projekt DET
+6
Masko555
Bibiba
Gilmak
meee...
astro
shark999
10 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
projekt DET
vseobecna informacia pre tych co nie su este v obraze:
som rad ze sa konecne uskutocnil projekt DET.....o co vlastne ide:...ide o spojenie vyznamnych aliancii sektora +/+ DE,DT,COH,M&T....do jednej aliancie DET....zo strategickeho hladiska to bola nevyhnutna vec aby sa vsetky spominane ...nazvime to polaliancie spojili a dokazali realne konkurovat sk6 gigantom Aliancia, emps,KPS za honbou postavit div ako prvi....kedze pri vselijakych snahach o spojenie aliancii bol vzdy kamen urazu kto ku komu prestupi zvolila sa neutralna cesta zalozit novu alianciu do ktorej prestupi z kazdej aliancie vyber najaktivnejsich najsilnejsich hracov podla kluca ktory bol vopred dohodnuty...urcite chvilu potrva kym cely ten procez prebehne a my vseci prijmeme novu identitu DET ale do natarov je este nejakych 3 mesiace tak mame dost casu aby sme sa zohrali a ukazali ostatnym ako sa vyhraje sk6.
som rad ze sa konecne uskutocnil projekt DET.....o co vlastne ide:...ide o spojenie vyznamnych aliancii sektora +/+ DE,DT,COH,M&T....do jednej aliancie DET....zo strategickeho hladiska to bola nevyhnutna vec aby sa vsetky spominane ...nazvime to polaliancie spojili a dokazali realne konkurovat sk6 gigantom Aliancia, emps,KPS za honbou postavit div ako prvi....kedze pri vselijakych snahach o spojenie aliancii bol vzdy kamen urazu kto ku komu prestupi zvolila sa neutralna cesta zalozit novu alianciu do ktorej prestupi z kazdej aliancie vyber najaktivnejsich najsilnejsich hracov podla kluca ktory bol vopred dohodnuty...urcite chvilu potrva kym cely ten procez prebehne a my vseci prijmeme novu identitu DET ale do natarov je este nejakych 3 mesiace tak mame dost casu aby sme sa zohrali a ukazali ostatnym ako sa vyhraje sk6.
shark999- Počet príspevkov : 167
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: projekt DET
My máme na fóre príspevok, ktorý hovorí o tom, že ideme konkurovať KPS? Nie sme náhodou súčasťou KPS? rovnako MaT? nie je náhodou MaT súčasťou KPS??? Som paranoidný? Alebo si len sedím na kábli?
astro- Počet príspevkov : 38
Registration date : 15.03.2008
no mna by tiez zaujimalo co a ako to vlastne je??? patrite do odnoze KPS, do nasej DE odnoze predpokladam. alebo sa mylim? a ked to tak nahodou je tak mozme tronfnut KPS v stavani, pretoze KPS je velke spolocenstvo a bude urcite stavat viac DS a DE bude tiez mozno stavat viac ako jeden, takze byt prvy to hej, ale superit s nimi? ved sme spojenci... alebo sa to bude menit?
meee...- Počet príspevkov : 218
vse dozvite,zatim to prosim nereste...
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
takže ako piše Gilmak zatial to neriešte a Shark dostal pristup k nam na foko ale tieto veci sem zatial nepatria všetko sa dozviete ako piose gilmak tak neriešte čo sa ešte len rieši na vase odpovede treba ešte trochu času dik za pochopenie
Bibiba- Počet príspevkov : 244
už to začína, tajnosti, lobbing, intrigy, temné pozadia no som zvedavý čo z toho vyjde. Polovica aly ide preč, no tešme sa čo nás ešte neminie.
Masko555- Počet príspevkov : 10
prosim Ta toto sem nepis.. zato ze sa premenuva ally a trosku preskupuje to neznamena ze sa robia intrigy... ved sa nechaj prekvapit ako to vsetko dopadne..
keny_spss- Počet príspevkov : 42
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 19.03.2008
caw mohli by ste mi vysvetlit to o tych novych alianciach kolko ich bude a podla coho sa vyberaju hraci do nich? akbude len jedna tak ostatnych pofarmite ci co
rubenso- Počet príspevkov : 64
Alliancia : det-mat
Registration date : 22.07.2008
myslim že shark napisal preco vznikla nova ali s nazvom DET .všetky ostatne frakciee ali DE a DT,MT tiež code sa premenuju tiež na DET ... /pismeno sa doplni/ inac sa nič nemeni a nikdo sa nefarmí boli len vybratý najlepsi a podla army a zapajania sa do činnosti teda podla aktivity ali aj tý co sa vybrali ak polavia sa budu musiet vratit a naopak hrači ktorý dosiahnu silnu army a budu dost aktývny dostanú pozvanku do hlavnej ali DET
Bibiba- Počet príspevkov : 244
no však hádam sa to osvedčí.
Ja som mal pocit že sme fungovali dobre.
Ja som mal pocit že sme fungovali dobre.
Masko555- Počet príspevkov : 10
???
keny_spss napísal:prosim Ta toto sem nepis.. zato ze sa premenuva ally a trosku preskupuje to neznamena ze sa robia intrigy... ved sa nechaj prekvapit ako to vsetko dopadne..
Trosku sa preskupuje? Ako to vidim vyberie sa horna tretina hracov z kazdej ali a utvori sa DET - pre moju mikro popku asi skoncim niekde mimo , hoci som tu takmer od zaciatku :-(
BigT- Počet príspevkov : 30
Registration date : 14.06.2008
Ty si srandista...BigT napísal:keny_spss napísal:prosim Ta toto sem nepis.. zato ze sa premenuva ally a trosku preskupuje to neznamena ze sa robia intrigy... ved sa nechaj prekvapit ako to vsetko dopadne..
Trosku sa preskupuje? Ako to vidim vyberie sa horna tretina hracov z kazdej ali a utvori sa DET - pre moju mikro popku asi skoncim niekde mimo , hoci som tu takmer od zaciatku :-(
Otazka znie: CO si ku.va do teraz robil???? http://travian.ws/analyser.pl?s=sk6&uid=2628 To by som sa radsej ani neozyval, lebo len si teraz upozornil na seba ze si mozno spion ktory sa tu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi dlhu dobu vezie... Radsej sa miesto toho strachovania o vlastne zadky a spamovania fora zacnite starat poriadne o ucty. Ked sa chce tak sa toho da este vela zmenit...
(Sory admin ale to k.rva som si nemohol odpustit)
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
gorgo napísal:Ty si srandista...BigT napísal:keny_spss napísal:prosim Ta toto sem nepis.. zato ze sa premenuva ally a trosku preskupuje to neznamena ze sa robia intrigy... ved sa nechaj prekvapit ako to vsetko dopadne..
Otazka znie: CO si ku.va do teraz robil???? http://travian.ws/analyser.pl?s=sk6&uid=2628 To by som sa radsej ani neozyval, lebo len si teraz upozornil na seba ze si mozno spion ktory sa tu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi dlhu dobu vezie... Radsej sa miesto toho strachovania o vlastne zadky a spamovania fora zacnite starat poriadne o ucty. Ked sa chce tak sa toho da este vela zmenit...
(Sory admin ale to k.rva som si nemohol odpustit)
Takze : 1. Ja sa ku.va o svoj zadok nebojim .
2. Neznasam ludi , ktori pouzivaju slovo ku.va .Takze ku.va uz ho ku.va nepouzivaj.
3. Mozno som spion, ktory sa s vami vezie uz od zaciatku , takze si ku.va davaj bacha na to co robis aby som nahodou nevyspehoval, ze pouzivas jednu zubnu kefku aj na zuby aj na koberce- lebo to by si potom bol asi ku.va odrovnany.
4. Co som doteraz robil? Som 1. V com? Ako hrac s jedinou dedinkou mam ku.va najvecsiu popku na servery. Ty si prvy v com ? V nicom.
5. Mne je ku.va jedno co si myslis - mne ide len a len o mojich spolubojovnikov , bolo by mi luto ak by museli niektori odist.
6. Admin to je prvykrat a poslednykrat co som takto spamoval - sorry.
BigT- Počet príspevkov : 30
Registration date : 14.06.2008
No to si mu ale dal...Ale aj mne sa vidi jedna dedinka strasne malo....
Anonymný- Anonymný
presunul som debatu do pokecu, topic: Co sme doteraz robili
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: