Pozor! Náhodné souřadnice
+16
elbi
Hoshimaru
dajatron
Tom_SK
Gilmak
Bibiba
Nemo
Kiya
marso
vilinko:babayarko
Erien
Tetus
Malkavian
rubenso
gorgo
Kanek
20 posters
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Pozor! Náhodné souřadnice
MNozí už jistě stavili vesnice kolem souřadnic, kde má být DS ... ale pozor!
http://forum.travian.cz/showthread.php?t=86810
Souřadnice budou náhodné! Tkaže ty vesnice jsou vlastně zbytečnéí tam někde stavět ...
Souřadnice budou náhodné! Tkaže ty vesnice jsou vlastně zbytečnéí tam někde stavět ...
Kanek- Počet príspevkov : 41
Registration date : 22.03.2008
Re: Pozor! Náhodné souřadnice
Dakujem Kanek, konecne tu dal niekto rukolapny dokaz o tom o com som tu spieval dookola uz niekedy od aprila...Kanek napísal:MNozí už jistě stavili vesnice kolem souřadnic, kde má být DS ... ale pozor!
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
gorgo napísal:Dakujem Kanek, konecne tu dal niekto rukolapny dokaz o tom o com som tu spieval dookola uz niekedy od aprila...Kanek napísal:MNozí už jistě stavili vesnice kolem souřadnic, kde má být DS ... ale pozor!
Jsem rád, že konečně někdo mě pochválí, ne, že mi zase někdo nadá
Takže jste si vlastně ty vesnice stavili úplně zbytečně ...
No ti co nas pocuvali tak nestavali nic zbytocne...Kanek napísal:gorgo napísal:Dakujem Kanek, konecne tu dal niekto rukolapny dokaz o tom o com som tu spieval dookola uz niekedy od aprila...Kanek napísal:MNozí už jistě stavili vesnice kolem souřadnic, kde má být DS ... ale pozor!
Jsem rád, že konečně někdo mě pochválí, ne, že mi zase někdo nadá
Takže jste si vlastně ty vesnice stavili úplně zbytečně ...
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
no ale dost vas nepocuvalo
rubenso- Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008
rubenso napísal:no ale dost vas nepocuvalo
no prave
ja som nic nestaval ties osm vedel ez ste mali pravdu od zaciatku
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
presne tak o nicom som nevedel ale nemal som ani nic take v plane
Tetus- Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
tak už je to tu. Natari prišli a ich dedinky sú:
(400|400)
WW Village 213 (-173|-84)
WW Village 213 (-119|48)
WW Village 208 (20|127)
WW Village 208 (-43|-31)
WW Village 208 (61|-188)
WW Village 208 (182|76)
WW Village 208 (13|-
WW Village 208 (-78|175)
WW Village 203 (-29|-125)
WW Village 203 (27|-47)
WW Village 203 (121|-49)
WW Village 203 (49|25)
WW Village 203 (-24|49
(400|400)
WW Village 213 (-173|-84)
WW Village 213 (-119|48)
WW Village 208 (20|127)
WW Village 208 (-43|-31)
WW Village 208 (61|-188)
WW Village 208 (182|76)
WW Village 208 (13|-
WW Village 208 (-78|175)
WW Village 203 (-29|-125)
WW Village 203 (27|-47)
WW Village 203 (121|-49)
WW Village 203 (49|25)
WW Village 203 (-24|49
Erien- Počet príspevkov : 444
Registration date : 14.06.2008
mno uz sme mali stavat dedinky... ideme do toho ..
vilinko:babayarko- Počet príspevkov : 25
Registration date : 28.08.2008
WW Village 208 (20|127) Zeby sme si vybrali toto tu. Pekny place :-)
marso- Počet príspevkov : 135
Alliancia : DET©
Registration date : 08.08.2008
uz su vybrate dedinky a shark postupne oznamuje kazdemu (kto mal zaujem zalozit si zasobovaciu dedinku) suradnice - trosku strpenia je toho vela
Kiya- Počet príspevkov : 115
Ved samozrejme, cakame na pokyny :-). Hadam sa nebudem pustat do kamikadze akcie :-)
s tym DS majte strpenie, umiestnenie nam trosku spestrilo plany
dnes budete dostavat prvu vlnu pokynov ale nie poslednu
dnes budete dostavat prvu vlnu pokynov ale nie poslednu
Nemo- Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc
a tešme sa, natary nas majú asi najradšej zo všetkých ked sa k nám tak dobre dali takú dobrú polohu nema nikto ako my, tý ktorý su velmi blizko budu mat zastupy, aspon jeden aby tam neustale bol niekto /hrozia útoky na nich a aj kvúli zasobovaniu /takže napiste sem alebo mne kdo chce a môže robit zastupy dik /som zvedavý na aktivitu/
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008
Bibiba napísal:a tešme sa, natary nas majú asi najradšej zo všetkých ked sa k nám tak dobre dali takú dobrú polohu nema nikto ako my, tý ktorý su velmi blizko budu mat zastupy, aspon jeden aby tam neustale bol niekto /hrozia útoky na nich a aj kvúli zasobovaniu /takže napiste sem alebo mne kdo chce a môže robit zastupy dik /som zvedavý na aktivitu/
49/25 je fakt nabusene polozena:D
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
Gilmak napísal:Bibiba napísal:a tešme sa, natary nas majú asi najradšej zo všetkých ked sa k nám tak dobre dali takú dobrú polohu nema nikto ako my, tý ktorý su velmi blizko budu mat zastupy, aspon jeden aby tam neustale bol niekto /hrozia útoky na nich a aj kvúli zasobovaniu /takže napiste sem alebo mne kdo chce a môže robit zastupy dik /som zvedavý na aktivitu/
49/25 je fakt nabusene polozena:D
hehe, to vyzera, ze ste tam pre nich chystali lukrativny pozemocek :-)
nakolko som s niektorimi dedinkami od divu co bi kamenom dohodil ,ocakavam od stavbyveduceho spravu priamo vo hre s instrukciami ako postupovat ... pripadne nech posle ICQ a prebereme to tadial ...
Tom_SK- Počet príspevkov : 28
ja by som bral zastup ,len treba napisat co konkretne sa ocakava este som nestaval div .....
dajatron- Počet príspevkov : 228
ja si myslim ze ty co su uplne najblizsie by mali pretvorit dedinky tak aby mali co najvacsie sypky....kedze ked naplnime sklady v DS aby sa tam dali v pripade potreby presuvat obilie....mno ale to je len moj navrh
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
takze mne by sa este jeden zastup zisiel mam 2 (jeden ma heslo) takze by sme na ucte boli 4 ...co by bolo super kedze s natarmi susedim
elbi- Počet príspevkov : 66
mam otazku jednoduchu
kolko susedov natarky z M&T ma pripravenu dedinu na obranu konstrukcnych planov?
lebo je jasne, ze tak ako kazdy server, kazdy chce stavat co ma natarku nadosah. avsak kolki ste ochotny byt takmer 2 mesiace kazdy den minimalne 8 hodin v kuse online a mat k tomu 2 zastupcov co bude vykryvat dalsich 16 hodin kazdy den?
a necakajte ze ked sa silou mocou hrniete, ze vy budete stavat DS, ze vedenie vam bude nasilu zhanat zastupcov.
stavat DS by mali ti hraci ktori su a budu aktivni.
M&T nech pocita s tym ze bezohladu na to, aky hrac bude stavat DS na ich uzemi, bude ally M&T ako naraznik - takze obrany bude treba velmi velmi vela.
kolko susedov natarky z M&T ma pripravenu dedinu na obranu konstrukcnych planov?
lebo je jasne, ze tak ako kazdy server, kazdy chce stavat co ma natarku nadosah. avsak kolki ste ochotny byt takmer 2 mesiace kazdy den minimalne 8 hodin v kuse online a mat k tomu 2 zastupcov co bude vykryvat dalsich 16 hodin kazdy den?
a necakajte ze ked sa silou mocou hrniete, ze vy budete stavat DS, ze vedenie vam bude nasilu zhanat zastupcov.
stavat DS by mali ti hraci ktori su a budu aktivni.
M&T nech pocita s tym ze bezohladu na to, aky hrac bude stavat DS na ich uzemi, bude ally M&T ako naraznik - takze obrany bude treba velmi velmi vela.
Nemo plány nemusia byť v blízkosti natarky môžu byť inde na mieste kde bude najlahšie ich ubrániť , len ich majitel musi byť v jednej aliancii so staviteľom divu. JA som sa nikdy nehrnul do stavby divu , len stalo čo sa stalo a to že susedím s natarku preto som napísal že očakávam inštrukcie ako dalej postupovať , je mi jasne žepo tý čo sme pri dive to nebudeme mať v najbližších týžpodoch lachké pôjde na nás veľa útokov a zároven budeme musieť držať zásoby pre div v dedinkách či už sú to surky alebo obilie. A hlavne to obilie mám skúsenosti že pred rokom ked sme stavali na cz3 div tak cez deň sýpky v dive pretekali a nad ránom okolo 3-5h nebolo čím živiť armádu . Na to su tu tieto zásobovacie dediny aby vykompenzovali tieto výkyvy , ale tak isto ako pri dive ani za tieto dediny nebude možne hrať tak ako doteraz ale bude trebať nonstop kontrolovať čo sa deje a to jeden človek nemôže sám zvládnuť , preto je v tomto čase dôležitejšie ako inokedy hrať týmovo.
Tom_SK napísal:Nemo plány nemusia byť v blízkosti natarky môžu byť inde na mieste kde bude najlahšie ich ubrániť , len ich majitel musi byť v jednej aliancii so staviteľom divu. JA som sa nikdy nehrnul do stavby divu , len stalo čo sa stalo a to že susedím s natarku preto som napísal že očakávam inštrukcie ako dalej postupovať , je mi jasne žepo tý čo sme pri dive to nebudeme mať v najbližších týžpodoch lachké pôjde na nás veľa útokov a zároven budeme musieť držať zásoby pre div v dedinkách či už sú to surky alebo obilie. A hlavne to obilie mám skúsenosti že pred rokom ked sme stavali na cz3 div tak cez deň sýpky v dive pretekali a nad ránom okolo 3-5h nebolo čím živiť armádu . Na to su tu tieto zásobovacie dediny aby vykompenzovali tieto výkyvy , ale tak isto ako pri dive ani za tieto dediny nebude možne hrať tak ako doteraz ale bude trebať nonstop kontrolovať čo sa deje a to jeden človek nemôže sám zvládnuť , preto je v tomto čase dôležitejšie ako inokedy hrať týmovo.
menili sa podmienky pre plany pre DS.. 1. plan musi vlastnit stavitel, a ak by to bol niekto z M&T tak M&T nema vela dedin mimo svojho uzemia a uz asii vobec ich nemam vybudovane pre plan.
druha vec je 2. plan msui byt v tej istej ally.
ono stavitel by mal opustiť alianciu , aby čo najmenej ludi vedelo o skutočnom počte podpor v dive ... totiž stačí poslať jeden fake útok a cela aly by vedela čo za podpory sú v dive a čo ak je nejaký špión v ally , tak by to bolo v haji ... a ten druhy kto chytí plán sa jednoducho pripoji do aliancie so staviteľom , takže ta ally pre div sveta by mala mať dvoch hráčov viac nie ...
a ten kto má stavať div má dosť dedín na to aby sa jedna našla kde by sa dal uskaldniť plán ...
a ten kto má stavať div má dosť dedín na to aby sa jedna našla kde by sa dal uskaldniť plán ...
Strana 1 z 2 • 1, 2
DET :: Spolocne forum :: Div Sveta
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: