4ALIANCI4
+2
Bibiba
Gilmak
6 posters
Strana 1 z 1
4ALIANCI4
tohle mi dneska prislo:uz jsem poslal kiye
pindo0794 napisal:
zdravim,
pisem ti s opytanim sa, ze preco na nas utocite a ze ci by sme spolu nemohli uzavriet DoN.
Co ty na to??
S pozdravom pindo0794.
pindo0794 napisal:
zdravim,
pisem ti s opytanim sa, ze preco na nas utocite a ze ci by sme spolu nemohli uzavriet DoN.
Co ty na to??
S pozdravom pindo0794.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
Re: 4ALIANCI4
tak važeny tu je link pozrite si takto vypada utok jedneho nasho hraca nepremyslený ,zbytočný nekoordinovaný a nepochopitelný ak mate zbytočnu army napiste mne ja vam ciel zadam kde ak teda budem mat cas pojde viac utokov skodu bude mat nepriatel nie my link:http://s6.travian.sk/berichte.php?id=13641233
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
Gilmak napísal:tohle mi dneska prislo:uz jsem poslal kiye
pindo0794 napisal:
zdravim,
Co ty na to??
S pozdravom pindo0794.
pozrela som si profil toho hraca - ma tam ze je pod ochranou jankovo (mozno aj dvojucet - tu uz si nemozes byt isty nicim) ... a je to podla mna blamaz, oni len chcu aby sme si mysleli ze sa boja, teraz ked Aliancia vie ze tam ma speha aj HS su urcite skreslene ... napisala by som mu, ze to nech si riesi s vedenim Aliancie
Kiya- Počet príspevkov : 115
Registration date : 07.08.2008
Bibiba napísal:tak važeny tu je link pozrite si takto vypada utok jedneho nasho hraca nepremyslený ,zbytočný nekoordinovaný a nepochopitelný ak mate zbytočnu army napiste mne ja vam ciel zadam kde ak teda budem mat cas pojde viac utokov skodu bude mat nepriatel nie my link:http://s6.travian.sk/berichte.php?id=13641233
to bol riadne nepremysleny utok ... nam sa vsak aspon potvrdilo, ze sosmi je navnada a len provokuje ... podla info je to dvojucet niekoho z Aliancia
4lianci4=aliancia fariem....vcera som u nich vyfarmil pol melona suriek...som proti akejkolvek dohode s nima
shark999- Počet príspevkov : 167
ja som tiez proti dohode a som za bud okamzitu vojnu proti ALIANCII alebo zacnite nieco robit s tymi utokmi na slaineho nech dovod bol akykolvek a nech je slaine cojaviem co za cloveka fakt je ze oni na nas utocia a mi s tym okrem podpor nic nerobime....ja sa z jankovo bavit nebudem a kludne by som teraz hned vyhlasil vojnu a siel dotoho....bez reci...bez niakej vyzvi...ja si myslim ze niesme slabi a mame dost vyhodu proti nim....a nemyslim si ze si niekto z vas chce nechat brnkat po nose.....
btw podla mna bola chyba toho slaineho vobec do DET naberat......
PS: EMPs vraveli ze sa do vojny medzi nami a ALI nebudu miesat.....takze ked chcete konat tak konajte hned...cim skor...kym je este vykend...vyhlasime HS ze je vojna rozdelime ludi na par blokov....a musime utocit aspon na 70% ludi z hlavnej ally.....+ 300% faky utocit najprv na slabsie ciele na dalsi den na silne a menit co najviac taktiku....posielat casovane faky.....plus par hracom dat farmit aj farmy z ich akademii......ja osobne som kazdopadne za okamzitu vojnu...ked prehrame aspon si zabojujem....
btw podla mna bola chyba toho slaineho vobec do DET naberat......
PS: EMPs vraveli ze sa do vojny medzi nami a ALI nebudu miesat.....takze ked chcete konat tak konajte hned...cim skor...kym je este vykend...vyhlasime HS ze je vojna rozdelime ludi na par blokov....a musime utocit aspon na 70% ludi z hlavnej ally.....+ 300% faky utocit najprv na slabsie ciele na dalsi den na silne a menit co najviac taktiku....posielat casovane faky.....plus par hracom dat farmit aj farmy z ich akademii......ja osobne som kazdopadne za okamzitu vojnu...ked prehrame aspon si zabojujem....
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Registration date : 14.03.2008
jujujuuuj toto ma prebralo tak Hossi ma prekvapil no hned by som ta hosi pozval na pivo keby si bol od nas , inak chyba to nebola brat slaineho do ali to nie a ze spravil chcybu ten hrac co sme ho tam dali stalo sa mna len sere ze tu dedinu neprebral babrak nic ine ale je to učet ako mnoho iných co s nimy? dam na toho hraca už pozor je tam silna army a dobra pozicia a vojna ? spravme to inak 4aliancia4 su dobre farmy tak ja naplanujem na nich tvrdý utok celej aly kdo chce prevezme dediny ale zničme ich a potom na aliancia ale kludne som za vojnu este len otazka co urobí KPS? diplomati? dolezita vec toto by ma zaujimalo
....no ja som tiez necakal tak radikalnu reakciu od hoshiho ....ale paci sa mi ..este kusok potrva kym sa spozname ale vidim to na dobrej ceste.... tiez velmi sympaticky mi je gilmak so svojou radikalnostou.....aspon podla prispevkov(starsich) co som cital...
co sa tyka KPS.....tak som si s nimi pisal a PEDROS vravel ze tento tyzden pojdu do darga...teraz vsak neviem ako to vypada kedze dneska rano mi pisal 9. peší pluk.....ze ake mame vstahy s Husite......pretoze Husiti uzatvorili spojko s Dargo a pustili sa do jednej sestri od KPS .......ako teraz nechapem ja som mal za to ze Husiti su dobry spojenci od KPS...takze si tam musia upratat dufam ze sa rozhybu...v kazdom pripade PEDROS vravel ze moze nam poskytnut pomoc od ich hracov ktory su daleko od Darga......ktory to presne su este neviem.......
PS:...takze teraz ak som to dobre pochopil...mi ideme naostro do Alianci4 a na faky do ALIANCIA?
PS:...takze teraz ak som to dobre pochopil...mi ideme naostro do Alianci4 a na faky do ALIANCIA?
pochopil si to dobre len si myslim že toto Shark sa unahlil treba sa dohodnut vo vedeni teraz nie sme pripravený mali byt urcene dediny na prebratie prip. skatovanie, nikdo tu teraz z hracov neni aby sa spravili premyslene utoky a ja osobne nerad vidim samostatne utoky bez katov ako dobre fungovala taktika co sme mali proti bornagar a sosmi preco ju dalej neaplikovat? obaja boli silný hraci az velmi a nemali sancu co tak použit ju na hraca prepac? niekde som to tu pisal treba sa dostat na uroven hraca slaine a tp bude narazova zona je tam len par hracov tých treba znicit
V Aliancii isla dnes tato HS:
ahojte,
toto sa mi podarilo ziskať, tak to pošlite kompetentným.
defragment napísal:
zdar bojovnici,
preposielam spravu, ktoru prosim respektujte, poslite faky, a nahlaste army:
po precitani tejto HSky kazdy posle v nedelu od rana aspon 5 fakov pomalych jednotiek baran kat na clenov alianci4 a 4lianci4 a zaroven napise sharkovi999 alebo bibibovi stav army ktory je ochotny pustit naostro...vyberieme mu vhodny ciel......takties posielat priebezne najblizsie dni fakove lupeze na mensie dediny + popretkavat to ostrymi...cim viac fakov tym vacsi chaos sposobime a tym efektnejsie sa skryju ostre utoky.....koordinaciu ostrych utokov ma na starosti Shark999 a Bibiba
----------------------------
z toho vyplyva, ze z M&T unikaju informacie
ahojte,
toto sa mi podarilo ziskať, tak to pošlite kompetentným.
defragment napísal:
zdar bojovnici,
preposielam spravu, ktoru prosim respektujte, poslite faky, a nahlaste army:
po precitani tejto HSky kazdy posle v nedelu od rana aspon 5 fakov pomalych jednotiek baran kat na clenov alianci4 a 4lianci4 a zaroven napise sharkovi999 alebo bibibovi stav army ktory je ochotny pustit naostro...vyberieme mu vhodny ciel......takties posielat priebezne najblizsie dni fakove lupeze na mensie dediny + popretkavat to ostrymi...cim viac fakov tym vacsi chaos sposobime a tym efektnejsie sa skryju ostre utoky.....koordinaciu ostrych utokov ma na starosti Shark999 a Bibiba
----------------------------
z toho vyplyva, ze z M&T unikaju informacie
mno to sa dalo cakat ale s toho nic nezsitia .....bud len vedet ze idu faky a kto to organizuje ...a taktiez budu vedet ze budeme naostro utocit...a nieje to cisto fakova akcia.....takze budu amt le viacej stresu .....
Myslim ze by sme mali kazde tri dni poslat takuto spravu, moze byt aj v tom istom zneni, budu z toho nervoyny, par noci sa nevyspia, potom padnu jak flasa hrusky na intraku... (veeeelmi rzchlo)
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
stamina zacal vyhrozovat valkou nasim Det-MaT,podle me to jsou jen vyhruzky protoze stamina se nezmuze na nic,ale preci jen mam chut si podat staminu,ale podat v tom smyslu jako sosmiho.dedinku po dedince a za 10 dni ma hovno.
Ja som to tu už raz pisal ako taktiku ved sosmi bol ozaj silný hrac a 13 dedin sme mu prebrali alebo skatovali a tuto taktiku som navrhoval na prepac aj iných no nikdo na to tu neodpopvedal . Ozaj aký mate nazor na vzatie hracov od aliancia4 alebo aliancia co chcu prejst do nasich sestier zobrat ich alebo neriskovat a zmazat teraz je to Kofa dnes sice pride o 2 dedinky to uz nezastavým ale celkove budeme brat oc nich ci nie hlavne Gilmak sa vyjadri ty si tu na tieto veci je to baba ale je tu stale
No kebyze beriem staminu vazne tak som uz podla neho 3x skatovany na nulu jojsi uz ma alianciou prebrate zo 12 dedin:)......velke reci a zatial jedine co dokazal bolo prelomit obranu v mojej 1. docasnej diere ...prisiel tam o army a teraz pobehuje s 1.5k impikmi a zastrasuje slabsich recami.....ano tiez ma sere a tiez som za aby padol jak sosmi
Bibiba napísal:Ja som to tu už raz pisal ako taktiku ved sosmi bol ozaj silný hrac a 13 dedin sme mu prebrali alebo skatovali a tuto taktiku som navrhoval na prepac aj iných no nikdo na to tu neodpopvedal . Ozaj aký mate nazor na vzatie hracov od aliancia4 alebo aliancia co chcu prejst do nasich sestier zobrat ich alebo neriskovat a zmazat teraz je to Kofa dnes sice pride o 2 dedinky to uz nezastavým ale celkove budeme brat oc nich ci nie hlavne Gilmak sa vyjadri ty si tu na tieto veci je to baba ale je tu stale
tak ja mam v lidi duveru a po dlouhem proklepnuti bych klidne i lidi zabral...ale v tomhle pripade by to chtelo zjistit vic veci nez stav army a jak dlouho to hraje a presta zastup taky moc nezjistis,,,no kazdopadne to muzem zkusit s par kusama...ale chtelo by se nekdo dokazal dostat do ally 4lianci4 a jestli to tam nebudou tahat ty informace odsud,u lidi nikdy nevis,dej mi nejaky jmeno co chce k nam ja ho proklepnu...ale nekoho kdo by stal za to nez ze mi das typka co je 8000tej v off...
shark999 napísal:No kebyze beriem staminu vazne tak som uz podla neho 3x skatovany na nulu jojsi uz ma alianciou prebrate zo 12 dedin:)......velke reci a zatial jedine co dokazal bolo prelomit obranu v mojej 1. docasnej diere ...prisiel tam o army a teraz pobehuje s 1.5k impikmi a zastrasuje slabsich recami.....ano tiez ma sere a tiez som za aby padol jak sosmi
tak neco naplanujte a jdem na nej,ted stavim jen army protoze koukam ze pokulhavam za tebou tak te musim dohnat:D
4lianci4 chce s nami DoN - pisu mi uz tretikrat...
------
toto sa mi dostalo do ruk od jednej dobrej duse - je to sprava z EMPsII:
Priatelia, aliancia DET zacala mohutnu ofenzivu proti nasim spojencom 4alianc4, a alianci4. .. Kedze nas nepriatel je spolocny ..vyzyvam vsetkych k zaslaniu podpory podla nizsie uvednych poziadavok ... dakujem, bedko
Krew 24.08.08
Podpora 16:14:11
Zdravim ta a tymto by som ta chcel poprosit o pomoc v spolocenstvo Det sa donas pustilo sami sa neubranime posli to prosim ako HS
hrac : Krew
Podpora do:krvava odbocka
sypka 135 100 plna
hradba 20 ked pridu aj neskor nevadi dalsia vlna ide o 10 hodin neskor!za pomoc vopred dakujem krew
------
toto sa mi dostalo do ruk od jednej dobrej duse - je to sprava z EMPsII:
Priatelia, aliancia DET zacala mohutnu ofenzivu proti nasim spojencom 4alianc4, a alianci4. .. Kedze nas nepriatel je spolocny ..vyzyvam vsetkych k zaslaniu podpory podla nizsie uvednych poziadavok ... dakujem, bedko
Krew 24.08.08
Podpora 16:14:11
Zdravim ta a tymto by som ta chcel poprosit o pomoc v spolocenstvo Det sa donas pustilo sami sa neubranime posli to prosim ako HS
hrac : Krew
Podpora do:krvava odbocka
sypka 135 100 plna
hradba 20 ked pridu aj neskor nevadi dalsia vlna ide o 10 hodin neskor!za pomoc vopred dakujem krew
mohutna ofenziva? .....si myslim ze toto je normalna situacia aka by amla stale prebiehat .....mno a top co bolo predtym boli prekvapive dni pokoja ...nezvycajneho pre travian ......kazdopadne stale by som sa drzal toho planu ze po tyzdni ponukneme DoN ALIANCII a jej sestram.....ale inak by som nic nebral...neni to tak ze by sme zatial niako vyhravali alebo prehravali...a nikto z nas este neni unaveny......takze mysim ze mozme pokracovat dalej...
Prispevok z fora:
qwyx
4LIANCI4
Pop: 8238
Dedín: 12
Rimania Vložené: 26.08.08 11:40
OK takže písal mi Jankovo z ALIANCIE. Oni útok opätovali rovnakou karto čiže tiež na nich posielajú fake-y a medzi to nejaké ostré. Dalej písali mi z EMP´s že sú volný a keby bolo niečo treba máme sa ozvať. Mám v pláne dať dokopy spolu so sestrami nejaký schopný plán odvety. Bolo by fajn dať dole pár silnejších hráčov nech vidia že nemajú do nás rýpať!
tak zatim tak... držte sa
-------------
len aby sa do toho nezapojila EMPs, lebo potom uz Aliancia nebude chciet DoN
qwyx
4LIANCI4
Pop: 8238
Dedín: 12
Rimania Vložené: 26.08.08 11:40
OK takže písal mi Jankovo z ALIANCIE. Oni útok opätovali rovnakou karto čiže tiež na nich posielajú fake-y a medzi to nejaké ostré. Dalej písali mi z EMP´s že sú volný a keby bolo niečo treba máme sa ozvať. Mám v pláne dať dokopy spolu so sestrami nejaký schopný plán odvety. Bolo by fajn dať dole pár silnejších hráčov nech vidia že nemajú do nás rýpať!
tak zatim tak... držte sa
-------------
len aby sa do toho nezapojila EMPs, lebo potom uz Aliancia nebude chciet DoN
nj tiez si myslim preto je nutne im sposobit naozaj velke niake skody a to teraz hovorim o hlavnej ALIANCII inak to nepojde a urcite na viacerych miestach najlepsie dakomu vyznamnemu.......uz som pisal KPS ci by mohli niako vybavit aby sa do nas EMPs nepustila..si myslim ze na to maju teraz vsak bude zalezit len od toho ako sa KPS zachova...a kolko sa bude snazit......
Ja si nemyslim, ze by sa do nas chceli EMPS pustit, mozno neaky pubertalny nedockavci aj hej, ale ty rozumnejsi budu chciet len podporit Alianciu a utocit na nas az ked prideme o armady.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
nj ja si tiez myslim ale aj trak musime sposobit aliancii niake realne straty a daco im pomlatit naprikad daku rosomakovu armadu...gorgo napísal:Ja si nemyslim, ze by sa do nas chceli EMPS pustit, mozno neaky pubertalny nedockavci aj hej, ale ty rozumnejsi budu chciet len podporit Alianciu a utocit na nas az ked prideme o armady.
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: