Rozoberanie
5 posters
Rozoberanie
Neviem treba tu taku temu lebo ked necete aby sme vam spamovali linky tak tu sa mozu vyjadrit...
Tetus- Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008
Re: Rozoberanie
Sorry nemohol som dat vam linky bo mi ich niektorý zastup zmazal neviem preco ale dopadlo to uspesne neposlal som ani cistku a predsa mi vsetko prezilo
Cori ked si utocil mohol si dat zamerat len jednu budovu moc si mu toho dole nadal...
nedal, ale to je len taký bočný útok a počítal som že už bude slabý. Ale dík , tento útok pôjde vždy len na jednu budovu.Tetus napísal:Cori ked si utocil mohol si dat zamerat len jednu budovu moc si mu toho dole nadal...
cori- Počet príspevkov : 28
zratal už niekto o kolko prišla aliancia pri našich utokoch a o kolko mi ? aspoň približne
rosomak- Počet príspevkov : 124
nechysta sa nejaka spolocna akcia? nejake velke katovacky a pod. Som teraz dost mimo lebo som tu 2 tyzdne nebol a vobec neviem co sa deje....
rb1skunk- Počet príspevkov : 64
Registration date : 09.08.2008
ja by som bol za, ako za starých dobrých čias
spoločný bod útoku a výmaz dediny zo serveru
spoločný bod útoku a výmaz dediny zo serveru
Robertus SPQR- Počet príspevkov : 54
Chcem sa spytat ci by isiel niekto so mnou do akcie STAMINA..... Skatovali by sme mu nejaku dedinu a ostatne vylupili...... Ked zistim zaujem aj by som to zorganizoval, ale potrebujem vediet kto by do toho isiel........ Uz treba lebo zatial utocim len tak bezcielne a nicim mu obranu ale to nema zmysel, pretoze podpory sa mu tam vzdy nazbieraju...........Diki za odpoved
rb1skunk- Počet príspevkov : 64
Registration date : 09.08.2008
Povolenie tohoto fóra: