konkurz na velitelov utokov
3 posters
DET :: Forum DET :: Vase navrhy vedeniu
Strana 1 z 1
konkurz na velitelov utokov
takze ako si to predstavujem:....kedze je ovela efektivnejsie utocit v zohratych skupinkach 4-10hracov tak by som chcel aby hraci ktori maju na to/prirodzena autorita v ramci skupiny...schopnost naplanovat aksiu...schopnost zohnat hracov do skupiny....schopnost zakryt akciu...atd. aby sa mi prihlasili v hre..nech uvedu svoje skusenosti na podobnom poste, kolko ludi a koho budu mat v skupine..atd. budu mat svoje uzavrete forum aby info z planovanych akcii neuniklo.....uvediem priklad.....ja zalozim skupinu zralok kde pozvem hracov s ktorymi som uz zohraty a ktorim verim a viem co od nich mozem cakat...poznam stav ich army a viem ze ked poviem ide sa na akciu tak pojdu...
.....pri vacsich akciach(aliancnych sa dohodnu uz iba velitelia skupin a skoordinuju sa....
...................cakam PM v hre........dik
.....pri vacsich akciach(aliancnych sa dohodnu uz iba velitelia skupin a skoordinuju sa....
...................cakam PM v hre........dik
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: konkurz na velitelov utokov
nejsom este stale v ziadnej skupine. bibiba mi sice uz nejake ulohy ine ako zvysku dal, ale nemam zatial ziadnu skupinu s ktorou by bola hra zaujimavejsia.
meee...- Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Re: konkurz na velitelov utokov
podla mna by mali skupiny utocit na niekoho u okolia ale ked ja mam okolo seba Iperitasa, Bibibu, Čvira, Marecka, Matiska a vela dalsich ale okolie mam uz aj tak dost vycistene,,, je tu iba par fariem a sama sestra tak v poho vsetko,, ale ak bude nieco treba tak staci napisat,, :D:D
keny_spss- Počet príspevkov : 42
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 19.03.2008
DET :: Forum DET :: Vase navrhy vedeniu
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: