dakujem, dakujem...
+4
bobrikbobrik
WaterFox
puTTy
meee...
8 posters
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
dakujem, dakujem...
tak a som tu. nasraty jak sa asi len najviac da. vcera som pozeral ze sa veselo utoci na katku, napisal som jej a napisal som aj motylikovi ze preco sa na nu utoci. dostal som jasnu spravu ze konci a nestihaju sa prebrat jej dediny a tak sa aspon farmi. tak ako sa patri, spytal som sa ci si mozem aj ja poslat nejakych vojakov a motyl povedal ze hej ale aby som ich neposielal vela lebo si chcu aj ostatni nieco uchmatnut. samozrejme ako bolo povedane poslal som vojsko. nie cele ale decentne ze nech nieco donesu a nech ostane aj druhym. pozeram na reporty a vzdy ked utoci bibiba a motylik je tam tak od 0 - 50 vojacikov. hura!!! posielam kone nech su tam rychlejsie. 470 imperatorisov z coho mi padlo cez 80% pretoze tam zrazu katka mala vojacikov. cim to je? keby som zautocil len tak nic nepoviem. ale ja jak taky kokot si zistujem sytuaciu a mam schvalene farmenie decentne a mam z toho len stratu. ani mi nejde o tu materialnu ako o tu casovu kym sa tie kone debilne zasa urobia. tu je log z toho utoku: http://travilog.org.ua/sk/2982017/ee6615fea5e1a9e6fddf9628fb4a665a
bolo to pre mna prekvapenie ale bral som to tak ze si nechala znicit armadu nech je viac suriek. dnes rano pozeram na utoky na dedinu1 a zasa utoci bibiba a aj motylik s takmer nulovymi stratami. tak som si pomyslel ze uz je po vojsku a ze si idem pre tie straty aspon trosku. OMYL!!! toto bolo to moje odskodnenie zo vcerajsieho nepodareneho utoku. log: http://travilog.org.ua/sk/4229710/e6270e3dbc318b964a85352fd8e9bc7c
takze ako som pocul, katka vraj rusi ucet a ked utoci bibiba a motylik tak su dediny prazdne. ked zautocim ja je tam, pravdepodobne, cele jej zvysne vojsko. a ked konci s uctom a je poveolene ju farmit, kto na jej ucte neustale vyrada jednotky???
TYMTO BY SOM SA RAD PODAKOVAL KATKE, ALEBO JEJ ZASTUPCOVI, ZA PEKNY SLNECNY PIATOK!!! TAKTO NASRANY AKO DNES SOM ESTE NA TRAVIANE NIKDY OPAKUJEM NIKDY NEBOL... AK BY TU RAVENGE NEZATRHOL SKAREDE SLOVA, TAK BY TU PEKNYCH PAR KOKO*OV A P*C Z MOJICH UST DNES PADLO!!!!!!
DAKUJEM VAM VELMI PEKNE. a take sracky ze mi tam toho nepadlo az tak moc si mozte nechat pre seba. viem ze tam toho nepadlo moc, ale nemuselo tam padnut nic. na vsetky informacie som sa spytal a neboli pravdive, takze neviem ci to mam klast za vinu motylovi alebo nie, ale tak ci tak dakujem tomu kto tam tych vojakov nastahoval pri mojich oboch utokoch. mozem dalsie 3-5 dni stavat kone.
s pozdravom nasraty maros alias meee...
PS: prikladam aj dokaz
Pekny Podvecer )
motylik113 napísal:
Ahoj, rusi ucet a nestihli sme ani jednu dedinku prebrat...
Tak aspon nejake tie lupy, lebo onedlho jej ucet bude vymazany... )
meee...
bolo to pre mna prekvapenie ale bral som to tak ze si nechala znicit armadu nech je viac suriek. dnes rano pozeram na utoky na dedinu1 a zasa utoci bibiba a aj motylik s takmer nulovymi stratami. tak som si pomyslel ze uz je po vojsku a ze si idem pre tie straty aspon trosku. OMYL!!! toto bolo to moje odskodnenie zo vcerajsieho nepodareneho utoku. log: http://travilog.org.ua/sk/4229710/e6270e3dbc318b964a85352fd8e9bc7c
takze ako som pocul, katka vraj rusi ucet a ked utoci bibiba a motylik tak su dediny prazdne. ked zautocim ja je tam, pravdepodobne, cele jej zvysne vojsko. a ked konci s uctom a je poveolene ju farmit, kto na jej ucte neustale vyrada jednotky???
TYMTO BY SOM SA RAD PODAKOVAL KATKE, ALEBO JEJ ZASTUPCOVI, ZA PEKNY SLNECNY PIATOK!!! TAKTO NASRANY AKO DNES SOM ESTE NA TRAVIANE NIKDY OPAKUJEM NIKDY NEBOL... AK BY TU RAVENGE NEZATRHOL SKAREDE SLOVA, TAK BY TU PEKNYCH PAR KOKO*OV A P*C Z MOJICH UST DNES PADLO!!!!!!
DAKUJEM VAM VELMI PEKNE. a take sracky ze mi tam toho nepadlo az tak moc si mozte nechat pre seba. viem ze tam toho nepadlo moc, ale nemuselo tam padnut nic. na vsetky informacie som sa spytal a neboli pravdive, takze neviem ci to mam klast za vinu motylovi alebo nie, ale tak ci tak dakujem tomu kto tam tych vojakov nastahoval pri mojich oboch utokoch. mozem dalsie 3-5 dni stavat kone.
s pozdravom nasraty maros alias meee...
PS: prikladam aj dokaz
Pekny Podvecer )
motylik113 napísal:
Ahoj, rusi ucet a nestihli sme ani jednu dedinku prebrat...
Tak aspon nejake tie lupy, lebo onedlho jej ucet bude vymazany... )
meee...
Naposledy upravil meee... dňa Pi júl 11, 2008 2:32 pm, celkom upravené 2 krát.
meee...- Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Re: dakujem, dakujem...
z pekneho podvecera bolo hovno a z pekneho piatku este vacsie...
motylik nehovorim ze to bola tvoja vina, tak to neber osobne. neviem komu sa mam za to podakovat.
btw: katke som pisal vcera pred utokmi a bola online a aj dnes a tiez bola online a necita si spravy. takze taka ceresnicka na torte
motylik nehovorim ze to bola tvoja vina, tak to neber osobne. neviem komu sa mam za to podakovat.
btw: katke som pisal vcera pred utokmi a bola online a aj dnes a tiez bola online a necita si spravy. takze taka ceresnicka na torte
Vobec dotoho nevidim, ale teraz som si vsimol dalsi utok od bobrikbobrik:
http://travilog.org.ua/sk/5765687/a07f1e93b57cb2592b7147c3790bb940
http://travilog.org.ua/sk/5765687/a07f1e93b57cb2592b7147c3790bb940
puTTy- Počet príspevkov : 68
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
Registration date : 14.03.2008
noo veru takto dopadol moj lupezny utok... mna napadlo ze army poslala prec a nahodou sa prave vtedy vratila.. ale ak sa to mee stalo viackrat, tak neviem... bo je pravda ze bola modra, takze tu army mohla poslat prec znovu alebo jej zastup...
bobrikbobrik- Počet príspevkov : 28
Registration date : 23.04.2008
viem kto ma zastup u katky ale nehodlam to riesit len je trochu smuten lebo od toho hraca som cakal trocha viac no mam pocit ze sa niekde stala velka chyba .... zastup mal celu katkinu army poslat na niekoho s aliancie albo na sosmiho nech sa rozbije a nezavadzia anie nechat ju tam :/...je to fakt smutne no prosim zastup nech sa vyjadri
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Malkavian napísal:viem kto ma zastup u katky ale nehodlam to riesit len je trochu smuten lebo od toho hraca som cakal trocha viac no mam pocit ze sa niekde stala velka chyba .... zastup mal celu katkinu army poslat na niekoho s aliancie albo na sosmiho nech sa rozbije a nezavadzia anie nechat ju tam :/...je to fakt smutne no prosim zastup nech sa vyjadri
uz sa mi vyjadril cez spravu v hre. pomaly to zacinam rozdychavat a zastup mi vysvetlil co sa stalo. co stalo sa, uz sa neodstane...
ok velmi nerad vidim tvoje rozhorcenie ale je pochopitelne...len zasa to vyvolava zlu krv ktorej je u nas as prilis vela v poslednej dobe
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
tak treba vybalit meno toho talentu ,nech sa tu verejne osperavedlni a posle nake sur ako bolestne
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
Registration date : 14.06.2008
no co k tomu na zaver dodat..???????? ked si budeme rozvbijat army sami medzi sebou to ani nepotrebujeme nejaku vojnu z inou ally..... teraz to uz nechajte tak a osobne sa tiez priklanam k tomu nazoru co tu uz bol nech zastup posle nejake odskodne....
keny_spss- Počet príspevkov : 42
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 19.03.2008
no vcera toho bolo na mna trosku moc ale dnes som to uz rozdychal a konecne som aj dokocil utoky na borknagara... takze hura do sekcie WORLD of WAR
meee... napísal:no vcera toho bolo na mna trosku moc ale dnes som to uz rozdychal a konecne som aj dokocil utoky na borknagara... takze hura do sekcie WORLD of WAR
a nemas posielat utoky pod vplyvom alkoholu ty vozralo
kompot- Počet príspevkov : 22
Registration date : 16.06.2008
DET :: Spolocne forum :: INFORMACIE
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: