double account
4 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
double account
Minulu temu som mal v sekcii DET, ktoru momentalne nevidim, tak zakladam tento topic znova. Hladam niekoho na spolopcne hranie uctu, casovo ot nezvladam tak ak mate nejakeho kamarata a pod....kludne prenecham aj cely ucet a mozete to hrat double acc 2aja kamarati a pod. Proste vobec to nezvladam tak ako by som chcel.
puTTy- Počet príspevkov : 68
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Re: double account
Mam niekoho bratranec skuseny hrac hral skoro vsade takze sa mu ozvem ale urcite bude suhlasit...
Tetus- Počet príspevkov : 150
Registration date : 07.08.2008
Chce to hrat dual account spolu somnou alebo to chce cele? Kde hral na akych serveroch?
On vsade ale nie dlho uz ho to zacalo bavit hra na sk8 teraz ale zistil ze to je klasik a tam sa nedaju zobrat oazy a podobne takze asi tak...A ce hrat Dual tiez
Ja som tiez pisal do sekcie informacie ze hladam spoluhraca na dual acc.. ale pridam to aj sem... takze ak sa este niekto najde piste mi do posty...
(mozno by som to potom aj prenechal)
(mozno by som to potom aj prenechal)
bobrikbobrik- Počet príspevkov : 28
Registration date : 23.04.2008
aj ja hladam niekoho na dual acc...o mesiac mi zacina vysoka a vobec neviem, ako to budem potom stihat...tak hladam niekoho uz teraz, aby sm esi trochu aj zvykli na seba a zohrali sa...tak piste rovno do hry...
p3tooo- Počet príspevkov : 12
Registration date : 10.08.2008
no ale hh teraz to pisete aj ja by som napisal ale ja mam pevný zastup ktorý nemoze zrusit ucet brata
Ak by sa nasiel este niekto treti...bolo by to fajn, trebars by sme potom odtial mohli stavat aj div sveta keby nas tam hralo viacej...bol by zaisteny nonstop dohlad...a trojite ucty su bezne vidiet na sk8, ktovie ci uz nehraju aj stvorite niektory.
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: