moj odpoveď na tvoju otázku stačila. A ďakujem za radu, budem hrať travian, bo mne sa páči grafická úprava. A ak si myslíš, že nebudem svojím štýlom hry a svojim presvedčením pacifistu prínosom pre spoločentvo, tak mi to povedz narovinu. Ale neboj sa, zvykneš si na mňa, ako si zvykli aj ostatní. Že chlapci? Very Happy

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment Po august 25, 2008 9:07 pm

Erien napísal:....ako si zvykli aj ostatní. Že chlapci? Very Happy

co ine nam ostavalo??? cyclops cyclops cyclops
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien Po august 25, 2008 9:14 pm

No, čo iné, že? No, ale ja bojujem bez zbraní. Laughing

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  metluck Po august 25, 2008 9:26 pm

kubik napísal:ja som poslal 10 útokov a ide na mna 5 útokov, som zvedavý čo poslali, 3 útoky sú od jedného hráča, zdá sa mi, že jeden z nich bude ostrý, ale dajakú obranu mám, tá by to mala zvládnuť bounce bounce

ja som poslal 6 utokov a islio na mna 6 od jedneho ako odpoved -same fake cheers
metluck
metluck

Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T

Návrat hore Goto down

Organizovanie Podpor Empty ?

Odoslať  Anonymný St august 27, 2008 9:52 am

http://travilog.org.ua/sk/9889076/0d4d76139670a92d6c3ab0eafec7d1c0

teraz sranda prec toto nam akože nevadí??načo doma suším tolko def ??

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo St august 27, 2008 9:57 am

mordor2 napísal:http://travilog.org.ua/sk/9889076/0d4d76139670a92d6c3ab0eafec7d1c0

Bol som proti aby ostal u násked sme vyhodili "lepších"...viď prečo...Bolo mi povedané že ma obranu dostatočnú, no ja nevidím žiadnu....

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný St august 27, 2008 11:38 am

Johnny Bravo napísal:
mordor2 napísal:http://travilog.org.ua/sk/9889076/0d4d76139670a92d6c3ab0eafec7d1c0

Bol som proti aby ostal u násked sme vyhodili "lepších"...viď prečo...Bolo mi povedané že ma obranu dostatočnú, no ja nevidím žiadnu....

bud mam poriadny utok alebo obranu asi ma utok Smile ale neviem čim mu to niečo pomôže.. je vôbes online ked neziada o podporu?

Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Johnny Bravo St august 27, 2008 11:44 am

mordor2 napísal:
Johnny Bravo napísal:

bud mam poriadny utok alebo obranu asi ma utok Smile ale neviem čim mu to niečo pomôže.. je vôbes online ked neziada o podporu?

Mňa nikto nežiadal...no môže mať útok keď tu boli stanovené podmienky na obranu...a kde je????? pýtam sa ľudí, čo ho tu nechali! kde ma svoju obranu????????...Nevezie sa len????...Či nebodaj naschvál uhol?...ehm...

Johnny Bravo

Návrat hore Goto down

Odoslať  defragment St august 27, 2008 12:01 pm

moze byt ze uhol, lebo viem ze obranu ma...
ale sam by sa aj tak asi neubranil, jeho nevyhodou vsak je ze je vzdialney viac ako je vhodne...
defragment
defragment

Počet príspevkov : 92

Návrat hore Goto down

Odoslať  Erien St august 27, 2008 12:23 pm

No Jakub 13 je myslím pod APUSSOVOU ochranou. Tak tam strach nemám. APUSS určite na to dohliada.

Erien

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: