Navrhy na zlepsenie
+7
Kiya
pirhi
dajatron
Shingen1
Ok.tam
kompoti
Nemo
11 posters
DET :: Forum DET© :: Vase navrhy vedeniu
Strana 1 z 1
Re: Navrhy na zlepsenie
Kokso, ze 2:30, co bych za to dal :-). Boji borci idu stovky kilometrov viac ako 6 hodiek. Esteze tam mam moje vykricane nove dedinky :-)
@Kačička - menej slop, skodi to, a vstavaj s otvorenymi ocami :-)
@Kačička - menej slop, skodi to, a vstavaj s otvorenymi ocami :-)
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
Ja tam posielam obilie aj podpory vždy non-stop ale ked pridem napriklad opity alebo rano skoro vstanem nemusim si všimnuť namiesto posielania 2:30h a 33:25hfks2 napísal:kačička napísal:Poprosim v každej HS ohladom diva a podpôr posielajte aj suradnice bo REMPs su svine aspon kým sa ich naučime naspamäť
Bez urazky, ale zapamatat si cisla 182 76 tak to je fakt problem, kedze tam nie su minusy ani nic podobne.
kačička- Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008
kačička napísal:Poprosim v každej HS ohladom diva a podpôr posielajte aj suradnice bo REMPs su svine aspon kým sa ich naučime naspamäť
Bez urazky, ale zapamatat si cisla 182 76 tak to je fakt problem, kedze tam nie su minusy ani nic podobne.
fks2- Počet príspevkov : 104
Registration date : 24.09.2008
kačička napísal:Poprosim v každej HS ohladom diva a podpôr posielajte aj suradnice bo REMPs su svine aspon kým sa ich naučime naspamäť
tie suradnice v rychlosti nie vzdy treba cakat. Treba posielat surky a vojakov tak, ze si klikni statistiku, DS, potom na nase divy a das poslat suroviny, alebo vojakov. Je to iste ze to pride tam kde ma a su to styri kliky, nepotrebujes nic vypisovat :-)
Alebo mi staci kliknut na trh, alebo zhromaznisko, lebo skoro v kazdej dedinke sa mi niekto vracia, alebo je na podpore v Dive :-)
marso- Počet príspevkov : 135
Poprosim v každej HS ohladom diva a podpôr posielajte aj suradnice bo REMPs su svine aspon kým sa ich naučime naspamäť
kačička- Počet príspevkov : 38
Registration date : 09.08.2008
Alexander 17 napísal:ja som proti aliancnej amry...nevem, zda sa mi to zvlastne, v tomto stadiu hry, ked sme v dobre rozbehnutej ally sa asi nenajde nikto, kto by potom s celou spolocnou armou zdrhol nekeam inam, ale aj tak sa mi to nevidi, radsej nech si kazdy robi sam svoju armu
aj toto je riesenie za podmienky ze ta kazdeho arma bude aspon 20K pechoty na hraca plus tazka technika
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Registration date : 07.08.2008
ja som proti aliancnej amry...nevem, zda sa mi to zvlastne, v tomto stadiu hry, ked sme v dobre rozbehnutej ally sa asi nenajde nikto, kto by potom s celou spolocnou armou zdrhol nekeam inam, ale aj tak sa mi to nevidi, radsej nech si kazdy robi sam svoju armu
Alexander 17- Počet príspevkov : 7
Kiya napísal:dajatron napísal:Nemo napísal:navrh navrhov:
prispievajte
byvale KPS-DE zacalo uz pred mesiacmi budovat armady aliancne... ake mate skusenosti s takymto napadom vy?
skus trochu podrobnejsie rozpisat nejak neviem co to znamena armady aliancne ..... tot naše legie ?
znamena to, ze vsetci hraci ali prispievaju pravidelne surovinami na armadu aliancie - posielaju suroviny vybranemu hracovi a ten robi mega army a v pripade ohrozenia aliancie sa tato pouzije - tato armada je v podstate majetkom celej aliancie
aho no o tom som uvazoval uz v mojej ali v maji ale potom prisil velky shark a .............
som za len treba vybrat niekoho zodpovedneho
dajatron- Počet príspevkov : 228
dajatron napísal:Nemo napísal:navrh navrhov:
prispievajte
byvale KPS-DE zacalo uz pred mesiacmi budovat armady aliancne... ake mate skusenosti s takymto napadom vy?
skus trochu podrobnejsie rozpisat nejak neviem co to znamena armady aliancne ..... tot naše legie ?
znamena to, ze vsetci hraci ali prispievaju pravidelne surovinami na armadu aliancie - posielaju suroviny vybranemu hracovi a ten robi mega army a v pripade ohrozenia aliancie sa tato pouzije - tato armada je v podstate majetkom celej aliancie
Kiya- Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Nemo napísal:navrh navrhov:
prispievajte
navrh navrhov:
prispievajte
prispievajte
Nemo napísal:5 dedin - odbry napad, ale uz mame len 3 clenov tusim co maju 4 dedinky.
hej sme 2 ale uz doma susim 3 osadnikov...
pirhi- Počet príspevkov : 54
To Shingen: Prave preto sme teraz zavideli tu POVINNU obranu 100 % populacie, aby sme zistili kto je deff a kto off hrac nasej ally a ako na tom v skutocnosti sme. To sa dozvieme buducu nedelu. Povinna je sice obrana 100 % ale zapisujem si aj stavy nasich utokov, aby sme vedeli ktorym ally a s cim mozme konkurovat. V pondelok to vyhodnotim a porozpravame s vedenim co a ako dalej podnikneme...
Anonymný- Anonymný
Shingen1 napísal:Božemôj!!! :O
Díky Nemo!Teraz už nebudem môcť zaspať,lebo si ma vystrašil na smrť!
Cítim sa ako židia,ked ich prenasledoval Gestapo.Čo bude,ak niekto NEbude mať niečo z tvojich výnosov!?
Lebo mám taký pocit,že to budem ja...
nuz po jednom si pokecame ze preco po 3 tyzdnoch nema to a to, a dla toho sa zariadime
ááá
Božemôj!!! :O
Cítim sa ako židia,ked ich prenasledoval Gestapo.Čo bude,ak niekto NEbude mať niečo z tvojich výnosov!?
Shingen1- Počet príspevkov : 38
Shingen1 napísal:Čo tak dať,aby každý mal min. 5 dedín!
Potom by sme mohli dať,že každý by musel urobiť ešte jednu,nezáleží,kolko dedín predtým mal.
To by sme mali ovela váčšiu popku.
Potom som zvedavý,že kto je tu offenzívny a kto defenzívny hráč.Ja som def.(ako sme na tom s armádami).
Nieže chceme niekoho zničiť a potom prídeme nato,že každý je tu def.hráč a nemáme dosť vojakov.
Ale to sú iba moje nápady,nemusíte ich brať vážne.
moje plany su napol tajne, lebo ked vam vopred vytycim celu cestu o mesiac sa zas budete nudit. ciel je byt viac nez len jedna zo sestier...
5 dedin - odbry napad, ale uz mame len 3 clenov tusim co maju 4 dedinky.
off a deff sa bude riesit v jednom z 2 nasledujucich vynosov ale to az dalsi tyzden kazdopadne teraz cakam kym kazdy nabehne v halvnych na plne obratky, par clenov si len nedavno dalo MC9 a MC15 ako hlavne dedinky tak maju minusy s obilim
takze napady beriem vsetky vazne minimalne v ramci brainstormingu
uz vopred vas varujem, po dalsich 2 vynosoch bude kolecko kontroly ci ozaj vsetci splnate ako mate
nápad
A čo sú Nemove plány?Čo nás teraz čaká?Alebo je to tajné?
Shingen1 napísal:Čo tak dať,aby každý mal min. 5 dedín!
Potom by sme mohli dať,že každý by musel urobiť ešte jednu,nezáleží,kolko dedín predtým mal.
Potom som zvedavý,že kto je tu offenzívny a kto defenzívny hráč.Ja som def.(ako sme na tom s armádami).
Nieže chceme niekoho zničiť a potom prídeme nato,že každý je tu def.hráč a nemáme dosť vojakov.
som za ,myslim ze Nemo spominal niekde ze aj k tomuto pride ,len trochuu casu .......
nápad
Čo tak dať,aby každý mal min. 5 dedín!
to si usudnil nazaklade coho?
Ok.tam- Počet príspevkov : 25
dla mna 1:3
a ako sme na tom, aka je sanca?
kompoti- Počet príspevkov : 72
Navrhy na zlepsenie
Poprosim slobodne vyjadrite svoje napady, nezabudajte, ze ak aj povodny napad nebude dokonaly, spolocne ho mozme vylepsit a mat tak lepsiu ally
PS: snivam, ze DETc dobehne DET tak do toho ludia
PS: snivam, ze DETc dobehne DET tak do toho ludia
DET :: Forum DET© :: Vase navrhy vedeniu
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: