Ine linky
+10
mecenas
meee...
Tetus
rosomak
elbi
Bibiba
Slaine
Nemo
sobik33
shark999
14 posters
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ine linky
tak gratulujem s linkou sa mozno poucit fakt je ze ani mna nenapadlo co zrejme kamenik spraví totiz 109-61 -48 katov da dole sýpku len o 2 urovne /predpokladam katov na 20lvi/ ja by som z tohto sa poucil a ako ciel by som v takýchto pripadoch dal ako prvý teda kamenika potom sýpky ktore vsak stale stoja to je zle pop moze mat aj 100 pokial tam budu sýpky a obilne polia podpory sa tam stale daju poslat cize nove straty, treba vecoi rozobrat ak to vidite inak kludne napiste totiz si myslim ze kazdý katovaci utok mal byt nastavený na sýpka obilne pole max. este hlavna budova ale ked ma dost zlatiek je jedno ci ma hl. budovu
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Bibiba napísal:tak gratulujem s linkou sa mozno poucit fakt je ze ani mna nenapadlo co zrejme kamenik spraví totiz 109-61 -48 katov da dole sýpku len o 2 urovne /predpokladam katov na 20lvi/ ja by som z tohto sa poucil a ako ciel by som v takýchto pripadoch dal ako prvý teda kamenika potom sýpky ktore vsak stale stoja to je zle pop moze mat aj 100 pokial tam budu sýpky a obilne polia podpory sa tam stale daju poslat cize nove straty, treba vecoi rozobrat ak to vidite inak kludne napiste totiz si myslim ze kazdý katovaci utok mal byt nastavený na sýpka obilne pole max. este hlavna budova ale ked ma dost zlatiek je jedno ci ma hl. budovu
kamennik sa NEDA zamerat niesom az taky blby zeby som to neskusil uz moj oco velakrat utocil nanu a skusal sa jej ho sundat nahodnymi cielmy vtedy by sla dole lahucko... katy su na 20 to je samozrejme ale aj taak toto ma uz vazne nasralo kto chce naexpit hrdinu nech nanu posle a da jej dole tie sypky lebo som uz u nej psiel o dost velku army a sypky stale stoja....
sobik33- Počet príspevkov : 250
Registration date : 28.04.2008
a fakt kamenik sa neda zamerat a to som myslel ze akurat skrýše sa nedaju zamerat no tak ok som mudrejši aj ja o toto poznanie , ale to co som pisal ze ciele mali byt u vsetkých sýpka obilne pole platí aj ked v tomto pripasde by by asi nepadla cela no mesto 19 by mala max.7-8
Bibiba napísal:a fakt kamenik sa neda zamerat a to som myslel ze akurat skrýše sa nedaju zamerat no tak ok som mudrejši aj ja o toto poznanie , ale to co som pisal ze ciele mali byt u vsetkých sýpka obilne pole platí aj ked v tomto pripasde by by asi nepadla cela no mesto 19 by mala max.7-8
obylne polia nemaaa ani vo vedlajsich dedinach som ich uz davnejsie zruso asi pred tyzdnom
tak tu jelink co tam ma cach mat teraz strašne . len sa potvrdzuje co tu pisem a pisem ked je utok na dedinu ako prve musia ist dole sýpky a ako druhe obilne polia ked utoci viac utočnikov na jeden ciel kazdý z nich da ciel sýpka obilne polia /nic ine/tato chyba je vidno na utokoch čo ste tu spravili keby to bolo takto ta sýpky by uz nestaly, dalsia chyba nedočkavost vsak ju fakujte nech sa trapi a zivi to to tam tie iste chyby u sosmiho kolko army tam padlo lebo boli niektorý nedockavý a nemal kdo zorganizovat spoločnu akciu tu je link
http://travilog.org.ua/sk/3841437/cdf8243c922be06e306f8116cab7a84b
Bibiba napísal:tak tu jelink co tam ma cach mat teraz strašne . len sa potvrdzuje co tu pisem a pisem ked je utok na dedinu ako prve musia ist dole sýpky a ako druhe obilne polia ked utoci viac utočnikov na jeden ciel kazdý z nich da ciel sýpka obilne polia /nic ine/tato chyba je vidno na utokoch čo ste tu spravili keby to bolo takto ta sýpky by uz nestaly, dalsia chyba nedočkavost vsak ju fakujte nech sa trapi a zivi to to tam tie iste chyby u sosmiho kolko army tam padlo lebo boli niektorý nedockavý a nemal kdo zorganizovat spoločnu akciu tu je link
pre bibibu... takze zle spraveny link ale to je jedno o to nejde... dnes presne o 19:42:07 hod. si pozri co tam ma :D padne jej vsetko uz je vsetko zorganyzovane
Heh aj ja som kukal ako moze imperian prespehovat nieco a ako je mozne ze do akcie ste ma nezavolali??
Tetus- Počet príspevkov : 150
Registration date : 07.08.2008
Tetus napísal:Heh aj ja som kukal ako moze imperian prespehovat nieco a ako je mozne ze do akcie ste ma nezavolali??
npaisal som ti cez travian ale si dost daleko som si teraz vsimol no ved mozes skusit pokiny cez travain som poslal
pre BIBIBA tak sa pozri na toto co spravi kamennik ked poslal na sachmat moj oco utok!!
http://travilog.org.ua/sk/2850658/deb04be6201132d88192e36a649a4770
a toto je ten cistiaci utok od Iperitasa...
http://travilog.org.ua/sk/4944456/8d2cc9318fee43784221a81aa9fda945
takze mila sachmat dlho nevydrzala idu tam este moje dve vlny katov tie maju sypky zamerane ale prva vlna uz len sypky dorazi a druha ma uz nahodu takze dufam ze ten kamennik uz vazne padne!!
http://travilog.org.ua/sk/2850658/deb04be6201132d88192e36a649a4770
a toto je ten cistiaci utok od Iperitasa...
http://travilog.org.ua/sk/4944456/8d2cc9318fee43784221a81aa9fda945
takze mila sachmat dlho nevydrzala idu tam este moje dve vlny katov tie maju sypky zamerane ale prva vlna uz len sypky dorazi a druha ma uz nahodu takze dufam ze ten kamennik uz vazne padne!!
poprosim aj ostatnych ak si to citate ohladom sachmat lebo sa to tu uz dlhsie rozobera aspon z mojej strany tu davam dost linkov aby ste sa na tuto temu pripadne vyjadrili nico poradili a tak lebo si potom pridem ako psychopat-samomluv :D dakujem
ak mate nazor ze vas to moc nezaujima staci mi napisat ja s tym prestanem, no ale zas tu bude potom nuda
ak mate nazor ze vas to moc nezaujima staci mi napisat ja s tym prestanem, no ale zas tu bude potom nuda
moj nazor je taky ze pri cistiacom utoku boli velke straty. co ty na to iperitas? alebo si mal uz problemi s obilim a nevedel si co od nudy???
meee...- Počet príspevkov : 218
no utok od iperitas mal jasne velke straty az privelke (utocil z hlavnej dedinky)
moj odhad je, ze nahradit tu armu potrva v kasarniach lvl 20 vyse 30 = mesiac do natarov cca bude mat vojsko spat
takto ten utok nestal zato
ste mohli pockat par dni az tyzdenv len fakovat. ten hrac predsa nemal nejaky hrozny utok urcite
moj odhad je, ze nahradit tu armu potrva v kasarniach lvl 20 vyse 30 = mesiac do natarov cca bude mat vojsko spat
takto ten utok nestal zato
ste mohli pockat par dni az tyzdenv len fakovat. ten hrac predsa nemal nejaky hrozny utok urcite
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
mne je zle to komentovat predvčerom som to tu napisal posielajte na nu za cas fake utoky nech sa trapi a vy opačne --z linkov je vidno ze tam kapali vojaci /podla obilia/ stacilo počkat po prve po druhe predsa co spravi kamenik bolo uz jasne z prveho utoku ked cca 50 katov dalo sýpku dole o 2 asi tolkoto to ma aj sosmi tam a ten tu inu vodu muti ako sach mat keby tie straty boli na nom bol by som spokojný lebo by padla modla Aliancia aj EMPs, velka skoda tých jednotiek moj nazor chybna akcia predčasný útok už je tak tak ju dorazte už ked nas tolko stala. PS radšej by som chvalil no neda sa sorry
čo ste nepovedali ja bych to vyčistil s podstatne menšímy stratami asi tak 3000-sekier a 1000-teutonov tie iperitasove straty to je škoda
rosomak- Počet príspevkov : 124
OK ospravedlnujem sa nebol som tu cely vikend tak na tie iperitasove straty sa nemozem vyjadrovat ak cete poznat co je za tym setkym musite sa spitat priamo iperitasa ak vam bude doverovat ako mne tak vam vsetko prezradi ale jeden samizda sa trafil co tu pisal ze preco zautocil... dalej nejdem jeho army rozoberat, myslim si ze iperitas je
natolko scitany a skuseny hrac ze vie co roby a mozem vas ubezpecit ze urcite vie co roby
(teoreticky on s tou armadou len expuje hrdinu :D)
co on prcic ale ja ake som mam straty do natarov stihnem vyrobyt mozno uz len niakych 30k šermiarov tak to je uz horsie ako on :D aaale zas stuzka je stuzka :D asi ta uz s tou stuzkou bibiba serem
natolko scitany a skuseny hrac ze vie co roby a mozem vas ubezpecit ze urcite vie co roby
(teoreticky on s tou armadou len expuje hrdinu :D)
co on prcic ale ja ake som mam straty do natarov stihnem vyrobyt mozno uz len niakych 30k šermiarov tak to je uz horsie ako on :D aaale zas stuzka je stuzka :D asi ta uz s tou stuzkou bibiba serem
nech už to bolo tak ci tak po velkých stratach ste tie sýpky dobili aj polia no potom neviem prečo utoky hlavne katovacie prestali ked už nema sýpky podpory tam nebudu no ubehli 2 dni to sa da postavit znova za ten čas potom načo tie straty ked sa napokon po dobití prestalo? a podpory tam mala od ali ALIANCIA to vieme
Bibiba napísal:nech už to bolo tak ci tak po velkých stratach ste tie sýpky dobili aj polia no potom neviem prečo utoky hlavne katovacie prestali ked už nema sýpky podpory tam nebudu no ubehli 2 dni to sa da postavit znova za ten čas potom načo tie straty ked sa napokon po dobití prestalo? a podpory tam mala od ali ALIANCIA to vieme
to vazne tam mala od aliancia? to som netusil... nevadi aspon utrpeli straty lebo tie jednotky co sme do hoto vrazili tak tie ozelieme... tych niekolko desatisic jednotiek co tam padli im budu chybat v DS tak sa nam ho bude aspo lepsie rozbijat
no tych par desattisic jednotiek kedze su obranne a niektori hraci maju aj viac ako 10 dedin raz-dva dorobia.. utocne armady ktore sa musia robit v jednej dedine ani nie... takze.. DORAZTE TU SKURV*NU DEDINU NA NULU A NEKECAJTE UZ TOLKO!!!
a dufam, ze si tam nenarobite zas take ohromne skody... neberte to osobne. ale riesite to kapanek pridlho a hlavne pridraho.
a dufam, ze si tam nenarobite zas take ohromne skody... neberte to osobne. ale riesite to kapanek pridlho a hlavne pridraho.
Nemo napísal:no tych par desattisic jednotiek kedze su obranne a niektori hraci maju aj viac ako 10 dedin raz-dva dorobia.. utocne armady ktore sa musia robit v jednej dedine ani nie... takze.. DORAZTE TU SKURV*NU DEDINU NA NULU A NEKECAJTE UZ TOLKO!!!
co narobyme nechaj tak no a teraz mi povedz kto sem bude hadzat linky?? ak cete teda zmneim tu trosku temu a mozem poskitnut niaky iny link zaujimavy co mam z tohoto servra cete?
videm ze hej tak tu mame napr.. link Lord Dancus
http://travilog.org.ua/sk/9898856/7a394f7c55bb3a4ccf60ee1698c9d0da
inšie my neostava len suhlasit s nemom a preto si to berem na starost ja osobne tiež sa my na to zle už pozera a čo sa týka utoku KPS zase sa da poučit ako z každeho utoku a to utok pekný neviem co nasledovalo po nom mozno padli sýpky takze mozno to bolo ok ,ale ako prve pisem to už tolký raz mali ist dole sýpky ako druhe obilene polia, takže poučme sa od spojenca
prida tu aj niekto iny link niaky ? :D
http://travilog.org.ua/sk/2307136/3868ea8163c0e09023a1d51baa25bfae
to som spravil ja hracovi clen1.
chlapec uz bol na 0 pop ale vidim ze sa zas stavia. raz darmo za vydrz ma moju uctu.
to som spravil ja hracovi clen1.
chlapec uz bol na 0 pop ale vidim ze sa zas stavia. raz darmo za vydrz ma moju uctu.
takto obetuju obranne jednotky z nasej sestersej ali DET@ hrac pistino7...
http://travilog.org.ua/sk/9399967/2bef519f445cf43c021ffad54417cbca
je to super ale este par takych podpor a ja pridem o utok a iny o obranu...
http://travilog.org.ua/sk/9399967/2bef519f445cf43c021ffad54417cbca
je to super ale este par takych podpor a ja pridem o utok a iny o obranu...
mecenas- Počet príspevkov : 22
nho dalsi zaujimavy link davam
http://travilog.org.ua/sk/8138091/a6ef34c8a0f34f30adab2676b1b05e93
vraj hrdina 14 levelov dost mozne
http://travilog.org.ua/sk/8138091/a6ef34c8a0f34f30adab2676b1b05e93
vraj hrdina 14 levelov dost mozne
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4