DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NOVI CLENOVIA

5 posters

Goto down

NOVI CLENOVIA Empty NOVI CLENOVIA

Odoslať  shark999 Pi august 08, 2008 8:14 pm

toto mi doslo dnes.....poprosim o vase vyjadrenia....v podstate tak sme to aj planovali...Smile
pegam napísal:

Čau.

Vidím, že si založil novú ali, ktorá asi bude vládnuť tu na severovýchode.
Kedže teraz som v ali, ktorá je orientovaná viac na severozápad..
chcem sa spýtať či by si ma neprijal medzi vás.. :-)
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

NOVI CLENOVIA Empty Re: NOVI CLENOVIA

Odoslať  Bibiba Pi august 08, 2008 9:32 pm

ako vraviš takto sme to planovali každý dobrý hrac chce byt v TOP pozeral som suradnice su dobre zober ho moj nazor budu ho nasledovat aj iný a jeho poznam možem povedat že je aktývny jeden z mala z KPS z ktorým som si dobre rozumel tak mu posli pozvanku potesiš ma
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Pi august 08, 2008 11:01 pm

uzatvaram pripad pegam.....uz je medzi nami...taktiez som mu spravil kontrolu cez zastup...urcite sa nemusi hanbit za svoj ucet.....
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya So august 16, 2008 3:02 pm

Hrac Krause z DET-Code sa mi ozval, ze by rad prestupil k nam ... prosim o vase vyjadrenie
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 So august 16, 2008 5:24 pm

NA TO BY SA MAL HLAVNE VYJADRIT IPERITAS KEDZE SKOR POZNA TOHO HRACA HLAVNE CO SA TYKA AKTIVITY A ARMY.....
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Št august 21, 2008 6:27 pm

osobne by som teraz zastavil naberanie novych ludi Very Happy.....pre bezpecnost aspon kym neopadne momentalna situacia...
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Št august 21, 2008 8:07 pm

shark999 napísal:NA TO BY SA MAL HLAVNE VYJADRIT IPERITAS KEDZE SKOR POZNA TOHO HRACA HLAVNE CO SA TYKA AKTIVITY A ARMY.....
Nepoznam ho ani neviem nakolko je aktivny, ale pozor na novych clenov ako hovori Hosi, lebo stari clenovia = potencionalny stary spioni. Ja sa teraz babrem s tym mojim...
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Št august 21, 2008 9:38 pm

suhlasim s tym....ja lenze vsetci co prisli do DET z povodnych ali mali byt VYSELEKTOVANI vedenim....a to pomer pop,army,lojalita,aktivita.....proste to naj...elita...vernaelita.....za ludi z DT mozem rucit...verim ze aj vseci z vas ktori vyberali ludi.....a k tym spehom.....boli su a budu...tak ako mame spehov my maju vsetky vyznamne ali......je to sucast hry...berte to tak a naucte sa s tym hrat..... hodim maly priklad....ked som preberal prepacovi dedinu vedel som ze HSka sa dostane do Aliancia....tak som hodil nasledovnu HS...poprosim vsetkych aby zafakovali vsetky dediny prepaca aby sa skryla organizovana katovacka hlavnej dediny................samozrejme prepac zabetonoval hlavnu na ktoru isli katove fakove vlaciky od nasich najsilnejsich hracov....a popritom som bez strat prebral jeho 2hu najvacsiu dedinku...
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Št august 21, 2008 10:29 pm

Jasne, vidim ze rozmyslame rovnako, ale aj tak... robil som si nadeje, ze ked si poriadne povyberam hracov, ktorych si osobne otuknem tak budem mat cistu alianciu, ale vidim ze takmer vsetci co sa im da verit a co sme spolupracovali takmer od januara su uz v hlavnej DET a aj ked som kontroloval pozorne tak niekto stale preklzne. Ide o to ze taketo HSky sa daju vymysliet, ale ta neistota ze na koho sa to vlastne nemozem spolahnut je trosku ubijajuca, lebo ja som rad planoval utoky s konkretnymi hracmi, ktore sli na sekundy neskor, ale vidim, ze to tu uz bude iba o halde fake-ov, miatucich HS-kach a troche stastia aby sme dosiahli vysledok. Akcie na jednu noc ako to bolo v zime uz pominuli...

Naposledy upravil gorgo dňa Pi august 22, 2008 10:14 am, celkom upravené 1 krát.
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Hoshimaru Pi august 22, 2008 12:10 am

gorgo napísal:Jasne, vidim ze rozmyslame rovnako, ale aj tak... robil som si nadeje, ze ked si poriadne povyberam hracov, ktorych si osobne otuknem tak budem mat cistu alianciu, ale vidim ze takmer vsetci co sa im da verit a co sme spolupracovali takmer od januara su uz v hlavnej DET a aj ked som kontroloval pozorne tak niekto stale preklzne. Ide o to ze taketo HSky sa daju vymysliet, ale ta neistota ze na koho sa to vlastne nemozem spolahnut je trosku ubijajuca, lebo ja som rad planoval utoky s konkretnymi hracmi, ktore sli na sekundy neskor, ale vidim, ze to tu uz bude iba o halde fake-ov, miatucich HS-kach a troche stastia aby sme dosiahli vysledok. Akcie na jednu noc ako to bolo v zime uz pominuli...
nj to ze mame v ally speha je viac nez 100% alebo aspon ma niekto zastup na dakoho co je speh.....tym som si na 100% isty....
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Pi august 22, 2008 6:48 pm

No po dnesku aj Aliancia vie, ze ma speha od nas, takze zrejme zvolia taktiku matucich HS ako my
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Pi august 22, 2008 8:14 pm

Krausa ja poznam je z ali REICH ktoru sme dobili myslim ze sa mu da verit, ale ako ukazuje verit sa neda nikomu ono ked si da niekdo zastup s aliancia tak to je to iste ako keby sam donasal, ja navrhujem aby clenovia na požiadanie dali vedeniu zastup jasne že si vymažu tieto zastupy aj spravy ale raz sa chytia a v tých kopcoch sprav sa 1 strati aj by sme videli čo kdo vlastne ma za army da sa ist na to aj vylucovacim spôsobom a mat cas spina najdem ozaj ako je to s trupentool
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo Pi august 22, 2008 8:19 pm

Bibiba napísal:Krausa ja poznam je z ali REICH ktoru sme dobili myslim ze sa mu da verit, ale ako ukazuje verit sa neda nikomu ono ked si da niekdo zastup s aliancia tak to je to iste ako keby sam donasal, ja navrhujem aby clenovia na požiadanie dali vedeniu zastup jasne že si vymažu tieto zastupy aj spravy ale raz sa chytia a v tých kopcoch sprav sa 1 strati aj by sme videli čo kdo vlastne ma za army da sa ist na to aj vylucovacim spôsobom a mat cas spina najdem ozaj ako je to s trupentool
No ja sa asi radsej vykaslem na spionov, budem posielat matuce HS a organizovat utoky so skupinkami ludi, ako by som mal vatsinu casu stravit hladanim spiona a kontrolovanim uctov... Sleep
gorgo
gorgo

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

- Similar topics