DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pripravovane akcie

+3
Hoshimaru
Bibiba
Kiya
7 posters

Goto down

Pripravovane akcie Empty Pripravovane akcie

Odoslať  Kiya Št august 14, 2008 7:13 pm

Dnes ma kontaktoval Pedros z KPS, chystaju sa na Dargo a chcel vediet ci pomozeme, alebo mame este problemy s Alianciou ... ponukol v pripade potreby podpory - ak pojdeme do vojny s Alianciou, ale zaroven napisal, ze sa chystaju do vojny s Dargo uz koncom tyzdna ... myslim, ze jeho sprava bola skor volanie o pomoc a ponuknuta podpora bol len zdvorilostna
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Pripravovane akcie Empty Re: Pripravovane akcie

Odoslať  Bibiba Pi august 15, 2008 10:53 pm

no ja by som navrhoval kedže sa obratil pedros na kiyu aby si komunikovala s nim ty a pomoc slubila a aj yby sme ju aj skutočne dodali len nech konkretizuju ako kedže Dargo je velmi daleko takže utoky asi nie
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Št august 21, 2008 6:25 pm

Ja si zase myslim ze sa aktivne proti Dargu neda zucastnit..tym aktivnym sposobom nazyvam utoky....katovanie prberania..pasivnym su podpory.....to by sa aj dalo...ale nerobil by som to...momentalne by bolo najlepsie zacat co v najvacsom pocte zbrojit.......par vybratych hracov co robia LEN obranu a par tych co robia LEN utok nech robia svoje ostatny zbrojit co sa bude dat..aj za cenu ze budu muset nakupovat obilie cez trh.......veci sa maju totoiz tak ze je 21. ziadne vacsie som od KPS na Dargo nezaznamenal...ani ich ludia s ktorymi s z KPS pisem nezbadali takze neviem ci niake boli priamo som sa nepytal.......co sa tyka ALIANCIE ano mame problemy preto KPS nemozme poskytnut ani pasivnu pomoc v podobe podpor lebo ich budeme potrebovat mi.......Gastan25 zhromazduje ludi na utok na nas.......toto je toho dokaz..je to vynatok z ich fora

----------------------------------------------------------------------------------
kto sa chce zapojiť do malých akcii proti DET nech my napíše PM (private mesage) počet jednotiek a dedinu v ktorej sa nachádzajú. Zorganizovať veľkú akciu sa nedá za 1-2 dni, lebo musím preveriť najprv rozloženie celej hlavnej DET ALI a ich sestry. Keď si myslíte, že sa to dá za deň ukážte my to mám spracované údaje na 25% hlavnú a to ešte nemám našich členov, ale tieto info budú dobré i do budúcnosti, preto je dobré ich spraviť!!!! Keďže som dostal už kopec správ, že čo chystám tak píšte v takejto forme:
nick
názov dediny + jej koordináty (napr. Gastan 01 (23/-79))
jednotky ktoré chcete použiť na akciu (hlavne i katy!!!)
a posledná či chcete preberať niekoho dedinu a ak áno koľko vodcov máte (vodcov stačí poznámka s počtom, pochybujem, že niekto bude mať záujem o preberanie dedín na takú ďialku, i keď i to nie je zlá možnosť, lebo rýchlejšie sa zničí dedina pokiaľ je vlastníkom člen ALI )

Takže čakám na PM a vopred ďakujem za trpezlivosť

------------------------------------------------------------------------------------------------

Navrh c.1
ako to riesit je jednoduchy....dotlacit KPS do okamzitych utokov na Dargo ak ich vyradia skor ako da ALI dokopy utocnikov je dost pravdepodobne ze sa ich utok nikdy neuskutocni...kedze si budu myslet ze KPS nam prijde napomoc a nebude i nich postarane zo strany Darga....kedze by sa do nas pustili naraz tak Dargo bude zamestnavat KPS zatial co aliancia pojde ponas...i ked to bude myslim stale pre nas dobre z KPS na nasej strane by to bolo rychlejsie .......

Navrh c.2
Jednoducho sa pustime do ALI skor ako oni do nas Very Happy...nebudu mat sformovany plan co s atyka obrany...kedze teraz robia len utok a ako pisal v tej sprave ani vlastnu ally nemaju dost zmapovanu ale toto plati taktiez pre nas...predtym tento priblem riesilo TT...teraz vsak uz nie takze mame stare info alebo o niektorych ludoch ziadne.....takze sme zhruba na tom rovnaku ale ty co zautocia prvy budu mat moment prekvapenia cize vyhodu...tato akcie by vsak mala prebiehat tak ze by od nas utocila aspon tak 70% na aspon 35% (realnych utokov) ich ludi.....cim viacej tym lepsie kedze vznikne chaos kazdy bude pytat podpory a nebudu ich moct moc dobre porozdelovat...v takomto pripade im pravedpodobne skolabuje aspon cast vedenia.....taktiez to bdue al aj na nas natlak....bibiba sam vie ake to je....takze by som sa o to bol ochotny postarat...aspon z dakou podporov co sa tyka info......

PS: s toho co pisal v tej sprave je jasne ze nas niako mapuju...ci to je speh alebo nieco ine je uz jedno dolezite je ze to robia a ide im to i ked pomali....
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Št august 21, 2008 7:39 pm

Kazdopadne treba zacat co najskor a nech sa ta KPS uz konecne rozhybe. Neze to dopadne jak s Husitmi, vyzobrali podpory este od starej KPSDE, nasich akademii a nakoniec s nimi nadviazali spojenectvo. Pre mna je to banda chu..v, ktori si doteraz setrili armady a uz davno zabudli ze koli komu este existuju najma ked som zacal registrovat utoky od nich na nasu alianciu!!! Ked som ziadal o spojko a ospravedlnenie tak samozrejme nic sa neudialo, nakoniec len Revenge vybavil DoN s ktorym ja som vrcholne nespokojny, lebo taketo pohrdanie si nezasluzime. Mad
Uz sa do nas pustili niektory clenovia alinacii Husite, Aliancie a EMPS, zatial ide len o utoky na dvoch hracov, zrejme provokacne, ale ked sa to nezacne riesit teraz tak mozme balit a pridete o sestru. Mam tam dost slabych hracov, mozno 2-3 su bojaschopny vo vatsich akciach, ale zbytok je tak dobry na fake utoky, mozno na podpory pre 1-3 hracov, zatial si s bicom v ruke vydobijam aspon aktivitu, ktora je aj tak dost biedna, lebo kazdy sa vyhovara na dovolenky, ale to mohli dat rovno mazat ucty, ked dovolenkuju asi 3 mesiace v kuse, lebo od cias bojov s Legendami sa u poniektorych armady nezmenili Exclamation
Este k tomu vsetkemu som zistil ze mame v ali spiona, ale to len tak na okraj, pokusim sa to zriesit co najrychlejsie a sam, mam neaky plan, ale ak by niekto mal tipa, ze kto by to mohol byt, tak mi napiste IGM.
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Pi august 22, 2008 12:03 am

gorgo napísal:Kazdopadne treba zacat co najskor a nech sa ta KPS uz konecne rozhybe. Neze to dopadne jak s Husitmi, vyzobrali podpory este od starej KPSDE, nasich akademii a nakoniec s nimi nadviazali spojenectvo. Pre mna je to banda chu..v, ktori si doteraz setrili armady a uz davno zabudli ze koli komu este existuju najma ked som zacal registrovat utoky od nich na nasu alianciu!!! Ked som ziadal o spojko a ospravedlnenie tak samozrejme nic sa neudialo, nakoniec len Revenge vybavil DoN s ktorym ja som vrcholne nespokojny, lebo taketo pohrdanie si nezasluzime. Mad
Uz sa do nas pustili niektory clenovia alinacii Husite, Aliancie a EMPS, zatial ide len o utoky na dvoch hracov, zrejme provokacne, ale ked sa to nezacne riesit teraz tak mozme balit a pridete o sestru. Mam tam dost slabych hracov, mozno 2-3 su bojaschopny vo vatsich akciach, ale zbytok je tak dobry na fake utoky, mozno na podpory pre 1-3 hracov, zatial si s bicom v ruke vydobijam aspon aktivitu, ktora je aj tak dost biedna, lebo kazdy sa vyhovara na dovolenky, ale to mohli dat rovno mazat ucty, ked dovolenkuju asi 3 mesiace v kuse, lebo od cias bojov s Legendami sa u poniektorych armady nezmenili Exclamation
Este k tomu vsetkemu som zistil ze mame v ali spiona, ale to len tak na okraj, pokusim sa to zriesit co najrychlejsie a sam, mam neaky plan, ale ak by niekto mal tipa, ze kto by to mohol byt, tak mi napiste IGM.
s tymi KPS a ich utokmi to zajtra vybavim...teda sa aspon pokusim.....co sa tyka neaktivnych ludi...kludne sa ich zbavuj...myslim ze ostatny ich dediny a suroviny vyuziju...avsak urob dake rozumne pravidla......zajtra teda do nich zacnem poriadne rypat.....

Dalsia vec.....utoky na slaineho zo strany aliancie su uz na 100% potvrdene bude sa jednat o preberacie akcie od ALIANCIE (jankovo, omen a radot) na slaineho a gedeona......gadeon neviem ako najlepsie nech ho poriadne zabetonuju waterfox a spola slaineho mi.....este sa slaine pokusi zistit ktore dediny.....mozme vsak predpokladat ze to budu tie ktore maju pozicnu vyhodu alebo velku populaciu....
Hoshimaru
Hoshimaru

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Pi august 22, 2008 6:39 pm

Slainovi poslali podpory vcera z DETc kazdy hrac povinne do troch slainovych dedin a dnes posielali aj obilie
Kiya
Kiya

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Pi august 29, 2008 12:12 am

Takže aby ste vedeli navrhol som ALIANCII docastne zastavenie utokov Jankovo suhlasi ale musia rozhodnut ostatný ak budu suhlasit dam HS na docastne zastavenie utokov v podstate to nic neznamena len ziskat cas iperitas poznamenal spravne ze aj ony ten cas ziskaju no my ho potrebujeme viac , mam malo casu teraz na Travian poviem to ako to vidim Shark proste si sa uponahlal bez prejednania a poradenia si vyhlasil utoky cio ja považujem za chybu, ked tu pridem nevidim ziaden organizovaný utok na alianciu jednostranne aj ked uspesne utoky ma nezaujimaju to nie je taktika ktora vyhrava vojny, takze ak budu suhlasit zastavime utoky na oboch stranach a vyriesime si tu problemy co sa nahromadili ali MT a KPS a hlavne musime naucit tychto ludi tu nieco robit a ako robit je to tu ozaj zle myslim to važne ak to neprijmu ony už som sa dohodol s Iperitasom použijeme 3 silne army iperitasa mna a puttyho ako prerazacie a tvrdo skatujeme po jednom silnejsich hracov od nich už som vybral ciele a zdovodnim vam nazorne preco tych a nie iných myslim ze komunikacia vo vedeni je slaba skoro povedane žiadna , takto to proste nejde dalej musime to tu zmenit mozte suhlasit so mnou nemusite ak ste lepsi rad sa vam podvolim ale zatial tu nic rozumne a organizovane nevidim a este jedno navrhujem tu cistky a to kdo tu na to sere nech id do DG nic v zlom Iperitas ale tato ali ma byt slebsia ako DET nejaka medzistanica aby sa tu nestavalo co spravil babia že napise že na ojeby on nič nebude posielat inýmy slovamy sere na to co povie velenie tiež MT asi nevie o com je TraVIAN ATD ATD ATD DIK
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Pi august 29, 2008 1:10 am

MAS PRAVDU V TOM ZE KOMUNIKACIA VEDENIA JE SLABA....NAVRHUJEM UROBIT NORMALNY SKYPE POKEC PRE NAS... V PODSTATE TAM SOM S KIYOU KAZDY DEN.....UZ IBA PRIPOJIT OSTATNYCH....KAZDY VECER SA TAM STRETNEME A MOZME KOMUNIKOVAT....INAK TO CO VYBAVUJES SA TYKA IBA HLAVNEJ ALIANCIA ALEBO AJ A4 A 4A4?
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak Pi august 29, 2008 3:59 am

shark999 napísal:MAS PRAVDU V TOM ZE KOMUNIKACIA VEDENIA JE SLABA....NAVRHUJEM UROBIT NORMALNY SKYPE POKEC PRE NAS... V PODSTATE TAM SOM S KIYOU KAZDY DEN.....UZ IBA PRIPOJIT OSTATNYCH....KAZDY VECER SA TAM STRETNEME A MOZME KOMUNIKOVAT....INAK TO CO VYBAVUJES SA TYKA IBA HLAVNEJ ALIANCIA ALEBO AJ A4 A 4A4?

na skype vam neprijdu,jsou dva duvody skype zere 7Kbyte za sekundu pokud se nepletu,je to narocny na linku,,,a za druhy bych musel povolit porty na modemu coz kvuli skypu neudelam,,,jsou i jiny moznosti existuje treba team speak nebo ventrilo.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Ut september 02, 2008 5:32 pm

Ja skype mam meno je h0shimaru takze ma tam kludne pridajdte ked daco chcete staci ingame napisat ja tam dojdem pravidelne tam chodit kazdy den je dost...hmmm zbytocne.......kazdy tam dojde kedy moze a obcas tam dakoho zastihne....a povypravaju sa...netreba tam silou mocou nutit ludi aby tam chodili vtedy avtedy......zbytocne vela stresu to iba prinese......plus ako pisal bibiba ze ziadne velke utoky na alianciu neboli ......ale taktiez som si nevsimol dake velke utoky na nas az na par vynimiek...ale tak iste to bolo aj z nasej strany....inak vojna ally proti ally neni tak ze utoky kazdy na kazdeho...ale utoci mala cast ludia zvysok robi kulisi...iba v tych najlepsi ally plati vyzsie uvedeny priklad kde hraju ludia 18hodin denne...vsetci.....kyia mi teraz poslala HS ktora bola v ALIANCII ale kukam ze jankovo je vacsi dement ako som si myslel.... Shocked co uz je co povedat.......takze dneska pekne napisem u nas jednu moju velku HS kde oboznamim ludi v aliancii o terajsej situacii...aby zase nehovorili ze o nicoim nevedeli.......mozno sa daktory rozbudia....nemyslim si ze by sme sa mali obadavat dakych vacsich akcii zo strany ALI aj ked daku spravia maximalne preberu par dedin alebo zkatuju daku dedinu....co nam ako celku neublizi...a takato akcia ich viac vysili ako nas a zase budeme mat cas klud....takze v poho...o ziadnom zniceni celej aliancie sa tu rozhodne nejedna...koli nasim poziciam to tak jednoducho je....utoky idu od nich rovnako dlho ako idu od nas k nim.....takze dake obcasne utoky inak konec....pocase ich to prestane bavit a vobec ich nebud tesit ze obcas prijde z nasej strany daky utok ktory znici alebo ulupi dake suroviny ....takze casom ta DoN bude i ked ju teraz odmietli....neviem co si jankovo osebe mysli....jednoduchy postup.....zabarikadovat hracov ako slaine...neustale posielat obilie (skuska na DS)......plus par inych ohrozenych hracov...a potom kludne utocit v trojkach ale to uz je len na ludi ktory sa dohodnu......niake vacsie akcie su zbytocne lebo to ma iba za vysledok velky natlak na bibibu a inych...i ked nevylucujem ze ked bude mat naladu a bude mat daco premyslene nebude dobre daco take zbuchat Razz.....

Proste tuto vojnu treba brat z nadhladom a v klude.....konec Very Happy....
Hoshimaru
Hoshimaru

Návrat hore Goto down

Odoslať  Admin Št september 11, 2008 11:33 pm

Ok treba sa uz pripomenut ze mame kvoli tym par utokom teraz problemy z 3 hracmi Lacky luke, gastan25 a Amon sul katuju mi hracov a dozvedel som sa ze dalsi ciel budem ja vraj gastanove daco vadi asi ze sa neskovavam a posielam mu jednotky na lup Smile aspon dakto kona je mi jedno ak ma skatuju ale chcem aby ste nam pomohly pre pri katovacich akciach mam par ludi co maju daky utok a kludne ho robiju ale chceme pomoct a dat im priucku a nie sa branit fakt mi tento sposob hry nevyhovuje. kludne sa vyjadrite a navrhnite daco
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 105
Registration date : 11.03.2008

http://kpsde.heavenforum.com

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 St september 17, 2008 5:08 am

co sa tyka lackyluka zacalo sa fakovat....samozrejme postavil beton ale to dlho neudrzi...ked to zacne rozpustat ide sa po nom.....easy.... inak hohi co tu opisoval tak ma pravdu...jedine co by nam relativne mohlo uskodit tak to je ze sa im podari odhadnut kde sa utoci naostro a prideme o jednu armu......ale podla mojich vedomosti sa nase a A vojska nedaju zrovnavat..... vazne vezmite si nasich hracov....budem porovnavat so svojou armou...tak +/- neco.....rosomak jojsi turgoon evulo shark2x bibiba iperitas putty pegam sklicko-to su iba ti co viem na 100% dalej xy hracov ktori maju o nieco mensie army...pripadna strata jednej z nich nas nezlozi....a aliancia?.....su tam asi 4 hraci ktori maju a pouzivaju army.....ostatni snad si ju nechavaju na natarov.....koli tomu som kazal posielat po jednom spehovi aby sme zistili kto a kde ich ma odlozene.....a popripade skusat ich liklidovat jazdov v noci ked majitel buvinka.....pretoze poslat 10k hedov na 10k impov....to sa urcite oplati
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo St september 17, 2008 11:34 am

Chcem upozornit na tohoto hraca:
http://travilog.org.ua/sk/2490177/eda6e92d849028fbedf219a7795b4e72
asi tiez odkladal na natarov, ale toto asi vyprovokovala nasa akcia na hraca bitom. Lyonovi dal dole este 6 obylnych poli z 15. levelu a za to dostal uz Lyon patricny picing, ale ak by ste mali chut planovat katovacku jeho hlavnej dediny, rad sa pridam.
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Admin Po október 13, 2008 1:18 am

NO co s tym emps chalani uz ma nebavia moc si dovoluju sposobujeme im dake straty ale nic vazne toto je posledny vacsi utok na kerberosa ale kazdy den su tam dake utoky vacsinou lupeze po par tisisc jednotiek sem tam sa nam podari daco vymaknut ale sem tam ani nie http://travilog.org.ua/sk/5700642/3567d768c3e0c5b06eba7c54c79b19ac a to tam utoci cvero slon burko a neviem este kto cvero si tam rozsekal uz par tisicok jednotiek ale to je zanedbatelne si myslim
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 105
Registration date : 11.03.2008

http://kpsde.heavenforum.com

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Po október 13, 2008 9:28 am

Admin napísal:NO co s tym emps chalani uz ma nebavia moc si dovoluju sposobujeme im dake straty ale nic vazne toto je posledny vacsi utok na kerberosa ale kazdy den su tam dake utoky vacsinou lupeze po par tisisc jednotiek sem tam sa nam podari daco vymaknut ale sem tam ani nie http://travilog.org.ua/sk/5700642/3567d768c3e0c5b06eba7c54c79b19ac a to tam utoci cvero slon burko a neviem este kto cvero si tam rozsekal uz par tisicok jednotiek ale to je zanedbatelne si myslim
s gorgom som vcera o tom hodila rec, Kerberos sa tomu velmi nevenuje, takze gorgo ma povolenie od neho prerobit mu dediny - podla mna bude dobre urobit z neho nieco v style SaChmaT alebo Sosmi Smile
Kiya
Kiya

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Po október 13, 2008 12:14 pm

Len sam to nezvladnem, trebalo by tam este jedneho hyperaktivneho zastupcu zohnat alebo neakeho dualistu mu dosadit, co sa rozumie obrane
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: