DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diplomacia

+3
Kiya
Hoshimaru
shark999
7 posters

Goto down

Diplomacia Empty Diplomacia

Odoslať  shark999 Št august 07, 2008 7:30 am

nazory ohladom velkej diplomacie hadzte sem...emps,aliancia,kps
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Diplomacia Empty Re: Diplomacia

Odoslať  Hoshimaru So august 09, 2008 4:47 pm

Podla mna by sme to mali ist na istotu.....KPS spojenci ako doteraz poznam tam uz vela ludi....EMPs neutralne a ALIANCIA neutralne.....cize spojko len z KPS....ak sa do nas pusita EMPs trestat tych ktory utocia...ono to vacsinou su akcie samotnych clenov a ally sa do toho nezapaja....viz pripad zo sosmim...ktory sice po dlhom natlaku na ludi z EMPs ziskal podpory.....ALIANCIA...mne sa nikdy nepacili Razz....a si myslim ze keby sme s nimi sli do vojny mohli by to byt dost vyrovnane...avsak keby sa do nas pustili aj EMPs tak by to uz bolo tazsie ale keby sme boli zaroven aj spojenci z KPS viem ze by sa za nas postavili a sli s nami do ALIANCIE a mozno aj EMPs.....nebudem hovorit kto presne ale niektory ludia z KPS poznaju dost dobre ludi z EMPs takze odtial mozme mat aj celkom dobre info.....
PS: ma este napadlo...neviem teraz ko to presne je ale mam pocit ze KPS je teraz vojensky najsilnejsia co sa tyka poctom velkych armad i ked im chyba dost vedenie kedze dark.princ to tam uz neriadi ostatny sa snazia ale este asi bude trvat kym sa ukaze niekto schopny ktory t tam prevezme....EMPs cakaju a pozoruju co sa bude diat...a huntia si svoje popky aby boli prvy...a ALIANCIA...mno robia co mozu aby zbavili KPS vsetkych potencialnych spojencov a mohli proti nim zacat velku ofenzivu......ktoru zacne ally Dargo.....takze taka vec...ak sa nakoniec rozhodneme ze pojdeme do spojka z KPS mali by sme to spravit co najskor inak sa do nich dargo a Aliancia pustia....kedze z ich pohladu to vypada tak ako keby stratili silneho spojenca v podani KPS-DE.....ci uz sme silny posjenec boli alebo nie an tom nezalezi...oni to takto doteraz videli.....ale ak zacnu utocit tak EMPs sa bude len prizerat kedze maju s KPS spojko....takze keby sme spravili spojenectvo z KPS a EMPs.....a pustili sa do aliancie mame dost vysoku sancu ze ich rozbijeme...sice by takato vojna trvala dost dlho kedze by sme to museli dobijat na pasy..priste dobijeme najprv najblizsie dedinky a hracov a potom sa budeme postupne presuvat dalej kedze na dedinky ktore su dalej uz ide armada predsa len dlhsie....
Hoshimaru
Hoshimaru

Počet príspevkov : 96
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya So august 09, 2008 8:31 pm

Ja som tiez za spojko s KPS, spolupracujem tam s par ludmi a myslim, ze by sme sa aj nadalej mali drzat cesty co doteraz ... tzn. KPS spojenec ... ohladom EMPs - ak by sme dali spojko aj s nimi a nahodou isli do vojny s Alianciou, s ktorou maju aj oni spojko, vysli by EMPs "ako vitazi"... dokym by sme sa my mlatili oni by silneli a chystali sa na natarov, boli by poisteni spojenectvami z oboch stran. Takze si to musime dobre premysliet. Jednoznacne som vsak pre zaciatok za spojko s KPS.
Kiya
Kiya

Počet príspevkov : 115

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba So august 09, 2008 10:34 pm

kedže my pochadzame vlastne s frakcie KPS a vy ste boli tiež spojenci je jasne že mam k nim najbližšie a tiež som za spojko aj ked mne sa nezda že by vojensky tu boli najsilnejší
Bibiba
Bibiba

Počet príspevkov : 244
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Po august 11, 2008 1:30 am

NO S KPS MYSLIM ZE NIE JE CO RIESIT...SPOJKO JE PRIRODZENE... EMPS A ALIANCIA...HMM...NO Z TYCHTO DVOCH SI MYSLIM ZE LEPSIE TO MA ROZOHRATE ALIANCIA A JE NAJVACSIM KANDIDATOM NA DIV....EMPS MA VO SVOJOM PRIESTORE NEVYRIESENYCH DB A EVE...CO ICH SPOMALUJE....NAPROTI TOMU ALIANCIA NEMA PRIRODZENEHO NEPRIATELA VO SVOJOM SEKTORE A RELATIVNE V KLUDE MOZE BUDOVAT ARMU NA NATAROV.....PRETO BY ICH TREBALO KUSOK SPOMALOVAT....NETVRDIM HNED VOJNU ALE KED ANO IBA ZA PODMIENOK ZE SA ZUCASTNIA VSETKY 4 SPOLOCENSTVA ABY Z VOJNY ALIANCIA-DET NETAZILI INE ZOSKUPENIA...
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba Ut august 12, 2008 5:30 pm

ponukla nam spojko hlavna ali HUSITE su na sur.-,+ , tak sa vyjadrite aky mate nazor ,moj nazor je že kedže maju spojko s EMPs, DB atd ale nie s ALIANCIOU že by sa nam to mohlo hodit myslim že by sa dali využit minimalne na nejake utoky na ALIANCIA pripadne ina pomoc su dost silny a maju aj dobrých hracov
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya Ut august 12, 2008 6:35 pm

Myslim si, ze netreba zbytocne vela spojenectiev, ale pri nich by som predsa len pouvazovala ... v pripade, ze by sme sa pustili do Aliancie nam mozu byt osozni. Okrem toho nakolko su Aliancia a EMPs spojencami, je dobre si naklonit na svoju stranu este niekoho so silnejsich ali v TOP10. Takze som za
Kiya
Kiya

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak St august 13, 2008 1:02 am

no nevim jak by nam mohli pomoc tuhle ally tahne 11 hracu...a na to ze jich je asi 50 je to malo...ale je videt ze se pripravujou na nejhorsi maj uz spojenectvi skoro s kazdym,ale myslim ze pokud dojde na boj proti alianci tak se poserou tot muj nazor,to je podle me jedina ally na kterou by nezautocili...a s emps maj spojenectvi takze treba shanet ally co by sli do aliance.ale to uz nejsou vlastne zadni...v rozhodnuti jsem neutralni pokud bude nerozhodnej pocet hlasu tak me pocitejte jako za spojenectvi

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 St august 13, 2008 3:44 pm

ja by som najprv zistil ake plany maju s nimi ~kps~....kedze v podstate su na ich uzemi.....aby neskor nevznikol konflikt zajmov......
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya St august 13, 2008 6:00 pm

Aliancia dnes uzavrela spojsko s EVE a kedze s nimi to tiahnu aj Husite, podla mna by sme ich mali ziskat na svoju stranu a zaviazat si ich spojkom.
Kiya
Kiya

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba St august 13, 2008 10:11 pm

možme to uzavret 2 boli za hossi sa nevyjadril ale gilmak sa v pripade zhody priklonil za spojenectvo takže 3:2 tak som im ho poslal, prave preto že maju spojko s KPS myslim Husite je to prirodzene a zase su dost malý na to aby samy stavali DIV , na druhej strane vieme ze spojko nie je navždy takže min. sme ziskali čas je to taktika z určitej strany D
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Pi august 15, 2008 9:50 pm

NEVIEM CI TO PATRI ZROVNA SEM ALE TOTO SME ODCHYTILI.....
Recipient: jankovo 14.08.08
Topic: C-VALEY 11:06:12

poprosim vsetkych clenov aby okamzite stopli utoky na vsetkych hracov c-valey....kto to porusi budu vyvodene dosledky....je to ally ktora sice nema vela clenov ale mozu byt velmi dobry spojenec proti stale silonejucemu DET...preto vas naozaj vyzivam...neutocte pokial sa nedorokuje...dakujem Smile
su to pre nas uplne zbytocne straty ktore mozeme vyuzit ovela efektivnejsie...
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  Gilmak So august 16, 2008 12:21 am

shark999 napísal:NEVIEM CI TO PATRI ZROVNA SEM ALE TOTO SME ODCHYTILI.....
Recipient: jankovo 14.08.08
Topic: C-VALEY 11:06:12

poprosim vsetkych clenov aby okamzite stopli utoky na vsetkych hracov c-valey....kto to porusi budu vyvodene dosledky....je to ally ktora sice nema vela clenov ale mozu byt velmi dobry spojenec proti stale silonejucemu DET...preto vas naozaj vyzivam...neutocte pokial sa nedorokuje...dakujem Smile
su to pre nas uplne zbytocne straty ktore mozeme vyuzit ovela efektivnejsie...

hehe taky uz chanej po vsech certech...meli by jsme neco vymyslet...protoze ja to vidim ze bud vyhraje silnejsi a nebo to bude server kde to dopadne na miru a klidu a kdo rychleji stavi vyhraje.Jsem za prvni volbu...moje jednotky neznaj klid a mir.

Gilmak

Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Kiya So august 16, 2008 12:39 pm

Aliancia planuje koaliciu - Aliancia, EMPs, Dargo a EVE
KPS ide na Dargo a chcu od nas podpory a nejake fake, musime sa dohodnut ... ak urobime akciu na Alianciu a oni na Dargo, tazko si navzajom pomozeme, iba ak nase sestry poslu podpory im (aspon nejake) a budeme sa tvarit, ze kazdy hra za seba
Kiya
Kiya

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 So august 16, 2008 2:15 pm

OSLOVILA MA NINA Z C-VALLEY.....DNES VECER BUDE SKYPOVA KONVERZEJSN...TAKZE KTO MA ZAJEM NECH MI NAPISE A ZAPOJIM DO KONFERENCNEHO CHATU....OKOLO 21:00
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 So august 16, 2008 10:30 pm

takze z dneska by som to zhrnul takto.....s nynou z C-VALEY sme dohodli toto....kedze c-valley chova nesympatie k aliancia a ti sa ich snazia zazmluvnit na svoju stranu...co sa im vobec nepaci....dohodli sme ze teraz s nimi uzavru don aby sa spamatali a dozbrojili a ked nas vztah s aliancia sa vyhroti tak sa pridaju k nam...
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  Bibiba So august 16, 2008 10:44 pm

ak je to ako hovoríš je to super
Bibiba
Bibiba

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Ne august 17, 2008 11:30 pm

TAK TOTO JE COOL...
ahojte
asi budem musiet koncit lebo som porusil (aj ked neumyselne a s dobrym umyslom) pravidla a Mh mne chce dat taky trest ktory nie som ochotny akceptovat...
ak sa to nevyriesi s "rozumnejsim" trestom koncim
je mne to strasne luto ale nie som ochotny sa nechat takto "kadrovat"
drzte sa a vyhrajte tento server ste najlepsi Smile
ak sa casom najde niaky volny ucet vratim sa sem a spolu to vyhrame

------------------------------------------------------

no neviem
si asi z inej planety...
mas s prepacenim predstavu kolko ludi si takto koordinovae preberie niekoho ucet kto konci???
kolko ludi (co ja len viem) ma uctov omnoho viac ako dva??
a ja som sa snazil mat iba jeden a kamaratov ucet nenechat len tak na pospas (ked som to tolko branil) ale podla mna som zvolil najlepsi sposob...
mala by si ma trestat keby si zlozim jamekov ucet a potom ho po case preberiem ale takto??
nechapes ze ja som si toto nevybral a neplanoval len som reagoval na to co sa stalo???
to ako si sa rozhodla ze ja budem ako na vystrahu ostatnym??
pri takomto pristupe nemam zaujem dalej hrat...
poprosim ta preved zlatky hracovi emo2 a zrus moj ucet....
dik

prihlasovat sa na ucet pocas preberania je porusenie nad porusenie !
moj navrh ako by som to ja spravila nie je porusenim pravidiel , pocas preberania by som sa tam urcite neprihlasila .......

trest je adekvatny k poruseniu .

MH2

nie stymto nesuhlasim
tvoj sposob je vcom iny??
ked ho v klude necham a preberiem a ked ho preberiem tak ze to budem koordinovat??
absoutne to nie je fer....

ok grosko berem ze si mal zastup a chodil si tam cez zastup a nie cez heslo ....

jamek : mal si dve konta a to je uz porusenie samo o sebe , prebral si dediny 4 a chodil si nadalej na jeho ucet aby si koordinoval preberanie .

Trest : vsetky dediny prevzate od jamek ti budu odobrate vcetne Hlavnej dediny. Viem je to surove odomna ale ak si chcel preberat nemal si tam chodit mal si ho nechat na pospas a v klude prebrat .

MH2

no grosko...
on ma mal zastup ja neviem jeho heslo a nikdy som sa neprihlasoval na neho cez heslo lebo ho nepoznam...
som ho zastupoval ale nestihal hru tak som ho preradil do sestry a stratil zaujem o neho....na neho som heslo nemal...este som sa par razi na neho prihlasil ale videl som ze ho uplne znicili tak som asi pred tyzdnom zrusil pristup na jeho ucet a to je vsetko co viem o groskovi

jamek...
no je hned vedla mna a hravali sme spolu. on je riman a ja german tak sme sa doplnali...
lenze on vobec nestihal tak mne dal heslo (uz som mal dva zastupy tak dalsi nesiel) aby som hral ked je zlty za neho nech nie je cerveny...
ale po case mne napisal ze konci a nech si robim s jeho uctom co chcem (ak si to chces overit napis mu na prihlasovacii mail) lenze tym padom by som mal dva ucty a bal som sa ze to MH zoberie ako porusenie pravidiel. tak som dedinky prebral a ucet dal zrusit....nevidim v tom osobne porusenie pravidiel...
nezalozil som si ten ucet ja a ani som to takto neplanoval...nevim ako som to mal inac riesit??
hrat dalej dva ucty??...alebo ho zrusit?

toto je pravda a to aj priznavam. len opakujem nic som nerobil za ucelom niako podvadzat ci si prilepsovat svoj ucet......
jednoducho som nevedel co s jamekom...a kedze bol pri men tak som ucet zrusil a dedinky prebral Smile

zdravim,

z dovodu porusenia pravidiel ti bol zablokovany ucet . Isto si si precital pravidla ktore je mozne opat si precitat tu :

http://help.travian.sk/index.php?type=faq&mod=572

1. §1 Heslo, registrace a vlastnictví
Každý hráč smí vlastnit a hrát pro server jen jeden účet.

2. §1.2 Heslo
Heslo k účtu nesmí být předáno osobám hrajícím na stejném herním světě. Navíc, úmyslné zvolení stejného hesla jako jiný hráč na stejném herním světě je trestné a může být považováno za multiúčtování.

3. po dokladnej analyze sme dosli na to ze si prevzal dediny od hraca jamek a pritom si sa prihlasoval na jeho konto za pomoci hesla tak isto si sa prihlasoval na ucet grosko za pomoci hesla.

mas mi ktomu co povedat ?

MH2

ahoj
som zistil ze som blokovany
ale nenapada mna ziaden dovod
mozes mne prosim vysvetlit co som spravil?
dakujem
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So september 20, 2008 4:07 am

Cafte

Poprosim vas vyjadrie sa k tymto ally ako potencialnym spojencom a neskor sestram alebo sucast sucasnych sestier - napr. do 1-2 tyzdnov. Rozhodujte ale rychlo, aby napr. A sa od nudy nepustila do nich:

1. ***A*** -ASTRA, ich diplomat sa takto ozval:
tiberian napísal:

Ahoj, som zakladateľ ally ASTRA a chcel by som vašu alianciu požiadať, či by sme nemohli uzavrieť spojeneckú zmluvu. Nie sme na vašej úrovni a nie sme ani vaši nepriatelia, ale vaši a naši hráči sa prekrývajú a namiesto spolupráce vznikajú rabovačky a obe ally tratíme v príprave na finále.

Tiberian

Myslim, ze nedaju tolko surovin, aby stali za to ako farmy a ak z nich by sme mali casom lne 5 aktivnych hracov, nam by to mohlo byt na uzitok len. Pls popytajte sa pripadne vo svojich sestrach. dakujem.

2. ~Fenix~
v ich ally mam kamosa, u nich je otazka polohy ale je tam tiez sanca ziskat aktivnych hracov, utocilo na nich EMPsII tusim takze asi ich moc nemusia Smile

3. B-N-X - ally do poctu v ponuke Smile ak som spravne pochopil su husitom kusok a kedze ti su nam teraz spojenci... tak BNX neskor by mohli partizancit na DS Dargo a Husite napr. alebo ak sa k nam prida Destiny - posilnit ich.

Tieto aliancie nie su spickove, ich hracov by sme museli zaucat a viest a vychovavat atd. Ale na serveri je uz malo aktivnych hracov a u tychto je sanca, ze uz nejaku army aj maju atd. Mne imponuju 2 veci: prezili doteraz a maju niektori dobru polohu pre nase plany.

Kazdopadne som zvedavy na vase nazory a postrehy ci napady na ine ally Wink
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  gorgo So september 20, 2008 9:21 am

Pise sice pekne, ale ich aliancia ma spojka asi so vsetkymi farmami v nasom sektore a niektory ich clenovia su fakt slaby. Oni by si mali uvedomit, ze spojko s nami by zmamenalo aj to, ze v case konfliktu by boli prvy ktory by padli. Ked mali zaujem o clenstvo v mojej ali niektori hraci tak som od nich ocakaval urcite veci. (obrana, obranne struktury -dobre rozvinute) a to nielen z rozmaru. Raz som spravil vynimku, zobral som hraca tusim danox to bol. Samozrejme hned ako sa objavil v nasej aliancii, zobrala si ho na musku Aliancia a behom 2 dni ho rozbili... co myslite, za ako dlho by rozbili ich ?? Alebo by som sa ich opytal ci by boli pripravene na navstevy 20-30k armadami a poslal im par logov z nasej vony... Suspect
gorgo
gorgo

Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Nemo So september 20, 2008 11:44 am

gorgo napísal:Pise sice pekne, ale ich aliancia ma spojka asi so vsetkymi farmami v nasom sektore a niektory ich clenovia su fakt slaby. Oni by si mali uvedomit, ze spojko s nami by zmamenalo aj to, ze v case konfliktu by boli prvy ktory by padli. Ked mali zaujem o clenstvo v mojej ali niektori hraci tak som od nich ocakaval urcite veci. (obrana, obranne struktury -dobre rozvinute) a to nielen z rozmaru. Raz som spravil vynimku, zobral som hraca tusim danox to bol. Samozrejme hned ako sa objavil v nasej aliancii, zobrala si ho na musku Aliancia a behom 2 dni ho rozbili... co myslite, za ako dlho by rozbili ich ?? Alebo by som sa ich opytal ci by boli pripravene na navstevy 20-30k armadami a poslal im par logov z nasej vony... Suspect

poviem tak, ja od nich neckama take army, ved v kazdej sestre su taki hraci co maju ledva 10K, ale myslim, ze novu krv nam je treba a tiez treba zvazit ich polohu.
Nemo
Nemo

Počet príspevkov : 626
Alliancia : DETc

Návrat hore Goto down

Odoslať  Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: