caftee
+11
Slaine
bobrikbobrik
rosomak
keny_spss
sklicko21
Robertus SPQR
elbi
cori
meee...
kompot
sobik33
15 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
caftee
zdravim aa pokec to je moje vidim ze som tu asi druhy navstevnik hned po vedeni tak ahojte
sobik33- Počet príspevkov : 250
Alliancia : DET
Registration date : 28.04.2008
Re: caftee
Cau no zda sa ze ALIANCIA rozbehla utoky daslie na mna ich ide zopar uz uvidime... idu este na niekoho?
kompot- Počet príspevkov : 22
Registration date : 16.06.2008
na moj illegal idu 3 dnes asi som ich trosku vyprovokoval tymi fakmy
meee...- Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008
no na mna ich ide viac hlavne od hraca PD na jednu deidnu asi 3 od neho v intervale 15 sekund po sebe... a na dalsie dve dediny od neho 2 utoky teiz oddelene 15 sekund od seba..
kompot- Počet príspevkov : 22
Registration date : 16.06.2008
na mna tiez od PD takze to budu faky podla mna
mám podobný postreh, všetky útoky nasledovali až po mojich fake-och. Ale na druhej strane katový útok mal úspech. Je to v útokoch.
cori- Počet príspevkov : 28
Registration date : 07.08.2008
idu na niekoho teraz nejake utoky ? (z ALIANCI4) odtial konkretne na mna
elbi- Počet príspevkov : 66
Registration date : 14.06.2008
na mna utoci tr1p s 3ALIANCIA z hlavnej počítam že fake podľa času katapultom
a stamina s ALIANCIA4 na oazu tak isto podľa času s katapultom ale počítam že fake
a stamina s ALIANCIA4 na oazu tak isto podľa času s katapultom ale počítam že fake
Robertus SPQR- Počet príspevkov : 54
asi aj na mna fake od hraca matrac...ma to daleko a ani velku pop nema
elbi- Počet príspevkov : 66
Registration date : 14.06.2008
na mna 21 utokov prave teraz mozno aj nejaky ostry ale inak pocitam ze same fake... vsetko odnoze ALIANCIA + mirovlas2 ten neviem ako sa do toho zaplietol
Idú od RAZ!M a yuro prvý na MC-ka druhý na všetky dediny, podľa výpočtu pešiaci. asi Fake... Tak som im poslal po katovi a zajtra dám pred to čistiaci fake nech sa trochu potrasú...elbi napísal:idu na niekoho teraz nejake utoky ? (z ALIANCI4) odtial konkretne na mna
cori- Počet príspevkov : 28
no na mna ide tiez asi 11 utokov niektore dediny pokryjem ostatne nebranim ale ide 9 katovych zhruba v rovnakom case tak uvidime
sklicko21- Počet príspevkov : 6
Registration date : 10.08.2008
ja som asi v tomto LUCKER bo na mna nejde nic a dufam ze ani nepojde ale ak heej tak som dobre pripraveny,,,
a ak niekto potrebuje ostepov aj na dlhsie tak staci napisat som k dispozicii....
a ak niekto potrebuje ostepov aj na dlhsie tak staci napisat som k dispozicii....
keny_spss- Počet príspevkov : 42
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 19.03.2008
už si musíte zvyknuť na to že budu utoky a dufam že sa nikto neda zlanariť alianciou včera ma chcel dostať na svoju stranu rumcajz ja ali nemením ved doteraz som bol len v jednej dtc a det je druha
rosomak- Počet príspevkov : 124
vcera som medzi fake dal aj 2 ostre na ALIANCIA a dnes uz na mna ide 24 utokov od nich.. noo aspon bude zabava.. o chcilu hodim aj reporty do sekcie utokov, ale nestiham vobec...
bobrikbobrik- Počet príspevkov : 28
Registration date : 23.04.2008
To bobrikbobrik:
budu to povacsine fake.... pisali HS o poslanie fejkov na teba.... asi ich riadne stves
ale asi budu vmiesane aj ostre:(
budu to povacsine fake.... pisali HS o poslanie fejkov na teba.... asi ich riadne stves
ale asi budu vmiesane aj ostre:(
Slaine- Počet príspevkov : 39
Registration date : 20.08.2008
jj.. utokov ide pozehnane... a uz boli aj ostre od brano0.. tomu som ja dal vcera ostry takze pomsta.. asi preto chcel fake.. noo uvidime ci budu aj od inych... (branoOvi uz ide odpoved..mala ale ucinna..myslim????)
bobrikbobrik- Počet príspevkov : 28
Registration date : 23.04.2008
no branovi ide aj slusna podpora....
Slaine- Počet príspevkov : 39
Registration date : 20.08.2008
aj namna sli uz asi tri alebo styri utoky ale vzdy to boli bohuzial fake nikdy neziadam aly o podpory aspon v tomto pripade bo ma dost starosti posielat podpory hracom ktory su v centre diania pri ALIANCIA... vzy som si vybavil podpory sam u mojich zastupov a susedov a hracov z ktorymi komunikujem cez icq a zakazdym sa mi zozbieralo cca od 7mich hracov kolo 25 000 - 35 000 podpor a cim dalej tym sa mi vzdy viac a viac zozbiera, mam v MC 4 sypky a niekedy sa bojim ist spat bez ze to tam v noci pokape aka tam je minusova produkcia ked sa zaroven napriklad utocne jednotky ktore zeru viac obylia ako je produkcia vracaju! Chcem sa zatial tymto podakovat vsetkym susedom co my posielaju podpory ked potrebujem----..... diiiikes
ale nho preco nikto nepise ma to tu prestava bavit !!!!!!!!
Ked akosik nikto nevie ocom
Marecek201555- Počet príspevkov : 63
Registration date : 14.03.2008
Marecek201555 napísal:Ked akosik nikto nevie ocom
ako tak sa pome bavit o pocasiii
Hah no pocasie je riadne na pi** stale prsi
Marecek201555- Počet príspevkov : 63
Ked neviete o com sa bavit, tak napiste co si myslite o DET - vas nazor, trebars aj nejake dotazy na vedenie ak mate
Kiya- Počet príspevkov : 115
Nenapisala toho Erien uz dost?Kiya napísal:Ked neviete o com sa bavit, tak napiste co si myslite o DET - vas nazor, trebars aj nejake dotazy na vedenie ak mate
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolenie tohoto fóra: