Hráč L W??
2 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Hráč L W??
Možete mi niekto povedať čo je s hráčom L W?Myslím že bol v nejakej sestre a teraz je bez ally??Dostal padaka alebo prebera niekomu dedinu??D.
Anonymný- Anonymný
Re: Hráč L W??
mordor2 napísal:Možete mi niekto povedať čo je s hráčom L W?Myslím že bol v nejakej sestre a teraz je bez ally??Dostal padaka alebo prebera niekomu dedinu??D.
Kuk sekcia dediny;)
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
Johnny Bravo napísal:mordor2 napísal:Možete mi niekto povedať čo je s hráčom L W?Myslím že bol v nejakej sestre a teraz je bez ally??Dostal padaka alebo prebera niekomu dedinu??D.
Kuk sekcia dediny;)
takze mate 72 hodin na prebrani ceho chcete,heslo dostal bibiba s tim ze ma pro ucet majitele,ten majitel je bud totalni idiot nebo se na ucet vysral.takze ho mazu a nebudu tu delat ze sebe curaka...jsem ansranej...takze mate 72 hodin,snazte se jak chcete,kdyz jsem videl ze ho farmi i poslednimohykan dosla mi trpelivost.
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
Gilmak napísal:Johnny Bravo napísal:mordor2 napísal:Možete mi niekto povedať čo je s hráčom L W?Myslím že bol v nejakej sestre a teraz je bez ally??Dostal padaka alebo prebera niekomu dedinu??D.
Kuk sekcia dediny;)
takze mate 72 hodin na prebrani ceho chcete,heslo dostal bibiba s tim ze ma pro ucet majitele,ten majitel je bud totalni idiot nebo se na ucet vysral.takze ho mazu a nebudu tu delat ze sebe curaka...jsem ansranej...takze mate 72 hodin,snazte se jak chcete,kdyz jsem videl ze ho farmi i poslednimohykan dosla mi trpelivost.
Všade sa drbne ...Stavím sa že nikto nepreberie ani dedinku...možno jeden, dvaja...
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: