HELP
+5
Admin
astro
miso422
gorgo
kozi854
9 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
HELP
mam problem nevedel som kde mam tu temu zaradit... ale to uz je jedno potrebujem vedie co je to MC dedina ako ju ziskam naco sluzi a tak dikes... KOZI
kozi854- Počet príspevkov : 3
Registration date : 09.07.2008
Re: HELP
To snad zartujes?!?!? ty sa v polovici hry toto pytas? Keby bolo po mojim tak letis z aliancie aj s naborarom co ti poslal pozvanku!!! V tejto sekcii najdes aj navody ...kozi854 napísal:mam problem nevedel som kde mam tu temu zaradit... ale to uz je jedno potrebujem vedie co je to MC dedina ako ju ziskam naco sluzi a tak dikes... KOZI
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
Registration date : 14.03.2008
http://forum.travian.cz/showthread.php?t=87308&highlight=megacrop
MC 9 - v dedine mas 9 obilnych poli
MC 15 - 15 obilnych poli
MC 9 - v dedine mas 9 obilnych poli
MC 15 - 15 obilnych poli
miso422- Počet príspevkov : 34
Alliancia : S-DET@
Registration date : 14.06.2008
ale no tak, každý sa učí. aj tak nemá žiadnu voľnú tu medzi nami vlkmi tak kým si nejakú nájde aspoň si to naštuduje. vy ste vedeli hneď po napísaní www.travian.sk do browsera že existujú MC9 a MC15 a koľko má ktorý z nich obilných polí? aj keď je pravda, že je v aliancii MaT už nejaký ten piatok :-) študuj kozi!
astro- Počet príspevkov : 38
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
No hej ale on to nevie ked uz je skoro konec servera......No to je smiesne keby sme sa perave rozbiehali a by sa to spital tak dobre hra to po prvy raz tak neviem ale ne po nekolkych mesiacov....
Ale co uz aj to sa stava
Ale co uz aj to sa stava
Anonymný- Anonymný
No tak pre tvoju informaciu tuto sa moze....Ale ne kde preberame dolezite veci......
Ale ani tu to nemusis prespamovat
Ale ani tu to nemusis prespamovat
Anonymný- Anonymný
kua chlapci zle som sa vyjadril... to MC ze co je to mi uz davno pisal jeden z KPSDE hrac Marecek201555 ked neverite mozte sa ho spytat ale ja som chcel hlavne vediet ze ako ju ziskam... to mam chodit postupne po kazdom jednom policku a hladat to MC ci je nato nejaky vyhladavac ci ako?
kozi854- Počet príspevkov : 3
Registration date : 09.07.2008
vidis vidis ako je dolezite spravne sa vyjadrovat
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
Registration date : 14.06.2008
kozi854 napísal:kua chlapci zle som sa vyjadril... to MC ze co je to mi uz davno pisal jeden z KPSDE hrac Marecek201555 ked neverite mozte sa ho spytat ale ja som chcel hlavne vediet ze ako ju ziskam... to mam chodit postupne po kazdom jednom policku a hladat to MC ci je nato nejaky vyhladavac ci ako?
klikaj jedno políčko po druhom, sú hlavne v blízkosti obilných oáz alebo použi nejaký nedovolený program a nemusíš klikať, náde ti ich. ale sú aj dovolené, kdesi som videl link na vyhľadávanie MC9 a 15. keď nájdem hodím to sem alebo ak niekto má nech ho sem dá. dík
tu je tiez jeden: http://travian-utils.com/cz/?s=czx&u=2
13Eagle- Počet príspevkov : 21
Alliancia : DET@
Registration date : 29.04.2008
alebo si nainstaluj firefox a donho script a staci ked pomaly prejdes ponad policko a ono ti ukaze co sa tam nachadza
travian beyond uz nefunguje spravne odkedy je TOP 10 rubrika. Ale travissimo funguje dobre
VITTER- Počet príspevkov : 66
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 23.06.2008
jop sem tam sa mi stane ze ked sa prihlasim a kliknem napriklad na dedinu tak ma opat vyhodi na strnku s menom heslo ale inak sa da a co za dedinu je mi ukazuje stale dobre a dokonca ked prejdem celu mapu 7x7 tak vidim co je na kazdom jednom poli
travian beyond
za tr. beyond som dostal blok na hodinu na dvoch srveroch, akurát čas na odinštalovanie. nedráždite MH chlapi
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: