DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vojenske taktiky

4 posters

Goto down

Vojenske taktiky Empty Vojenske taktiky

Odoslať  gorgo Ne august 24, 2008 9:10 am

Davam to sem, lebo nechcem aby mali k tomu pristup spioni a kedze maju sem pristup veduci vsetkych spojeneckych aliancii, tak to budu mat moznos aplikovat vo svojej aliancii:
Utocne strategie a taktiky su 2 rozne pojmy.
Strategiou je premysleny dlhodoby utocny plan: Napriklad ideme znicit alianciu a zacneme jej mensimi sestrami. Alebo aj jeden hrac moze mat obdobnu strategiu strategiu. Chcem si zfarmit okolie, tak zacnem od najvatsich hrozieb.
Vojenska taktika je ale nieco ine. Vatsinou sa aplikuje len pi jednom samostatnom ci koordinovanom utoku. Musi sa obmienat aby sikovny super nikdy nevedel co ste to teraz vymysleli a nevedeli si vase stereotypy zapamatat.
Takze by som vas poprosil aby sem kazdy pridal neake taktiky, ktore pouzil a osvedcili sa mu, ze ked niektoremu z nas dojdu napady, tak moze odtielto cerpat.
Neberte to tak, zeby som vas v tom uvode chcel poucovat, viem ze mnoho clenov spolocenstva su velmi dobri taktici, je to len uvod. Rolling Eyes
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Vojenske taktiky Empty Re: Vojenske taktiky

Odoslať  gorgo Ne august 24, 2008 9:16 am

Tato je cerstva, napadla ma dnes rano trosku zavana strategiou. Very Happy
Kedze podla momentalnej strategie sa zameriame najprv na sestry aliancie, kde je vela lamiek, tak mohla by fungovat zoparkrat tato taktika:
Lamka ma hlavnu dedinu klasicku so 6 obynymi polami, casto ma rozhadzane dediny. Takze treba sa jednoducho zamerat na tychto hracov, pomazat im tie rozhadzane zasobovacie dediny a to tym sposobom, ze sa vyberie jedna dedina a na ostatne sa posle vela fakov. Lamka spanikari, nepodpori vsedky dediny, ak aj ano, tak tam toho vela neda a dediny jej miznu pred ocami. Aliancia prichadza o popku, o clenov, o podpory a my ideme dalej. Basketball

Edit: Nebolo by zle zas pre zmenu nabuduce poslat fake utoky na najsilnejsich clenov aliancie, zistit cez spiona najaktivnejsich clenov aliancie... Aby si ti stihli vyziadat podpory, ktore nase lamky potom nedostanu. affraid

Naposledy upravil gorgo dňa Ne august 24, 2008 9:23 am, celkom upravené 1 krát.
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Ne august 24, 2008 9:22 am

takze kedze oficialne ma uz aliancia lovi par mesiacov a nejde im to tak si myslim ze kluckujem dobre....ked utocim na dialku 20h..je velmi dolezite fakovat..najprv si zanalyzujem ciel okolie ciela-jeho spojencov a tak poslem fakovy vlacik na ciel...fakovy.. popritom na kazdu dedinu poslem katovy fake...a v okoli na par spojencov aspon po jeden fakektovy a jedneho si vyberiem a pustim ostry...sklad sypka dole...na otocku urobim to iste ale vyberiem si inu dedinu...potom ineho hraca ale ten vlacik ide vzdy na jeden ciel...to robim az kym si ciel nezvykne a prestane ho bavit vzdy volat podpory a zivit to starat sa o to a tak....a nakoniec dojde vlacik ale ostry a ja sejmem 6 budov...3vlacik strielajuci 2x...popritom posielam na slabsie dediny hlavne v noci ked spia bleskov na precistenie mensich dedin+vyfarmenie....
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Ne august 24, 2008 1:07 pm

nj sharkova taktika je celkom dobra na odpisovanie hracov......najlepsia vsak je preberanie dedin.....a to take ze prebehne pocas 10sekund 6-7 utokov tak aby naisto prebrah hned dedinu..to vsak znamena ze aspon na dalsie 3 musi ist presne takych istych nacasovany 7 fakov....plus este dake rychlejsie jednotky.....
Ja som si kukal okoloe a mam tu dvoch takych emnsich hracov...a kedze nemam KB tak som sa rozhodol pre taktiku kde budem posielat dva ostre katovancie utoky...na sypku a sklad plus na mlyn a pekaren.....od najsilnejsej dediny.....potom dalsie a dalsie..takto im znicim zasoby obilia.....cim aj znizim pocet podpor ktore bude moct uzivit.....takto musim denne znicit aspon 2-3 dediny...a potom zase ist po rovnakych a vyberat uz ine budovy...kedze uz bude mat pravdepodobne daco dostavane mozno aj vsetko ak ma zlatky kedze som mu produkciu neznicil..tak budem vyberat ciele ako bud priamo obylne polia alebo hlavne budovy trh bod stretnutia.....ak viem e v tej dedine ma katy tak bod stretnutia je dolezity......ked mate vela katov a viete naisto ze tu budovi znicite tak utocne ostreimi aj na viacej dedin....ak si predstavite vysledny vysledok hrac ktory ma 8 dedin a v kazdej dedine nema sklady sypku mlyn a pekaren tak ma kurva malo obilia......ak ma nahodov este niekde minus a vy mu znicite sypku a hlavnu budovu.....takato dediny je na doost dlhu dobu odpisana kedze v - nemoze stavat nove budovy vratane HB.....takze musi odoslat armadu inde aby nebol v minuse postavit potom HB a sypku.....preto je dobre ked uz predtym ste mu znicili 2-3 ine dediny to zalezi od jeho celkoveho poctu dedin......aby nemohol poriadne rozoslat tu armadu a zbavit sa minusovej produkcie.....takato taktika inak moc nefunguje je lepsia skor na speed kde toto spravite za jednu noc a hrac si to pocas svojho sladkeho spanku ani nevsimne..ale ide to aj na normal serveri ked ten hrac hrava pomenej....
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ne august 24, 2008 1:58 pm

čo sa týka katovanie tak je to ako pise hossi ide tu aj o to proti akemu silnemu hraci bojujeme, tiež som za preberanie dedin takticky si cistit okolie a spravit narazovu zonu preberanie dedin robim to presne ako pise hossi do 15 sekund musi byt dedina moja a netreba tam skatovat nič okrem rezidencie a muru silnejsi hrac --pernamentne utoky na jeho oázy a dlhodobe to som akurat nariadil na sosmiho vyhladovat ho sem tam poslat fake no pri viac dedin pri silnom hracovi 2 možnosti bud prekvapenie t. j hned v prvej vlne ide 5-6 senatorov po 1 silnom cistiacom utoku na ostatne dediny tolko isto fake alebo 2 moznost par dni ho fakovat pritom utočit na oazy potom 1 dedinu prebrat ako som pisal, tiež a to som tu už pisal som za partizansku vojnu podobne ako iperitas zamerat sa na aliancia4 ale aj sem tam tý co su blizko prebrat aj silnejsieho z ALIANCIE aby si nezvykli hlavne som za necakane prebratie MC dedin kým tam nedostane dotycný podpory ale to musia len tý blizko sa nachadzajuci, tiez sa može zacat katovat blizky sused aby tam isli podpory a na druhý den prebrat dedinu inemu necakane, možnosti je vela a každa svojim sposobom funguje co je najdolezitejsie je dokazat sa viacerý silny spojit a mat cas v ten istý den nie kým sa napúise sprava odpovie sa dohodne sa tak vždy niekomu do toho nieco pride
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: