Na uvod
+3
defragment
gorgo
shark999
7 posters
Strana 1 z 1
Na uvod
takze toto uzavrete forko pre vedenie celeho spolocenstva ma jediny vyznam: a to skoordinovat vedenia jednotlivych frakcii DET aby sme si ujasnili na zaciatku vsetky nedorozumenia....hierarchia DET je nasledovna: na vrchole stoji vedenie DET a pod nou jednotlive vedenia frakcii to je dufam kazdemu jasne a zrozumitelne v podstate takto to bolo planovane a verim ze nikto z vas nema proti tomu namietky...cize rozhodnutia hlavneho stanu su smerodajne aj pre ostatnych..tyka sa to hlavne diplomacie a smerovania celeho spolocenstva, samozrejme ze o vsetkom mozme diskutovat, koli tomu som spravil toto uzavrete forum, momentalne sem ma pristup vedenie DET a z frakcii NEMO DEFRAGMENT WATERFOX GORGO, kedze nepoznam ostatnych clenov vedeni, poprosim zastupcu kazdej frakcie aby odporucil aspon jedneho svojho cloveka z jeho lokalneho vedenia, samozrejme vyzadujem 1000% lojalnost a nech je to clovek ktory MA k veci co povedat.......
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: Na uvod
Ja by som odporucal hracov Preco (ktory zachvilu zrusi alianciu DET-CoDE a prejde ku mne) a tiez Dantes, ktory zas je mimo, koli tomu chytaniu spehov.
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
z m&t odporucam, torchiona, aetiusa a erien.
defragment- Počet príspevkov : 92
Registration date : 14.06.2008
z MT odporucam aetiusa
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
Bibiba napísal:z MT odporucam aetiusa
ma parodujes? alebo o co ti ide??
defragment napísal:Bibiba napísal:z MT odporucam aetiusa
ma parodujes? alebo o co ti ide??
neparoduje, ide o to, ze to ma byt jeden zastupca za kazdu sestru a ty si napisal viacerych
Kiya- Počet príspevkov : 115
nie slo my o to že s Aetiusom si dobre rozumiem torchiona vobec nepoznam ani nikdy riadne nebolo o nom počut a s Erien sa hadat tu nemienim a ako vravi Kiya po 1 z kazdej ali staci takže takto, nie je nic lepsie ako mat ludi ktorý rezonujú na rovnakej frekvencii
"...poprosim zastupcu kazdej frakcie aby odporucil aspon jedneho svojho cloveka z jeho lokalneho vedenia..."
tymto som sa riadil, preto som tam odporucil aspon jedneho cloveka, t.j. troch...
a co sa tyka mien, uz ked som ich pisal, tak som nejako v kostiach citil ze niekto bude mat vyhrady, a nedemokraticky to tu zmeni...
ale mozno prave preto by som este rad donominovat johnyho brava, kedze ten je tu od nas aj tak asi najcastejsie...
tymto som sa riadil, preto som tam odporucil aspon jedneho cloveka, t.j. troch...
a co sa tyka mien, uz ked som ich pisal, tak som nejako v kostiach citil ze niekto bude mat vyhrady, a nedemokraticky to tu zmeni...
ale mozno prave preto by som este rad donominovat johnyho brava, kedze ten je tu od nas aj tak asi najcastejsie...
Bibiba napísal:nie slo my o to že s Aetiusom si dobre rozumiem torchiona vobec nepoznam ani nikdy riadne nebolo o nom počut a s Erien sa hadat tu nemienim a ako vravi Kiya po 1 z kazdej ali staci takže takto, nie je nic lepsie ako mat ludi ktorý rezonujú na rovnakej frekvencii
hm jeden aktivny a jeden co bude zalozny
EDIT: vybavene = Aetius a Johnny
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
Ešte aj tu sa začne hašteriť?...Pls nie ...zástup je daný tak pokračujme ďalej...
EDIT : nehrozi, vsetko je vybavene
EDIT : nehrozi, vsetko je vybavene
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Johnny neviem a nevidim vidis hasterenie? ak myslis mna a defragmenta tak dal som navrh z 3 vybratých koho by som chcel ja a odpovedal na defragmentovu otazku nic viac
Nie nie...všetko v pohode...nič nevidím, nič sa nedeje...
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: