rozdelenie uloh
5 posters
Strana 1 z 1
rozdelenie uloh
mali by sme si rozdelit ulohy vo vedeni, takto je to dost chaoticke ... okrem toho by niekto mohol dorobit profil ali ... navrhy na rozdelenie uloh piste sem
Kiya- Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: rozdelenie uloh
tiez si myslim zeby trebalo trosku porobit vietor...co potrebujeme...tak v prvom rade kvalitneho diplomata...dalej cloveka ktory dokaze pritiahnut dalsich hracov so vsetkym co k tomu patri/kontrola cez zastup a pod....dalej vojensky orientovanych ludi ktori by boli schopni viest utoky a obranu....
.....ja mozem hovorit za seba:....diplomacia a ja to je ako palacinky s kecupom....proste to nejde k sebe....v pripade krajnej nudze sa to da zjest ale nechuti to ......ako strateg som svoju misiu splnil a spojil som nas sektor co som velmi rad...teraz by som sa rad orientoval vojensky, samozrejme jeden clovek to nezvladne tak treba este min jedneho VOJAKA tiez sem tam nieco spravim s forkom takze asi tolko.....a tiez by trebalo niekoho kto si vezme na starost organizaciu stavby divu...nemusi ho stavat ale urobit strategiu....
.....ja mozem hovorit za seba:....diplomacia a ja to je ako palacinky s kecupom....proste to nejde k sebe....v pripade krajnej nudze sa to da zjest ale nechuti to ......ako strateg som svoju misiu splnil a spojil som nas sektor co som velmi rad...teraz by som sa rad orientoval vojensky, samozrejme jeden clovek to nezvladne tak treba este min jedneho VOJAKA tiez sem tam nieco spravim s forkom takze asi tolko.....a tiez by trebalo niekoho kto si vezme na starost organizaciu stavby divu...nemusi ho stavat ale urobit strategiu....
shark999- Počet príspevkov : 167
diplomaciu alebo nieco podobne (vnutorne zalezitosti ali) to by som si zobrala ja, ak nema nik iny zaujem ... samozrejme by sme diplomaticke veci prejednali vzdy skor ako vedenie spolu
a ja umim hovno,
ne ja bych se hlasil na controlora a pribirace novych hracu.Obranyho generala jsem deal v legends a stacilo mi.Utocnej je pakarna na hlavu a na to nemam az tolik casu,diplomata bych asi neumel...controlor je fajn pro me...ustanovil bych pravidla na vyhozeni lidi a kdo je nebude dodrzovat tak hastalavista..
ne ja bych se hlasil na controlora a pribirace novych hracu.Obranyho generala jsem deal v legends a stacilo mi.Utocnej je pakarna na hlavu a na to nemam az tolik casu,diplomata bych asi neumel...controlor je fajn pro me...ustanovil bych pravidla na vyhozeni lidi a kdo je nebude dodrzovat tak hastalavista..
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
diplomacia ja nie kontrola nie ked tak tak ako Shark ja som šachista a strategia to je moje takže utočne operacie alebo tak nieco čo sa týka vylucovania hracov nie som za tvrde znicenie hraca ked už tak vylucenie s ali DET do nižšej DTc alebo DET-DG no prave s touto ali som sklamaný bola vytvorena prave za ucelom hracov ktorý su slabsi ako v DET ale ktorý nam mienia pomahat aj ked len obrannou alebo inou cinnostou a ktorý sa tomu nemaju tak vela casu venovat no svojimi surovinamy pr. obrannými jednotkami možu pomoct ked už z nejakeho dovodu sa tomu nevenuju naplno a maju im pretekat sklady nech sa rozdelia alebo farmia ale viem čo je to rozoberat hraca nic ine len hadky je lepsie najst noveho lepsieho ako rozobrat učet
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
Kedze sme si vo vedeni rovnocennymi partnermi, navrhujem funkcie dat do profilu ali, kedze oficialne nebudeme uvadzat kto je zakladatel ... este zostava iperitas a hoshimaru...
predbezne:
shark999 - strateg
Bibiba - strateg
Gilmak - kontrolor
Kiya - diplomat
predbezne:
shark999 - strateg
Bibiba - strateg
Gilmak - kontrolor
Kiya - diplomat
podla mna je blbost to pisat do profilu co to ostatnych zaujima ......ja by som to nechal tak ako je to doteraz...dragon lord a dragon lady...nech sa daju vypchat .....inak zakladatela dost vela ludi pozna..aspon ty pozorni .....co sa tyka toho rozdelenia...ja mozem robit vsetko aj nic...ale ked som robil diplomata vacsinou so mnou vzdy stratil ten druhy trpezlivost .......neviem...aspon sa neviem dobre vyjadrovat........profil ally spravim ak sa mi bude zajtra v praci chciet..tak aby bolo videt odkial sme prisli co je nove a kam ideme ok? :p......funkciu? s kazdeho rozku trosku.....by som povedal..kedze mam dost vela kontaktov a taktiez toho aj dost viem co sa tyka hry......ale aj tak si myslim ze skatulkovat funkcie ludi je dost blbost..kedze tyto ludia co su teraz v ally maju si myslim dost rozumu na to aby sa mohli vyjadrovat k urcitym veciam......a kedze sa pravdepodobne nase nazori v niektorych veciach budu lisit preto nas je viacej a mame rovnake funkcie a prava...aby sme o tom mohli rovnocenne hlasovat.....cista blba demokracia....kazdy si vypocuje postoj doho druheho....na to mame predsa sukromne forum nie? potom to odhlasujeme...a konec....ty ostatny ovsem budu muset vysledok hlasovania respektovat a nerobit nic co by so proti vysledku hlasovnia.....nemyslim si tze niekto z nas je tu decko ktoremu ked niekto nechce dat cukrik sa urazi a odide.......tot je moj nazor
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Registration date : 14.03.2008
To rozdelenie funkcii (uloh) je z dovodu, ze napr. ja som dost casto zavalena riesenim kadejakych veci a tiez by som chcela sem tam vypnut ... spojenim sa to nezlepsilo, hoci niektori sa tu vyjadrili, ze spojenim toho maju konecne menej ... takto by sme aspon vedeli co kto robi a ked nahodou nestiha alebo nema cas, napise inemu z vedenia a ten to doriesi ... napr. teraz - organizovanie podpor resp.obrany, zisiel by sa na to hrac, lebo je chaoticke a kazdy sa chce toho zbavit, takto to moze stroskotat. Jasne, ze hrac na koho ide si to organizuje tiez, ale oslovit hracov zo sestier by mal niekto z vedenia a trebars aj poradit tomu hracovi co ma robit, popripade mu pomoct - v pripade neuspechu je jednoduche kritizovat, ale co takto prilozit ruku k dielu
dobre a to je take tazke napisat niekomu z nas ze ci mam cas alebo ci sa na to nemozem pozret? alebo priamo napisat tomu hracovi nech to napise niekomu inemu ze nestihas? nemyslim...je pravda ze kazdy z nas obcas nestiha ja som napriklad tento tyzden bol skoro uplne bez netu.....ale dolezite je aby sa vyriesili vsetky veci.....preto si myslim ze ked niekto z nas en siha tak napisat niekomu problem neni.....
Si myslis, ze som taky primitiv, ze som nikomu nepisala, ale shark mal problemy a nemohol, bibiba nestihal, gilmak vybavil jednu vec - kontrolu hracov, s iperitasom som tiez riesila veci, a ty si nemal pristup na forum ... takze snaha tu bola, nech to vybavi niekto iny, zial nebol nik dostupny - stava sa (len dufam, ze nie casto) ... inak nik sa tu nebrani nejakej funkcii - kazdy z nas si vybral nieco co mu viac sekne a v com sa citi doma a zaroven uviedol aj to co by nerad robil, len ty hoshi nechces, aby sa to dedilo - myslim, ze velmi dobre vies co to obnasa ved si riadil ali ... ja som zvyknuta na vela vybavovaciek, ale tiez nie som vo vsetkom doma a napr. vojenske akcie urcite nie su moja parketa a ked by tu nik nebol, tak ja urcite ziadnu nenaplanujem
mno rozhodne si nemyslim ze si primitiv.....a na forum som pristup mal hadam vzdy ....len som semka nestihal chodit ale keby si mi napisala ingame tak by som na 100% odpisal......a ano viedol som ali a viedol som ju aj niaky cas a nebolo to po prvy krat takze som zvyknuty robit vsetko a vsetko si myslim ze celkom slusne ovladam......i ked je pravda ze vsetko naraz stihat je vycerpavajuce......ale to preco som nechcel aby sa to takto delilo je jednoduche....si zober napriklad toto je cisty priklad......ze pojdeme do vojny s EMPs a ALI......keby sme mali dvoch generalov..alebo velitelov utoku a obrany...proste vojenskych akcii ani dvaja to nebudu stihat...pretoze je potrebne organizovat podpory sledovat kam sa utoci pozerat polohy kto je v ohrozeni a potencialny ciel plus planovat utoky casovat taktiez sledovat ich pozicie pohyb plus odpisovat na sptravy zistovat situaciu utokov cez spravy.....PLUS este sa starat o ine aliancie a ich podpory......tot jednoducho ani ty dvaja ludia nebudu stihat uz len tym ze tu niesu 24h....takze preto som chcel aby to vedet robit kazdy a ziskaval skusenosti kym je cas a kym este nezalezi ci to vyjde alebo nie.......pretoze ked takato vojna v takom velkom meritku bude....a podla toho ako to vidite vy tak ju chcete mat tak sa budeme muset zapajat vsetci aktivne......viem ze kazdy z vedenia co tu je ma niake skusenosti z velenim utokov atd.......ale to je nieco uplne ine ked nestihas a je nateba velky natlak...hlavne casovy......ja som skoro podlahol po dvoch tyzdnoch...dlhchsie a asi by som sa zosypal..ale to bolo v dobe ked sme sa mlatili z legendami a viedol som to skoro sa.....vtedy mi dost pomohol gorgo a masia......ale zacala sa u mna pestovat nechut k hraniu a na nic ine som nemohol myslet este sa mi o tom aj snivalo ......proste neni to pekny pocit.....preto som chcel aby kazdy robil coho je schopny a ked nic enrobi nech pomaha ostatnym.....a este viacej som protestoval proti tomu aby sa anse funkcie zobrazovali v profile ally.....mno to ako som sa teraz kukal stale enni dufam ze ani enbude .....Kiya napísal:Si myslis, ze som taky primitiv, ze som nikomu nepisala, ale shark mal problemy a nemohol, bibiba nestihal, gilmak vybavil jednu vec - kontrolu hracov, s iperitasom som tiez riesila veci, a ty si nemal pristup na forum ... takze snaha tu bola, nech to vybavi niekto iny, zial nebol nik dostupny - stava sa (len dufam, ze nie casto) ... inak nik sa tu nebrani nejakej funkcii - kazdy z nas si vybral nieco co mu viac sekne a v com sa citi doma a zaroven uviedol aj to co by nerad robil, len ty hoshi nechces, aby sa to dedilo - myslim, ze velmi dobre vies co to obnasa ved si riadil ali ... ja som zvyknuta na vela vybavovaciek, ale tiez nie som vo vsetkom doma a napr. vojenske akcie urcite nie su moja parketa a ked by tu nik nebol, tak ja urcite ziadnu nenaplanujem
PS:...btw som svina a niekedy som netaktni takze moje spravi neberte az tak vazne:P...inak sa skoro nikdy nenaserem ..i ked to tak moze vypadat......tak dufam ze sa nenaserete aj vy nad mojimi kecami
ja len tolko k tomu hossiho poznam od zaciatku a viem že sa vždy da s nim dohodnut aj ked to vyjadrovanie hossi by malo byt jemnejsie co sa týka uloh ako som pisal ja som za a pritom aj Hossi ma pravdu ale je to jednoduche presne ako pise Kiya hraci by vedeli priamo komu pisat a take veci ze my vo vedeni sa musime dohodnut aj ked mame rozdielne nazory je samozrejme tiez väčšina z vedenia vždy rozhodne a je to tiez ked niekdo nestiha ale tie funkcie by hracov usmernovali aj mne tu praskaju nervy ked my pise kazdý o vsetkom potom sa nemožem sustredit na svoje ciele a ulohy neda sa to proste lebo nechcem niekoho poslat do ri... Je to jednoduche prave co si pisal hossi ty si proti iný su za ako ja a väčšina z vedenia rozhodne ci tie funkcie budu alebo nebudu musime respektovat sa navzajom a hlasovanie sme dali netreba sa preto hadat dat odpoved a pripadne dôvod preco ano alebo nie a je to vysledok ukaže howg
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: