Aliancia
+23
karol001
p3tooo
Nemo
13Eagle
Darckol
Admin
turgooon
Lucius Maximus
Johnny Bravo
soild
Gilmak
defragment
meee...
rosomak
pirhi
Tetus
rubenso
Kiya
jojsi
mecenas
rb1skunk
gorgo
shark999
27 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Aliancia
http://travilog.org.ua/sk/4553395/6725b2de7a74d781a96a49e5ae1790c5
ale aby ste si nemysleli ze to je tak easy nachytat staminu tak pozrite si dalsi link+komentar k tomu
qwyx 08.08.08
žiadny predmet xx:xx:xx
Toto mi prišlo od hráča malokedy:
Ahojky, rad by som ulovil hraca shark999 otravuje nam zivot v ALIANCIA, posle fake a ostry ide povacsine na 4LIANCI4. Prosim Ta, ked na niekoho pojde utok, dajte mi vediet, postavime tam obranu a zatrhneme mu to.
Takuto obranu sme v tej oblasti postavili minule, mozeme to urobit aj u Vas.
http://travilog.org.ua/sk/7253461/9b3d6ee2fe08798b2a393239e895a929
Vsetky logy z jeho utokov by som rad zozbieral a podla nich zistil kam pojde nabuduce. Myslim, ze u Vas to bol vcera hrac Klatic.
Dakujem.
ale aby ste si nemysleli ze to je tak easy nachytat staminu tak pozrite si dalsi link+komentar k tomu
qwyx 08.08.08
žiadny predmet xx:xx:xx
Toto mi prišlo od hráča malokedy:
Ahojky, rad by som ulovil hraca shark999 otravuje nam zivot v ALIANCIA, posle fake a ostry ide povacsine na 4LIANCI4. Prosim Ta, ked na niekoho pojde utok, dajte mi vediet, postavime tam obranu a zatrhneme mu to.
Takuto obranu sme v tej oblasti postavili minule, mozeme to urobit aj u Vas.
http://travilog.org.ua/sk/7253461/9b3d6ee2fe08798b2a393239e895a929
Vsetky logy z jeho utokov by som rad zozbieral a podla nich zistil kam pojde nabuduce. Myslim, ze u Vas to bol vcera hrac Klatic.
Dakujem.
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: Aliancia
Taketo priklady si treba vsimat a vymyslat stale nove finticky aby vam na to neprisli kde budete utocit, staci ze raz uhadnu kam zautocite a dva mesiace stavana armada je v ... Strategie treba obmienat, lebo ak niekoho fakt seriete, tak si zacne vsimat akym stylom utocite a ked si vas precita tak bude vediet kde dat obranu. Takze ak posielate skutocne utoky v noci tak semtam poslite cez den, ak posielate vela fake utokov tak poslite potom ostry a za nim vela fake utokov, ak neposielate fake utoky a idete rovno na vec...
...tak to sa nad sebou zamyslite
Este co sa tyka tych co do teraz velmi neutocili, ak nechcete aby vas prvy vas velky utok nedemotivoval ked pridete o vsetku armadu napriklad aj na takejto obrane ako tu spominal shark, tak si dajte poradit od niekoho skusenejsieho a najma od niekoho komu 100%-tne verite, staci ak tu potom postnete vase uspechy alebo aj neuspechy, nemusite hned vsetkym vytrubit do coho idete, ale poradte sa. Chcem aby ste vsetci boli uspesny a taketo veci ako predviedol sark potom fakt potesia a zacne vas to utocenie bavit... (mozno budete aj menej spamovat posiektory )
...tak to sa nad sebou zamyslite
Este co sa tyka tych co do teraz velmi neutocili, ak nechcete aby vas prvy vas velky utok nedemotivoval ked pridete o vsetku armadu napriklad aj na takejto obrane ako tu spominal shark, tak si dajte poradit od niekoho skusenejsieho a najma od niekoho komu 100%-tne verite, staci ak tu potom postnete vase uspechy alebo aj neuspechy, nemusite hned vsetkym vytrubit do coho idete, ale poradte sa. Chcem aby ste vsetci boli uspesny a taketo veci ako predviedol sark potom fakt potesia a zacne vas to utocenie bavit... (mozno budete aj menej spamovat posiektory )
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
presne jak gorgo povedal....treba trenovat ucit sa utocit lebo sa fakt moze stat ze vas prvy ostry skonci na podobnej obrane ....myslim ze to co tam na mna pripravili by nerozchodil ziadny utok na servri.....taktiku treba menit stale ... a potom vas potesi spion ktory vam predhodi takuto HSku z ktorej musi mat kazdy utocnik radost....koho by nepotesilo ze koli vam ma stvrtina Aliancie starosti s posielanim podpory na urcity cas aby to dotycny dokazal zivit.....a nakoniec bum....fakovy vlacik:)...no neporazi vas:)
tak nieco na staminu zorganizujme spolocne co shark..... Zas mozeme dat nejake tie vlny
rb1skunk- Počet príspevkov : 64
Registration date : 09.08.2008
no ak si najdem vecer cas tak skusim zorganizovat prvu vlnu.......a stamina nie je az tak daleko..... a skusim uplatnit aj nejaku strategiu.....
ja by som bol za napad odstavovat ich od najslabsieho...kazdy sa venuje velkym hracom ked idu utoky...treba to urobit tak,ze posleme fake na velkych hracov a na jedneho maleho katovy ostry,dat ho do minusu a potom to obmienat...
mecenas- Počet príspevkov : 22
rb1skunk napísal:tak nieco na staminu zorganizujme spolocne co shark..... Zas mozeme dat nejake tie vlny
no s tymi vlnami opatrne pokiaľ viem (škoda že sa mi to dostalo do uší ) tak, dohoda medzi DT a ALIANCIOU je že žiadna strana nebude podnikať nič organizované , nie sharky ? Abo teraz pre DET to už neplati ?
jojsi- Počet príspevkov : 137
Mas pravdu, dohoda bola ustna - jeden na jedneho ... v pripade viacerych organizovanych utokov sa dohoda rusi, takze zatial s tym opatrne
Kiya- Počet príspevkov : 115
no ale ked ich znicime dohoda nam bude na 2 veci na jednom servery sme sa 1 tyzden zrovnali 1. alianciu dohodli sme sa vsetky spojenecke a bolo po nich ved nie su najsilnejsi
rubenso- Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008
Zvlastne dohody to teda mate... To by ste si mali dat namiest DoN -> DojDoN ... dohoda o neutoceni ktora sa doj...la
gorgo napísal:Zvlastne dohody to teda mate... To by ste si mali dat namiest DoN -> DojDoN ... dohoda o neutoceni ktora sa doj...la
Heh asi tak ale tak ja budem len rad treba nieco zorganizovat uz dlhu dobu nebolo nic nemusime ist na Aliancia mozme si vybrat iný ciel su tu aj ine ally ktore treba rozobrat ale zas ALIANICA nas ohrozuje nie vela ale ohrozuje...Prisposobim sa kazdej veci
Tetus- Počet príspevkov : 150
ta dohoda plati len na organizovane utoky? ak hej, tak skoda...bo zacina vyskakovat stamina...takze zamienka na utocenie by bola...
pirhi- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©
no jo ale zase musi rozhodnut vedenie Celej ally...
Tetus- Počet príspevkov : 150
nno ja mam k dyspozicii teraz mensie vojsko lebo som utocil na trdielka a vela mi pomrelo ale nemenovany hrac z jeho ali mi napisal ze mu ostali 25pretovia a 56 imperiani v jeho mc15
no ja som na dnes poslal na staminu dohromady 27 fake a medzi nimi jeden ostrý s môjo druheho MC
rosomak- Počet príspevkov : 124
tak ten ti dokonale vysiel....
http://travilog.org.ua/sk/6839405/e49f667f5b469502401c69f04a4ff4b7
http://travilog.org.ua/sk/6839405/e49f667f5b469502401c69f04a4ff4b7
super, lens koda ze si tam nemal aj hrdinu, fajne by zarobil
nooooooooooooooooo ten môj hrdina je sralo tak sa bal že ostal radšej s hlavnou armi s tou sa tak neboji
rosomak- Počet príspevkov : 124
tak tomuto utoku sa da len zatlieskat roso !!!
No jasne, hrdinu si treba chranit, ale keby nabuduce vymyslal, tak mu ulej par poldecka a aj sam pojde...rosomak napísal:nooooooooooooooooo ten môj hrdina je sralo tak sa bal že ostal radšej s hlavnou armi s tou sa tak neboji
ale co sak hrdina sa da ozyvit ale utok
len tak mimochodom...neviete na kom mozem rozbit armu? bo si xem prehodi hlavnu dedinu...a potrebujem s atoho zbavit...
pirhi- Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©
pirhi napísal:len tak mimochodom...neviete na kom mozem rozbit armu? bo si xem prehodi hlavnu dedinu...a potrebujem s atoho zbavit...
cverooo... ten naduty chlapec z EMPs. btw: pozrite si top10 utocnici a obrancovia. je pondelok(zaciatok tyzdna nova stat.) a utocnik ma okolo 108k zabitych a cvero ako obranca 126k zabitych. to musel byt iny sado maso utok. ak mate niekto dobry vztah s cafe viky, skuste zohnat ten link
meee...- Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008
pirhi napísal:len tak mimochodom...neviete na kom mozem rozbit armu? bo si xem prehodi hlavnu dedinu...a potrebujem s atoho zbavit...
ja by som si vybral niekoho kto ta otravoval.... myslim že na teba boli dáke útoky
jojsi- Počet príspevkov : 137
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 z 4
Povolenie tohoto fóra: