Manévre...skúška utoku.
+6
metluck
Erien
defragment
rubenso
Kiya
Johnny Bravo
10 posters
DET :: Forum DET-M&T :: Utoky
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Manévre...skúška utoku.
Navrhujem si preveriť presnosť a ochotu útoku.
Nájsť nejaký ciel a skoordinovať na neho útok len naša ally.Aby sme nezabudli útočiť stačia fake útoky.
Čo takto náš obľúbený ciel monom Sosmi.??
Nájsť nejaký ciel a skoordinovať na neho útok len naša ally.Aby sme nezabudli útočiť stačia fake útoky.
Anonymný- Anonymný
Re: Manévre...skúška utoku.
mordor2 napísal:Navrhujem si preveriť presnosť a ochotu útoku.
Načo sosmi?....Je zbytočné, dobre vieš čo všetko tam má, a ja zasa 2 tyždne robiť sekery kôli nemu nebudem ...už ich nesmiem zasa rozbiť, nebaví ma to
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
neodporucam vam ist na sosmiho je to volavka (sluzi ako navnada pre nasich hracov), prikladam linkJohnny Bravo napísal:mordor2 napísal:Navrhujem si preveriť presnosť a ochotu útoku.
Načo sosmi?....Je zbytočné, dobre vieš čo všetko tam má, a ja zasa 2 tyždne robiť sekery kôli nemu nebudem ...už ich nesmiem zasa rozbiť, nebaví ma to
http://travilog.org.ua/sk/4569607/6baf67052e8cacfdd0d9b5d7fcbc5eeb
Kiya- Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
utoci s pretmi to mu preskocilo ja snimi iba lupim aj to len ked mam vycisteneho supera
rubenso- Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008
sosmi bol len návrh, tak niekoho navrhnite mne je to jedno o ciel ani tak nejde ale o tu spoluprácu.
Anonymný- Anonymný
kludne mozte ist na sosmiho, ale radsej na tu dedinku ktoru mu uz druhy mesiac katujete a stale neviete zrovnat so zemou.
len upozornujem ze ku katom je potrebne pripojit aj viac ako 50 palkarov, lebo sosmi si aj v takej malej dedinke vie postavit podpory.
vid posledny utok od johnyho brava..
len upozornujem ze ku katom je potrebne pripojit aj viac ako 50 palkarov, lebo sosmi si aj v takej malej dedinke vie postavit podpory.
vid posledny utok od johnyho brava..
defragment- Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008
No, páči sa mi, že konečne už sosmimu niekto pomáha. Nerožčulujte sa, poznáte môj názor. Sosmi bol môj kamoš. Nesúhlasila som s útokmi na neho a nezapájala som sa do bojov. Poznáte aj prečo. V sekcii sosmi to je. Teda, ak ešte sekcia sosmi existuje.
Erien- Počet príspevkov : 444
rubenso napísal:utoci s pretmi to mu preskocilo ja snimi iba lupim aj to len ked mam vycisteneho supera
milanko je gal, utocil sermiarmi a haeduanmi... takze preskocilo len travilogu....
Ale neviem či to má nejaký zmysel, ked to tu aj tak budeme rozoberať len 5-6 hráči z 57.??
Anonymný- Anonymný
polovica to tu ani necita
rubenso napísal:polovica to tu ani necita
ja citam a suhlasim s nakym cielom na utok
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
kto ma ochotu vyjadrit sa k veci tak sa vyjadri... kto nie, tak mu nic ine neostava ako prijat zavercne stanovisko...
Jsem taky pro nějaký útok... Vůbec nic se tady neděje Všichni jsme spojenci a nikdo s nikým pořádně nebojuje...
woodoo panenka- Počet príspevkov : 21
Registration date : 23.06.2008
woodoo panenka napísal:Jsem taky pro nějaký útok... Vůbec nic se tady neděje Všichni jsme spojenci a nikdo s nikým pořádně nebojuje...
konecne to niekdo pomenoval spravne... kto chce nech bojuje a kto chce nech okopáva o tom je sloboda nie?
Anonymný- Anonymný
mordor2 napísal:woodoo panenka napísal:Jsem taky pro nějaký útok... Vůbec nic se tady neděje Všichni jsme spojenci a nikdo s nikým pořádně nebojuje...
konecne to niekdo pomenoval spravne... kto chce nech bojuje a kto chce nech okopáva o tom je sloboda nie?
Mordor a čo chceš poslať do útoku????? legionárov? alebo pretoriánov?...Koľko útočných jednotiek máš? ...ale pravdu
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Registration date : 16.06.2008
Johnny Bravo napísal:mordor2 napísal:woodoo panenka napísal:Jsem taky pro nějaký útok... Vůbec nic se tady neděje Všichni jsme spojenci a nikdo s nikým pořádně nebojuje...
Mordor a čo chceš poslať do útoku????? legionárov? alebo pretoriánov?...Koľko útočných jednotiek máš? ...ale pravdu
napisem ti to ale sukromne...
Anonymný- Anonymný
@Johnny a legionári nie su dobrí do útoku? Sú to univerzálni vojaci. A ja preferujem pechotu pred jazdou. Jazda je drahá.
Erien napísal:@Johnny a legionári nie su dobrí do útoku? Sú to univerzálni vojaci. A ja preferujem pechotu pred jazdou. Jazda je drahá.
to je fajn ale lepsi by byl imperian,legionar ti v utoku udela kulovy,jen rada,sry za spam,musel jsem zareagovat.
Nieje to spam...a reakcia je na správnom mieste...
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
Takze namiesto ciela mame debatu o type utocneho vojska. Aj tak sa da. Najlepsia utocna jednotka pre rimana je urcite imperian. Hlavne v tejto faze hry. Uz nie je tak podstatna cena, podstatny je upkeep(utok/vyziva). Imperian je v tomto najlepsi z celej hry. 70/1 nema ziadna ina jednotka.
VITTER- Počet príspevkov : 66
lenze rataj s ym ze nektore obranne jednotky su zamerane na utok a ine na jazdu takze treba aj jazduVITTER napísal:Takze namiesto ciela mame debatu o type utocneho vojska. Aj tak sa da. Najlepsia utocna jednotka pre rimana je urcite imperian. Hlavne v tejto faze hry. Uz nie je tak podstatna cena, podstatny je upkeep(utok/vyziva). Imperian je v tomto najlepsi z celej hry. 70/1 nema ziadna ina jednotka.
@VITTER 70/1 nema ziadna ina jednotka.-a co znamena toto?
PS:naco je tebe ciel ked si bol doteraz cerveny aky si mal dovod
[code]
heh, som bol cerveny lebo nejaky sikovny bagrista presekol opticky kabel. BTW, nebol som online tri dni. Na utok sa pytam preto, lebo mam s cim utocit. 70/1 znamena 70 utok/1 obilie. S tou jazdou mas pravdu, ale pochybujem ze by si ktorykolvek riman staval svoj utok na jazde. Ta je tam len ako podpora pre pechotu. Rimske kone vela zeru a su slabe, stci to porovnat s teutomni, ze?
A ešte k tým legionárom, sú to moji obľúbenci. Sú dobrí proti ktorej jazde? Myslím národ. Nechce sa mi to hľadať v faq.
no legionari su univerzalni, vedia utocit aj branit. Su ako svajciarsky nozik. Vedia spravit vsetko, ale nic poriadne. V utoku ich hravo prekona imperian, a v obrane zase pretorian. Bohuzial rimania nemaju inu obranu proti konom, takze ich musim stavat aj ja. Inac by som sa na nich vyprdol. Ostepar alebo falik su od legionara daleko lepsi proti konom(v obrane). Ostepar ma vyssiu obranu a falik je ovela lacnejsi pri rovnakej hodnote obrany proti konom.
PS: obrana sa deli na obranu proti pechote a obranu proti jazde. Je jedno akej narodnosti dany konik je.
Priklad: zautoci 1 teuton, utok 150. Aby si ho zlozila, potrebujes 3 legionarov (obrana voci konom 50, 3*50=150). Na utok cezarisa(utok 180) by si potrebovala 4 legionarov.
PS: obrana sa deli na obranu proti pechote a obranu proti jazde. Je jedno akej narodnosti dany konik je.
Priklad: zautoci 1 teuton, utok 150. Aby si ho zlozila, potrebujes 3 legionarov (obrana voci konom 50, 3*50=150). Na utok cezarisa(utok 180) by si potrebovala 4 legionarov.
Vďaka VITTER za vysvetlenie, nabudúce, keď budem nahlasovať svoje útočné vojsko, tak ich tam ani nespomeniem. Dám tam iba imperiánov a kone. Legionárov ponechám ako obranu proti koňom. Kto to má stále prepočítavať. Ovečky moje.
rubenso napísal:lenze rataj s ym ze nektore obranne jednotky su zamerane na utok a ine na jazdu takze treba aj jazduVITTER napísal:Takze namiesto ciela mame debatu o type utocneho vojska. Aj tak sa da. Najlepsia utocna jednotka pre rimana je urcite imperian. Hlavne v tejto faze hry. Uz nie je tak podstatna cena, podstatny je upkeep(utok/vyziva). Imperian je v tomto najlepsi z celej hry. 70/1 nema ziadna ina jednotka.
@VITTER 70/1 nema ziadna ina jednotka.-a co znamena toto?
PS:naco je tebe ciel ked si bol doteraz cerveny aky si mal dovod
jenze pokud se nepletu,pokud ti jde kombinovany utok tak se ta obrana ejdnotek pocita uplne jinak nez kdyz ti jde utok jen pesaku nebo koni...takze se vyplati mit hlavni army dle meho jen z jednoho druhu.
[code]
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
Strana 1 z 2 • 1, 2
DET :: Forum DET-M&T :: Utoky
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: