4aliancia,aliancia4
+10
Ufo_esC
shark999
kompoti
Nemo
...Rimanka...
svinka
Tulkas
Kiya
Tetus
dajatron
14 posters
DET :: Forum DET© :: Obrana
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 4aliancia,aliancia4
no presne ja katy moc nemam poslal som ale nie cistku na cistku som zabudol neva ak padnu padnu..
Tetus- Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Ako bolo napisane v HS, ty co chcu ist na ostro nech napisu sharkovi ci su ochotny ist a s cim. Hlavne su katy a barany, ostatny maju povinne len fejky...
Anonymný- Anonymný
no na mna idu zatial dva utoky od hraca sivy vlk a podla rychlosti usudzujem ze idu aj katy no uvydim ako to dopadne za 33 hodin
Tulkas- Počet príspevkov : 42
Zatial fake este 2 utoky ale inak fake posielal po 1 palkarovi ale 2 krat poslal 21 este budem mat medailu za defenzivu
tak uz ich mam aj ja sedem , ocenil by som keby sem kazdy napisal stav utokov ci boli ostre alebo fake alebo aspon percentualny pomer fake - ostry
nech sa vieme pripravit
nech sa vieme pripravit
dajatron- Počet príspevkov : 228
kedze kazdy posielal fake utoky, musi ratat s tym, ze aj protivnik ich posle a mozno aj ostre ... hlavne dediny si brante a ostatne podla uvazenia (bud vypracete alebo budete obranovat) - zalezi to aj toho kto utoci
Kiya- Počet príspevkov : 115
S týmto neviem poradit ja som napodobnoval vlny na viacej dedin a aj na viacej hracov nech maju zmätok aj na mna ide 7 utokov o 4 hod sa dozviem ako to dopadne..Podla viacerich je to fake no vlastne aj podla mna ale vsetko je mozne...
4aliancia,aliancia4
Ahojte ,poprosim vedenie o nejake info o momentalnej akcii na aliancia4 ,4aliancia4, poslal som cez 25 fake utokov s katmi a prave som zistil ze uz dvaja s nich poslali utok na mna,predpokladam ze s katmi (podla casu prichodu) tipujem ze fake , ocenil by som info aj od ostatnych hracov , utoči na mna hrač mirk9175 a krew. su aj na nich nejake akcie ?
aby sme zas nemuseli robit hromadnu podporu kvoli faku
aby sme zas nemuseli robit hromadnu podporu kvoli faku
dajatron- Počet príspevkov : 228
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
DET :: Forum DET© :: Obrana
Strana 4 z 4
Povolenie tohoto fóra: