Mrtve duse
+4
Hoshimaru
Kiya
gorgo
shark999
8 posters
Strana 1 z 1
Mrtve duse
pred nedavnom sa mi donieslo ze je nejaky problem s mrtvymi dusami(ucty bez majitelov pod niecou spravou)....v podstate problem bol v tom ze boli v DG a boli vyhodeni udajne pre nastrbovanie moralky v DG....
takze by som poprosil vzat v uvahu: mrtve duse maju svoj vuznam v ramci celeho spolocenstva DET a to nasledovny...tie ucty su pekne rozohrane a je predpoklad ohromnej vyrobne defenzivnych jednotiek v pripade nudze, dalej mozu dobre posluzit v pripade ze niekto "valuabilny" bude vo vojne zniceny...a v pripade mieru pekne posluzia ako zdroj surovin pre AA...takze treba prehodnotit este raz ich clenstvo a vzat ich spat...a je na vedeni prislusnej ali aby svojim oveckam vysvetlilo ze to FARMENIE je v zajme spolocenstva a nic sa nedeje...dik
takze by som poprosil vzat v uvahu: mrtve duse maju svoj vuznam v ramci celeho spolocenstva DET a to nasledovny...tie ucty su pekne rozohrane a je predpoklad ohromnej vyrobne defenzivnych jednotiek v pripade nudze, dalej mozu dobre posluzit v pripade ze niekto "valuabilny" bude vo vojne zniceny...a v pripade mieru pekne posluzia ako zdroj surovin pre AA...takze treba prehodnotit este raz ich clenstvo a vzat ich spat...a je na vedeni prislusnej ali aby svojim oveckam vysvetlilo ze to FARMENIE je v zajme spolocenstva a nic sa nedeje...dik
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: Mrtve duse
Takze ja mam taky navrh. Mali by sme pre tie mrve duse urobi zvlastnu alianciu, nemusi mat vsetky spojka co mame my, dokonca nemusi byt podla mna ani zo spolocenstva DET, staci aby boli vsetky pokope aby sa vedelo ze su to nase mrtve duse a nesmu sa tie ucty nicit katapultovanim a utokmi baranidlami. Proste mozu si tam napisat ze budu pod nasou ochranou a mozu sa farmit, pripadne stavat podpory v pripade nudze, ktore sa zatial mozu povylepsovat v zbrojniciach.
Ten kto sa stara o ucet bude mat pravo ho aj farmit, ale ziadne spamovacie HS, v ktorych sa moze vyzradit ucel tychto uctov, alebo aliancie ako takej. Tak si dajte tu robotu a napiste osobne hracom co vam na ''vase" farmy zautocili a vymyslite si neaky originalny dovod,(napriklad ze si cez lupeze preposielate surky, pravidla travianu §4 priateľské útoky, druhy odsek, ale zaroven si sami dajte pozor na treti odsek), alebo ak im plne doverujete, ze to nemozu byt na 1000% spioni tak im povedzte pravdu.
Kazdy ma rad kravy ktore sa daju dojit bez toho aby kopali, tak sa necudujte, ze vam chodia do fariem, ked vy sa tiez drzite tejto filozofie. Takze v klude to zrieste a nevyzradite to spionovi, lebo ten to moze napisat MH a ten pomaze vase farmy, vam mozno znizi popku a ak to niekto s nervami nezvladne tak mu zmaze aj ucet.
Ten kto sa stara o ucet bude mat pravo ho aj farmit, ale ziadne spamovacie HS, v ktorych sa moze vyzradit ucel tychto uctov, alebo aliancie ako takej. Tak si dajte tu robotu a napiste osobne hracom co vam na ''vase" farmy zautocili a vymyslite si neaky originalny dovod,(napriklad ze si cez lupeze preposielate surky, pravidla travianu §4 priateľské útoky, druhy odsek, ale zaroven si sami dajte pozor na treti odsek), alebo ak im plne doverujete, ze to nemozu byt na 1000% spioni tak im povedzte pravdu.
Kazdy ma rad kravy ktore sa daju dojit bez toho aby kopali, tak sa necudujte, ze vam chodia do fariem, ked vy sa tiez drzite tejto filozofie. Takze v klude to zrieste a nevyzradite to spionovi, lebo ten to moze napisat MH a ten pomaze vase farmy, vam mozno znizi popku a ak to niekto s nervami nezvladne tak mu zmaze aj ucet.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
paci sa mi tento napad....urobit ali DET# dat tam farmy s tym ze urobi sa spojko s DETc,DET@,DET-DG,DET-M&T aby zbytocne nedrazdili farmarov a bude si ich farmit len ten co sa o nich stara popripade ten co stavia AA...a v par dedinkach bude robit obranu...... jednoznacne ich neznicit pretoze napr. ked znicia mna tak velmi rad prijmem takyto ucet...napr.
podla to nie je dobry napad - urobit dalsiu DET ... takto sa tie mrtve ucty stratia v mori zivych a ked budu pokope, nedajboze sa nejaky blbcek prekecne a je po nich ... okrem toho cez tie mrtve ucty ma majitel pristup do inych sestier a tak je viac v obraze
Kiya- Počet príspevkov : 115
ja si tiez myslim ze je to blbost..kedze ked im oficialne uzname ich nehranie tak prestanu este menej chodit hrat......a budu mat bodky...ked tam nebude daky dozor..co tam nebude pretoze davat tam niekoho je zbytocne a nikto by to nechcel robit tak ani neznadame a bude tam kopa sivych a ak uz budu mat cervenu alebo inu bodku ludia ako mohykan ktory pozeraju aktivitu zbadaju aha tak tento je neaktivny a zacne ho farmit v pripade keby vsak boli v ally kde je jeden dvaja taky ludia tak by to nespravil alebo keby to spravil tak toho hraca kopneme a rozobereme......tie suroviny sa priamo presunu k nam takze to je jedno ci tie obrane jednotky stavame u nas alebo ich stava niekto neaktivny....
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Trosku sme sa nerozumeli, tam by sli ucty ktore nam zanechali hraci co uplne prestali hrat, takze uz menej hrat nemozu... Ked chcete tak si ich rozoberte, ja nemam zaujem. A Shark neboj, vzdy bude dakto koncit, alebo bude niekto chciet hrat dual, takze sa novy ucet pre teba najde ak ta znicia kompletne.Hoshimaru napísal:ja si tiez myslim ze je to blbost..kedze ked im oficialne uzname ich nehranie tak prestanu este menej chodit hrat......a budu mat bodky...ked tam nebude daky dozor..co tam nebude pretoze davat tam niekoho je zbytocne a nikto by to nechcel robit tak ani neznadame a bude tam kopa sivych a ak uz budu mat cervenu alebo inu bodku ludia ako mohykan ktory pozeraju aktivitu zbadaju aha tak tento je neaktivny a zacne ho farmit v pripade keby vsak boli v ally kde je jeden dvaja taky ludia tak by to nespravil alebo keby to spravil tak toho hraca kopneme a rozobereme......tie suroviny sa priamo presunu k nam takze to je jedno ci tie obrane jednotky stavame u nas alebo ich stava niekto neaktivny....
hm ten napad od gorgo ma aj problem s pravidlami, podla ktorych:
- zastupca nesmie farmit ucet, ktory zastupuje, cize by musel ten ucet farmit niekto treti z inej sestry
- okrem toho utoky na spojencov su dost podozrive, takze ked uz by bola samostatna ally, tak len s DoN, co by vsak hracom typu poslednymohykan vyhovovalo a samotni povodni hraci by hrali menej
- co by bol dalsi problem, lebo ak na takyto ucet chodi velmi malo alebo vobec povodny hrac, po par tyzdnoch sa moze ozvat MH - je zakazane robit aktivny zastup dlhodobo, bez nahlasenia MH, priamo od majitela uctu vopred, ze ide napr. na dovolenku a samozrejme par mesiacov dovolenku MH nikomu neuzna
ak to chceme nejak vyhodne a efektivne riesit, tak navrhujem tychto hracov mat rovnomerne rozdelenych po sestrach, nech povodni majitelia aspon trochu chodia hravat, zastupcu aby mali ucty z tej istej sestry, kde je ucet, a prilezitostne takyto ucet farmit z inej sestry. Zastupca vzdy zmaze na ucte spravy o utokoch, uhne s vojskom utoku, posle podpory ak treba a HLAVNE prileziostne utoky na spojencov by nemali byt tak okate pre nikoho vratane MH aspon na nejaku dobu
EDIT: ucty ktore povodny majitel nehra vobec - dat heslo niekolkym spolahlivym hracom, ktory sa budu nahodne a z roznych miest prihlasovat cez heslo, aby bol aspon pro forma ucet zivy
EDT 2: nemame clena co sa pripaja na internet skrz PROXY server?
- zastupca nesmie farmit ucet, ktory zastupuje, cize by musel ten ucet farmit niekto treti z inej sestry
- okrem toho utoky na spojencov su dost podozrive, takze ked uz by bola samostatna ally, tak len s DoN, co by vsak hracom typu poslednymohykan vyhovovalo a samotni povodni hraci by hrali menej
- co by bol dalsi problem, lebo ak na takyto ucet chodi velmi malo alebo vobec povodny hrac, po par tyzdnoch sa moze ozvat MH - je zakazane robit aktivny zastup dlhodobo, bez nahlasenia MH, priamo od majitela uctu vopred, ze ide napr. na dovolenku a samozrejme par mesiacov dovolenku MH nikomu neuzna
ak to chceme nejak vyhodne a efektivne riesit, tak navrhujem tychto hracov mat rovnomerne rozdelenych po sestrach, nech povodni majitelia aspon trochu chodia hravat, zastupcu aby mali ucty z tej istej sestry, kde je ucet, a prilezitostne takyto ucet farmit z inej sestry. Zastupca vzdy zmaze na ucte spravy o utokoch, uhne s vojskom utoku, posle podpory ak treba a HLAVNE prileziostne utoky na spojencov by nemali byt tak okate pre nikoho vratane MH aspon na nejaku dobu
EDIT: ucty ktore povodny majitel nehra vobec - dat heslo niekolkym spolahlivym hracom, ktory sa budu nahodne a z roznych miest prihlasovat cez heslo, aby bol aspon pro forma ucet zivy
EDT 2: nemame clena co sa pripaja na internet skrz PROXY server?
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
to co tu spominas nemo funguje v DETc.....nie je ziadnym tajomstvom ze velki hraci maju taket ucty...takmer vseci, mna nevynimajuc.....cize mam este jeden ucet ktory je nastaveny ako spol. uzivatel(pravidla su neporusene).....pre mna to znamena jedno.....mam kde vyrabat obranu.....jedine ho nemozem farmit a posielat ani surku....ale spat k teme.....takto to funguje v DETc.....ale nadhodil som tento topic preto lebo problem je DET-DG....takze riesme to. Gorgo vyhodil par uctov o ktore sa staraju ini hraci(nazvime to pravym nazvom-MULTAKY)takze riesenia su dva bud sa tie uctu daju spat do DG alebo sa vytvori nova ali pre tie multaky.....si myslim ze ani zlta bodka nehrozi....
Tak este raz:
§4 priateľské útoky
Útoky účtov, ktoré sú spojené zastupovaním alebo zdieľaním PC nie sú tolerované v prípade, že u nich nie je očividný prospech pre obranca. Toto pravidlo platí rovnako pre účty v rovnakej aliancii.
Takze ked tammate zatup, alebo nastavene spolocne uzivanie PC tak uz porusujete pravidla a keby na to MH dohliadal tak prisne ako hovori nemo, tak uz vela uctov neexistuje.
Dalo by sa to spravit tak:
Napriklad Nemo farmi ucet Filomena a bude mat nastaveny na zastupovanie ucet Provokater, ktory farmi Shark a na oplatku robi zastup na ucte Filomena pre Nema.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vsetky mena v tomto pribehu boli vymyslene, akakolvek podobnost v realite je cisto nahodna
§4 priateľské útoky
Útoky účtov, ktoré sú spojené zastupovaním alebo zdieľaním PC nie sú tolerované v prípade, že u nich nie je očividný prospech pre obranca. Toto pravidlo platí rovnako pre účty v rovnakej aliancii.
Takze ked tammate zatup, alebo nastavene spolocne uzivanie PC tak uz porusujete pravidla a keby na to MH dohliadal tak prisne ako hovori nemo, tak uz vela uctov neexistuje.
Napriklad Nemo farmi ucet Filomena a bude mat nastaveny na zastupovanie ucet Provokater, ktory farmi Shark a na oplatku robi zastup na ucte Filomena pre Nema.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vsetky mena v tomto pribehu boli vymyslene, akakolvek podobnost v realite je cisto nahodna
gorgo napísal:Tak este raz:
§4 priateľské útoky
tak tak. vsetky mena boli vymyslene ale napad je to dobry len ho treba plosne zaviest a budeme zas za vodou.
tak vy ste tu tak mimo od a až po z že by ste ma ani nepochopili o co tu vlastne ide asi mate uplne inu predsatavu o mrtvych dusiech alebo jednoducho si predstavujete učet ako prazdny ucet som dnes tak unavený so slaineho že ani nemam chut to rozpisovat na pol strany no podotknem ze gorgovi boli tie mrtve duse odo mna dobre kým odtial mal podpory a mohol si tam zaroven schovat jednotky a mrtve duse su asi mrtve ucty a ja o takých ani neviem ja som ma žive učty plne army no ale preco by tam nesli iny farmyt a nepozabijali sa navzajom sranda fakt sranda
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
kým padnem do postele neda my sorry za spam pr. aj slaine je mrtva dusa moja vasa? ale ma 15000 utočnu army a mna jedine ale jedine co zabilo bola dovera ktoru som mal k hracu gorgo a to sklamanie co nasledovalo ja už tu nikomu viac neverím a keby som sa nezdoveril vsetko by bolo inac ja tu kludne budem plavat v kalných vodach a ani nebudete o tom vediet a budem ovladat polovicu ali no ja som sa chcel podelit lebo už nevladzem sam na to chcel som verit že mame spolocný ciel ale asi ho každýá vidí po svojom tak som uz ticho dohadujte sa lebo ani jeden nenapisal spravne riesenie len paragrafy no paragraf je dokrútený a v slucke sa lahko každý domota bru noc
uz asi na tretom mieste dnes vecer citam o slainovi aj ked nikde nikto nic konkretne nepise, tusim ze sa stalo nieco vesele...
ale ine chcem.
u nas sme mali jeden cas dost vela mrtvych uctov, tjest takych na ktore povodny majitel chodil velmi malo alebo vobec, nejaku dobu sme sa o to aj starali ale zistil som ze to nema prilis vyznam, da sa sice kam schovat army pripadne vyrabat obrana, ale zabera to vela casu... preto sme sa dohodli na prerozdeleni dediniek a veruze tych mrtvych uctov od nas ubuda... sice uz nenafarmim tak vela ako bibiba ale viem ze neporusujem ziadne pravidla, lebo gorgo ma s onym paragrafom pravdu...
a toto radim aj ostatnym kvazivlastnikom mrtvych uctov, dajde tie dediny do placu a prospeje to celej ally...
ale ine chcem.
u nas sme mali jeden cas dost vela mrtvych uctov, tjest takych na ktore povodny majitel chodil velmi malo alebo vobec, nejaku dobu sme sa o to aj starali ale zistil som ze to nema prilis vyznam, da sa sice kam schovat army pripadne vyrabat obrana, ale zabera to vela casu... preto sme sa dohodli na prerozdeleni dediniek a veruze tych mrtvych uctov od nas ubuda... sice uz nenafarmim tak vela ako bibiba ale viem ze neporusujem ziadne pravidla, lebo gorgo ma s onym paragrafom pravdu...
a toto radim aj ostatnym kvazivlastnikom mrtvych uctov, dajde tie dediny do placu a prospeje to celej ally...
defragment- Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008
Uz prestan s tymi vycitkami!!! Opakujes sa a dookola pises to iste. Uz chapem preco mi revenge pisal ze konci a sere na to, lebo sa niekto vkuse do neho navaza ako cosi zbabral. To si mi mal rovno napisat, ze mam zalozit aliancu DET-ASF aliancia spojeneckych fariem a mal by som pokoj, nabral by som len mrtve duse. Vyhodil som ich, lebo privea ludi sa ma pytalo preco nas farmia spojenci a Cikulka tiez bola z toho podrazdena, takze to bol jeden z dovodou ktory ju uz uplne odradil od hry, Ano su tie ucty niekedy uzitocne, ale ako mam vysvetlovat kazdemu ze preco na nich nasi utocia? Preco som ich zobral do aliancie a dost vela ludi som odmietol, lebo nesplnali podmienky, alebo som im dal odklad, ked som zobral farmy???Bibiba napísal:kým padnem do postele neda my sorry za spam pr. aj slaine je mrtva dusa moja vasa? ale ma 15000 utočnu army a mna jedine ale jedine co zabilo bola dovera ktoru som mal k hracu gorgo a to sklamanie co nasledovalo ja už tu nikomu viac neverím a keby som sa nezdoveril vsetko by bolo inac ja tu kludne budem plavat v kalných vodach a ani nebudete o tom vediet a budem ovladat polovicu ali no ja som sa chcel podelit lebo už nevladzem sam na to chcel som verit že mame spolocný ciel ale asi ho každýá vidí po svojom tak som uz ticho dohadujte sa lebo ani jeden nenapisal spravne riesenie len paragrafy no paragraf je dokrútený a v slucke sa lahko každý domota bru noc
ja si zase myslim ze vobec neni zli napad sa na takych hracov uplne vydrbat zrusit tu gorgovu ally a nech aktivny ludia prejdu do jednej z nasich sestier gorgo a revenge k nam...a hotovo....co na tom ze nebudu mat henty ally? nic....tak ich veselo farmite...tych par jednotiek ktore mohli spravit na podporu...spravite vy.....to sa nestrati......
"uprava textu admin"
"uprava textu admin"
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Hosi, ja nemam v aliancii neaktivnych ludi. Ved o to ide ze Bibiba sa na mna hneva, ze som ich povyhadzova. Tych co tam mam teraz niesu neake hviezdy, ale su taky dobry priemer a uz preslo ku mne vela hracov z CoDE a mala tusim aj Waterfoxova aliancia s nami fuzovat, takze nas bude celkom dost. A Cikulka uz nehra.Hoshimaru napísal:ja si zase myslim ze vobec neni zli napad sa na takych hracov uplne vydrbat zrusit tu gorgovu ally a nech aktivny ludia prejdu do jednej z nasich sestier gorgo a cikulka k nam...a hotovo....co na tom ze nebudu mat henty ally? nic....tak ich veselo farmite...tych par jednotiek ktore mohli spravit na podporu...spravite vy.....to sa nestrati......
pre gorgo: citujem : a Cikulka tiez bola z toho podrazdena, takze to bol jeden z dovodou ktory ju uz uplne odradil od hry. ja nevycitam al e konstatujem no neklamem ako ty tu takže cikulka tu nehra dlhsie a je klamstvo ze to bol jeden z dovodou totiž cikulka je z toho isteho mesta ako ja dokonca z tej istej ulice a pisali sme si že konci z nedostatku času a to bolo este skor ako presli hraci do DG vsak ja s hossim sme do vedenia prave chceli dat cikulku no už to nevzala a predsa islo o 1ucet ktorý tam nebol ani 1 týzden to iste revenge s tým nič nemá vsak on o nicom ani nevedel tak neklam a nezavadzaj druhých takýmito dezinformaciamy ked som sa naa niekoho nasral tak si to bol ty lebo si to ako jedinný vedel a bez toho aby si sa so mnou o tom porozpraval si ten ucet vyhodil a slubil si ho Ladovi nech si ho prevezme len tak ako keby ti to patrilo pritom slo ani nie o 1 týžden co bol v tvojej ali už ho ma celý nový hrač ktoreho zohnala nasa hracka melanche a o co my aj islo inak by som si logicky tie dediny prevzal sam nedal by som ladovi ked su relatívne blizko mna , nechcem sa k tomu stale vracat a spamovat ale som musel uviest veci na pravu mieru ako to ozaj bolo aby bolo v tom jasno
Hoshimaru napísal:ja si zase myslim ze vobec neni zli napad sa na takych hracov uplne vydrbat zrusit tu gorgovu ally a nech aktivny ludia prejdu do jednej z nasich sestier gorgo a cikulka k nam...a hotovo....co na tom ze nebudu mat henty ally? nic....tak ich veselo farmite...tych par jednotiek ktore mohli spravit na podporu...spravite vy.....to sa nestrati......
obavam sa, ze sa mylis, co sa tyka tych vojsk.. jednak build time nezmenis a hlavne obilie. ak tie mrtve ucty maju MC ako hlavnu, maju daleko viac obilia ako keby to mc mal ako vedlajsiu dedinku aktivny hrac. hold cisla su cisla = matiku neodr*es (citat od Sharka )
Moja konverzacia s cikulkou cez icq:Bibiba napísal:pre gorgo: citujem : a Cikulka tiez bola z toho podrazdena, takze to bol jeden z dovodou ktory ju uz uplne odradil od hry. ja nevycitam al e konstatujem no neklamem ako ty tu takže cikulka tu nehra dlhsie a je klamstvo ze to bol jeden z dovodou totiž cikulka je z toho isteho mesta ako ja dokonca z tej istej ulice a pisali sme si že konci z nedostatku času a to bolo este skor ako presli hraci do DG vsak ja s hossim sme do vedenia prave chceli dat cikulku no už to nevzala a predsa islo o 1ucet ktorý tam nebol ani 1 týzden to iste revenge s tým nič nemá vsak on o nicom ani nevedel tak neklam a nezavadzaj druhých takýmito dezinformaciamy ked som sa naa niekoho nasral tak si to bol ty lebo si to ako jedinný vedel a bez toho aby si sa so mnou o tom porozpraval si ten ucet vyhodil a slubil si ho Ladovi nech si ho prevezme len tak ako keby ti to patrilo pritom slo ani nie o 1 týžden co bol v tvojej ali už ho ma celý nový hrač ktoreho zohnala nasa hracka melanche a o co my aj islo inak by som si logicky tie dediny prevzal sam nedal by som ladovi ked su relatívne blizko mna , nechcem sa k tomu stale vracat a spamovat ale som musel uviest veci na pravu mieru ako to ozaj bolo aby bolo v tom jasno
Cikulka:vcera sme pisali s revengem ze tu ali mame za trest
Cikulka:sa na to mozem vykaslat
ja:preco? Nechapem preco ste taky znechuteny?
Cikulka:ty by si nebol ked ti daju do ali debila co ho farmia 10 pretorianmi
ja:ktoreho myslis?
Cikulka:kristiana
Cikulka:a vlastne utocia na nas z inych idnozi ze sory ale dochadzaju surky
Cikulka:proste ja dnes davam heslo spat gilmakovi a drbem na to
Je to vytiahnute z historie, pouzivam miradnu, tak som to tu dal ako som vedel. Je to zo 14.8.2008. Ja som pisal ze to bol len jeden z dovodov, ze sa jej nepacili hraci z aliancie co k nam na vase odporucania mali ist a denne dostavam postu typu. ''Cau, posly povanku, ten a ten mi kazal ze mam ist k vam'' (ta gramaticka chyba tam nieje omylom, aj taky ludia sa mi hlasia)
Cikulka uz bola vo vedeni, dal som ju tam hned ako vstupila a ten ucet tam bol mozno tyzden ale cikulka asi 2 dni.
Ja nikoho nedezinformujem a nechcel som to rozoberat ale ty si zacal spamovat kazdu sekciu s tym aky si na mna nasraty, tak uz mam toho dost.
STOP nehadajte sa ste jak male deti nebavi ma to uz ani citat. Boli sme nasrany ale to je za nami ideme dalej tam sa starajte o utoky na alliancia a o podpory pre tych co potrebuju dojednavajte spojenectva a podobne a uz na seba nevytahujte taketo reci.
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: