DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

radovanky

4 posters

Goto down

radovanky Empty radovanky

Odoslať  Admin So august 23, 2008 1:27 pm

dost ma zaskocilo ked vidim ako sa nas hrac nehava farmyt a este nepoziadal ani len o podporu utocia nanho hraci alliancie a davam im surky bez boja ak toto uvidim este raz ze sa stane v nasej alli osobne si zvas urobim famru aj ja. Ked sa prizerate ako vas dakto farmy plne sklady skoro nikde ziadna army ziadny vykrik o pomoc nemate tu co hladat a vasa buducnost je jasna dediny sa preberu a vy si mozete ist uzivat leto cakam na vysvetlenie hraca radovnaky ak sa mi do 24 hodin neozve ma problem. napisal som mu v hre ak by sem nahodou nedosiel.
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 105
Alliancia : DET-DG
Registration date : 11.03.2008

http://kpsde.heavenforum.com

Návrat hore Goto down

radovanky Empty Re: radovanky

Odoslať  LyoN Ut august 26, 2008 12:24 am

takze toto sa stalo ked som poslal tie fake na 3 hracov utocil zatial len jeden ale uz idu aj od druheho a tie budu asi ostre http://travilog.org.ua/sk/8082319/e01130795c741a3b5455980dd11b3c7b branil som sam nico som si zohnal na tie dalsie utoki ale nic moc a s osttnimi uhinam ked chces vediet ako to dopadlo polklikaj po dedinkach ja sa to dozviem az ked pridem z prace

LyoN

Počet príspevkov : 15
Registration date : 26.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Ut september 02, 2008 4:03 pm

LyoN napísal:takze toto sa stalo ked som poslal tie fake na 3 hracov utocil zatial len jeden ale uz idu aj od druheho a tie budu asi ostre http://travilog.org.ua/sk/8082319/e01130795c741a3b5455980dd11b3c7b branil som sam nico som si zohnal na tie dalsie utoki ale nic moc a s osttnimi uhinam ked chces vediet ako to dopadlo polklikaj po dedinkach ja sa to dozviem az ked pridem z prace
Bohuzial, to sa stava, ze ked posielas fake tak oni sa to snazia potom oplatit a pokusia si vybrat co najlahsieho protivnika aby postupne odradzali hracov od hry, ale si chlapik Lyon, len tak dalej a nabuduce ziadaj o podpory. HS-kou len napis ze ich potrebujes a potom sa dohodni s kazdym osone.
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  LyoN Ut september 02, 2008 10:34 pm

to bolo nejake dve hodki do utoku ked som prisiel k pc a nikto z ally bi to asi nestihol .... no ale mam tu zastup u dvoch kamosoch z odrody det no v ten moment ma to nenapadlo poslat az na druhy den :-) lol

LyoN

Počet príspevkov : 15
Registration date : 26.06.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Št september 04, 2008 10:32 pm

pekne Lyon takto ti daju hned pokoj chcelo to trosku aj obranu proti konom -legošov alebo ostepy boli by mensie straty ale utočne straty su vždy horsie ako obranne, obranne mozes robit v 2 aj viacerých dedinach a daju sa poslat ako podpory dolezite je mat obranne jednotky vytrenovane v zbrojnici na 20 lvi su mensie straty
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: