viac uctov
+3
Johnny Bravo
Erien
metluck
7 posters
DET :: Forum DET-M&T :: Pokec
Strana 1 z 1
viac uctov
Je tu akosik smutno nik nic nepise ,nesranduje proste nuda.Tak si dame taku malu anketku
Chcel by som vediet co si myslite o vlastneni vicerych uctov,ja osobne som za vlastnenie (aj vlastnim)len jedneho uctu (inak sa mi zda ze tato hra straca zmysel ak ma niekto 3-4ucty ktorymi sa zasobuje a tym vlastne podvadza a blokuje prevzatie dedin)
Chcel by som vediet co si myslite o vlastneni vicerych uctov,ja osobne som za vlastnenie (aj vlastnim)len jedneho uctu (inak sa mi zda ze tato hra straca zmysel ak ma niekto 3-4ucty ktorymi sa zasobuje a tym vlastne podvadza a blokuje prevzatie dedin)
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
Registration date : 14.06.2008
Re: viac uctov
No ale pri registrácii sa zaväzujeme, že môžeme mať iba jeden účet. No a kto má viac tak ten porušuje pravidlá. A to sa nemá. Ja osobne preferujem hru, kde sa hrá podľa pravidiel. No je to ako v živote, kto hrá poctivo, tak ten je nanič. Dalo by sa povedať neschopný,až neprospešný. No čo už. Som neschopná lama.
Erien- Počet príspevkov : 444
Nooo...niesom proti no ani za ...Mám jeden účet, od ktorého mal heslo ešte jeden hráč, keby že mi padne net alebo niečo ...A dnes mi prišlo varovanie
Hráč "......" (nebudeme menovať ) sa prihlásil cez heslo na tvoj účet 4.9.08
Nik nesmie poznať tvoje heslo. Preto si ho zmeň a nech sa to neopakuje lebo ťa zablokujem za porušenie pravidiel.
MH
Tak istota je istota
Hráč "......" (nebudeme menovať ) sa prihlásil cez heslo na tvoj účet 4.9.08
Nik nesmie poznať tvoje heslo. Preto si ho zmeň a nech sa to neopakuje lebo ťa zablokujem za porušenie pravidiel.
MH
Tak istota je istota
Johnny Bravo- Počet príspevkov : 155
Alliancia : DET-M&T
Registration date : 16.06.2008
@J.B. ???? A prečo práve tebe? Žeby si MH dával na toto obzvlášť bacha? Alebo zase nejaká haluz.
Erien napísal:@J.B. ???? A prečo práve tebe? Žeby si MH dával na toto obzvlášť bacha? Alebo zase nejaká haluz.
Lebo som s ním o niečom písal...tak si ma omrkol asi ...
Aha. tuším si už ako cawkoo. balíš MH? Že vraj je to žena.
Mozem len potvrdit, MH je skutocne zena, naviac, myslim, ze kazdy server ma min 2 MH, ak sa mylim, tak ma opravte a podla vsetkeho su to obe zeny
Aetius- Počet príspevkov : 54
no minimalne Multihunter2 je zena urcite
Franz Karmasin- Počet príspevkov : 11
Registration date : 29.06.2008
Opýtam od nej číslo? ...
Opytaj, opytaj Fakt sikovna a hlavne nebezpecna baba je to
Aetius- Počet príspevkov : 54
opýtajte sa cawkaa, či ho náhodou už nemá. Viete, že jemu žiadna neodolá.
Ale asi zabrala na J.B., bo druhých takto neupozorňuje, tých hneď blokne. Mali by sme to využiť. Obetujeme ho, aby ju zbalil.
Ale asi zabrala na J.B., bo druhých takto neupozorňuje, tých hneď blokne. Mali by sme to využiť. Obetujeme ho, aby ju zbalil.
Erien napísal:opýtajte sa cawkaa, či ho náhodou už nemá. Viete, že jemu žiadna neodolá.
Jaaa sa nechystám nikoho baliť ...ja som "zadaný" ...Ja len zistiť vek, skočiť na kávičku a tak
vravis skocit a potom kavicka,hmmm to znie lakavo
metluck- Počet príspevkov : 55
Alliancia : KPSdeM&T
tak tenhle server ma 2 multihuntery a oba jsou zeny jedna se jmenuje Martina a u druhy jsem zapomel jmeno...ale vim ze hlavni admin je kluk:D,,,
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Alliancia : DET
Registration date : 22.04.2008
Gilmak napísal:tak tenhle server ma 2 multihuntery a oba jsou zeny jedna se jmenuje Martina a u druhy jsem zapomel jmeno...ale vim ze hlavni admin je kluk:D,,,
Martina hej? ...pekne Gilmi ...pekne ...
A prečo si zabudol meno tej druhej? Tá odolala? To snáď nie?
ja len či tomu hlavnému MH kukol do gatí náš neodolatelný Gilmak, keď s istotou vie, že je to kluk, ako mohol zabudnúť to druhé meno, to si zaslúži blok, kým si naň nespomenie
kubik- Počet príspevkov : 69
Alliancia : DET - M&T
kubik, ak je aj tá druhá mh žena, tak tá mu to prepáči. Vieš, že Gilmaka ženy milujú. A muži nenávidia. Pamätáte sa na tento výrok na fore MT? Teraz som si na to zmyslela. A touto vetou som bola Gilmakov špion. A ešte aj sosmiho. To boli časy, že? To snaď nie je ani pravda. Ale MH patrí medzi tých málo ľudí na servere, s kým som si nepísala. No, má šťastie.
DET :: Forum DET-M&T :: Pokec
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: