DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Troy

4 posters

Goto down

Troy Empty Troy

Odoslať  keny_spss Ne august 17, 2008 11:56 am

pocujte ludia neviem ako Vy, ale pre mna plati, ze ak si niekto na forku rezervuje nejaku dedinu, tak mu ju proste nepreberam.... Ja som si vcera rezervoval dedinu od hraca !!!masaker!!! Osbiliath na suradniciach 61/95.. v noci ked som vstal tak omylom som poslal utok na Minas Thirit, ktoru mal rezervovanu hrac Marecek201555 a prebral som ju (s nim som sa dohodol mimochodom).. na dedinu Minas Thirit co som prebral uz na sli dalsie 3 utoky od hraca Troy a v kazdom boli kmenovi.. neviem ostal som dost zaskoceny poslal som tam podpory.. dnes rano som zistil ze to nie je po prvy krat co spravil Troy nieco take.. skuste sa k tomu prosim vyjadrit diky Kenny
keny_spss
keny_spss

Počet príspevkov : 42
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 19.03.2008

Návrat hore Goto down

Troy Empty Re: Troy

Odoslať  jojsi Ne august 17, 2008 1:17 pm

mne sa to zda veľmi jednoduché ... pokiaľ tú dedinu nemal troy rezervovanú , a mal ju rezervovanú niekto iný, nemal tam chodiť ..... nie je o čom (a to ako si sa dohodol ty s mareckom je uz druhá vec)

jojsi

Počet príspevkov : 137
Alliancia : DET
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iperitas Ne august 17, 2008 1:29 pm

Ide o to ze troy je lajdak! Tu dedinu si neprebral nahodou. Ja som pisal ze troy bude chciet nieco od Masakra preberat, ale mal si to zarezervovat este sam! Ja som mu mal pomoct s preberanim tej dediny, preto si ju prebral tak lahko. Ja som na vymenu mal zobrat troyovi dedinu ktoru postavil na mieste kde som chcel ja dedinu ktoru som uz nestihol prebrat matiasovi17. Ja si vsak teraz dedinu od troya vezmem, ja som svoju cast dohody splnil, nemozem za to ze troy je lajdak. Mad
Iperitas
Iperitas

Počet príspevkov : 47
Registration date : 20.05.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ne august 17, 2008 11:50 pm

čo k tomu povedat ked sme tvorili sekciu dedinky /na moj podnet/ tak boli určene pravidla ktore hovoria kto chce prebrat dedinku napise sa do sekcii a kdo napise prvý toho je prednost pred napisanim ma akurat že dotyčný vlastniaci tie dedinky ich sam daruje niekomu z ali alebo ich niekto dobil pričom mal velke straty / cca1000jednotiek/ atd. a ked je nejake pravidlo treba ho aj dodržovat
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: