-°HF°-
+8
WaterFox
keny_spss
Hoshimaru
meee...
Bibiba
matiseek
Malkavian
Admin
12 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
-°HF°-
tak a zacal na mna utocit skippy z tejto alli -°HF°- no co vam poviem ja na seba utocit nencham a preto mu utoky opetujem rad by som vedel ci by bolo mozne potom dostat dake podpory lebo ja farmou nebudem zatial utoci 130 konmi to rozbijem ale podpory dojdu neskvor kedze som nebol doma myslim ze 600 ostep si snimi poradi. ak by mi bol niekto z okolia ochotny pomoct dajte vediet a zorganizujeme to. revenge ak nevieto kto som vas tvorca fora dakujem za pozornost bude informovat o vsetkom co sa udeje ale seru ma tie katy o ktore som dosiel
no kym som totu dopisal tak vrja na mna zautocil prave kvoli tym katom bo sa bal ze su nachystane nanho a vraj ten utock co na mna ide uz nemoze odvolat a ja nato ani ja uz nemozem ten utok na teba odvola dufam ze sa stihen uhnut a nie ze pridem o 300 konikov
tretia faza skoncena ziadne utoky sa uz nebudu konat na moje dediny ani ja naneho zatial. vraj sa bal ze tie katy poizijem nanho ale vybavil som to a je to ok takze nic zatial netreba podnikat.
Ja som mal byt asi diplomat kamosa som uz asi 5 krat zachranil od znicenia na speede a to nehovorim kolko som uz tuna brachovi vybavil no alebo pojdem do parlamentu
no kym som totu dopisal tak vrja na mna zautocil prave kvoli tym katom bo sa bal ze su nachystane nanho a vraj ten utock co na mna ide uz nemoze odvolat a ja nato ani ja uz nemozem ten utok na teba odvola dufam ze sa stihen uhnut a nie ze pridem o 300 konikov
tretia faza skoncena ziadne utoky sa uz nebudu konat na moje dediny ani ja naneho zatial. vraj sa bal ze tie katy poizijem nanho ale vybavil som to a je to ok takze nic zatial netreba podnikat.
Ja som mal byt asi diplomat kamosa som uz asi 5 krat zachranil od znicenia na speede a to nehovorim kolko som uz tuna brachovi vybavil no alebo pojdem do parlamentu
Re: -°HF°-
je to take osemetne dost svinstvo znicit ta a potom sa vyhovarat aby neprisla odveta...ale cahpem bola by taska...ale ja urcite by osm ti poslal nejake tie podpory
Malkavian- Počet príspevkov : 140
Alliancia : DET@
Registration date : 14.03.2008
ak budes potrebovat podpory, tak posli hromadnu spravu a priprav si obilie
matiseek- Počet príspevkov : 26
tiež denne dumam nad tou silou akou su EMPs so spojencami HF atd atd to by len bolo ,horúce taký legens tý su uplný odvar a mapka sa stale zužuje a zužuje čim sa k sebe približujeme , som rad že si to diplomaticky zvladol
Bibiba- Počet príspevkov : 244
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
ok taka opat nam zacinaju utoky od hracov z -°HF°- na nasho spolubojovnika markusa tak trebalo by zorganizovat daku podporu pretoze chlapec zacal spehovat aj mna no vvyspehoval my dakych 1200 ostepov ael kone neboli nastastie doma tak to by malo byt prekvapko a takysto aj proteriani ktory ku mne uz idu. Dal som ho spehovat nech si nemysli ze sa ho bojim a aj som mu to napisal tak dame tomu cas a uvidime jak si pocne ale tu podporu pre marcusa by sme mohly zorganizovat nakazal som mu postavit sypku a aj polia tak hadam posluchne a spravi co najvacsie zasoby a v priebehu tochto vykendu by sme mohly zacat s odporom vo forme obrany utok neni daky super bomba spica ale ale sak kuknite sami http://travilog.org.ua/sk/7525604/4be1772115fdb219d61e952932849dc4 a etse raz utocil ale to bolo uplne o nicom akurat ze vtedy poslal katy aby rozbil pole aj sypku treba to zastavit co naskvor ale podpory zatial neposielajte posleme po dohode aby nepomrely od hladu. ja som utocnu army poslal prec ak by sam i rozhodol zautocit a mozno poslem aj obrannu a aby mi ju nahodou nerozsekal ale nemyslim ze by mu to stalo za tie straty bo neni bohvie aky nicitel podla mna
aj ja mozem prispiet podporami. moji odchovanci kapu kade tade za spolocenstvo KPS
meee...- Počet príspevkov : 218
tiez nemam problem podporit...ak sa taketo utoky budu opakovat...kazdy proste na den dva posleme vsetko co budeme moct aby boli co najmensie straty..avsak obilie bude must byt niako zaobstarana taktiez ak mate taketo problemy piste to najprv v hre...ja na forko chodim niekedy raz za 3 dni a to moze byt neskoro...
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
podpory...
noo to je dost silna ally, ale aj maugli bol dost silny a ako dopadol, najlepsie bude ak posles hromadnu spravu a urcite ti poslem aspon 150 ostepov a 150 rytierov... len sa teba ozvat,,,,,
keny_spss- Počet príspevkov : 42
Alliancia : KPS-DE
Registration date : 19.03.2008
ja napečiem koláče
PS: tiež pomôžem podporami
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
najlepšie je dohodnut sa a každý pošle podpory ale tak aby dorazili v jeden čas a samo aspon 200 špehov nech tam ma ked sa chlapec z HF raz na nom rozbije da pokoj bude hladat lahšiu farmu ked bude vidiet že držime spolu a nepustime ani dedinku nech si povie Markus kedy na kolku hodinu poslat napiseme HS ale treba dat rezervu aspobn 24 hod.
Bibiba- Počet príspevkov : 244
utoci vacsinou v noci medzi 3 a 6 aspon tak boli utoky tak ale momentalne prestal uvidime ako to pojde nehame ho si mysliet ze nic nic nic a bac z vasich vojakov sa nik nevratil no bude prekvapeny co sa deje tak markus stavia co sa da ja tam mam par spehov aby sme mali prehlad co a ako moje podpory vyrazia ako nahle zaregistrujem daky pohyb kedze som hned na susednom policku takze aj ked vyspehuje so mnou ratat asi nebude a 1200 ostepov a 350 rytierov hradba lvl 20 urobia svoje
Hrac markus favonius ma poziadal po utokoch ktore sa opakovali opat o podporu utocil nanho hrac borknagar na hore spomenutu dedinu. Prosim kto moze poslite mu podpory tak aby dorazili okolo 24.00 a nechajte ich tam do rana. sypku ma 21400 tak ak by ste mohly sem tam dake obilie utocil prevazne pechotou tak sa podla toho zariadte pozrite sa cim ho napada a katuje. ak mu niekto poslete podpory tak mu napiste kolko coho aby sme sa vedeli zariadit so zasobovanim dakujem
prosim kazdy kto moze poslite aj na dnes v noci Marcus Favonius do jeho dvoch velkych dedin aspon po 50 jednotiek prevazne proti pechote ja mu poslem 500 ostepov proti jazde o oblie sa budem starat aj dnes z vecsej casti kedze ze to mam naskok ale neuskodi ak poslete aj vy ja mu nudem robit aj zastup tak poslem svoje jednotky na spravne miesto n uvidime kam zautoci chalan dnes
ty by si len tie kolace piekol... nie si ty zienka domaca? Ci ty pecies vesele kolacikyWaterFox napísal:ja napečiem koláče
gorgo- Počet príspevkov : 235
Alliancia : DET-DG
nerob si srandu, vieš aké je zložité napiecť koláč aby sa dal aj jesť ? :D
WaterFox- Počet príspevkov : 66
Alliancia : KPS{DE}A
http://travilog.org.ua/sk/6611258/41d8e333b62d2e92e986cc56969675f6 tak takto to nejak vyzeralo proti comu sme sa mali ubranit no nedopadlo to najlepsie. Sme vdacny vsetkym ktory poslali podpory a prisli o ne ja som prisiel o 1200 ostepov a 390 koni ale nelutujme mozno iba cas ktory sa to bud eopat staviat ale radsej pridem o jednotky a spomalim sosomiho a borknagarove plany " jedna a ta ista osoba hra na dvoch uctoch " a spravim straty kym sa daju teraz by mohol dat den dva pokoj ale no neviem neviem borknagar je tiez oslabeny ale stavaju rychlo. A bolo by dobre keby co najviac ludi poslalo podpory bo treba branit dve dediny. Urcite vas nezabije ked poslete 50 100 jednotiek bud do jednej alebo do obydvoch ak si to nemozete dovoli aspon dke suroviny ako napr obilie by ste mohly poslat ked mozu podpory posielat hraci ktory su 10 hodin daleko a poslali celkom pekne mnozstvo urcite sa aj u vas daco najde cim viac jednotiek tym vecsie straty u nepriatela a mensie na nasej je nas 60 keby kazdy posle 100 jednotiek je to 6000 a to by sme sa dalo ubranit v pohode ale ked vam je jedno ze nasho spoluhraca takto nicia tak si ich odkladajte bo za chvilu ich bude potrebovat vy lebo ked skoncia s jednym pojdu po druhom a kedze ste neprejavili zaujem pomoct moze sa stat ze nik potom nepomoze ani vam dalsie logy nejdem ani ukazovt boli cisto niciace aby sa tam neuzivila dnes v noci podpora 100 jednotiek a 100 katov boli asi 4 tak to je vsetko aspon zatial
takto sme ho ubranili straty velke ale zije http://travilog.org.ua/sk/7629874/057897fba852ac0d986f01365ddec974 ostatne utoky si kuknite na jeho dedine
ak vies ze hra na dvoch uctoch tak ho oznam multihunterovi nech ho blokne
hps- Počet príspevkov : 96
nj...tak nech si pozre cas medzi prelogovanim..ked tam bude menej ako 5sek tak to je jasne..to si clovek ani nestihne presadnut....
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Hoshimaru napísal:nj...tak nech si pozre cas medzi prelogovanim..ked tam bude menej ako 5sek tak to je jasne..to si clovek ani nestihne presadnut....
pochybuju ze MH si da tolik prace s hledanim jednoho cloveka
Gilmak- Počet príspevkov : 159
Registration date : 22.04.2008
no tak to sa mi ani nechce verit. preco neposielate vsetci podporu? mne tam krachlo uz cez 1000 pretov a dalsich asi 560 + 100 legionarov tam je. tak tam laskavo poslite vsetci a nie len tych par dobrodincov. naco ich susite doma??? vobec tomu nechapem. o com to potom je? pekne si kazdy vstupte do svedomia, ci je to fair ked neposlete teraz podporu hracovi co ju potrebuje a ked zautocia na vas tak budete podporu zhanat kade tade. je to ubohe. ked mozem tak pomozem... naco sa mi maju doma flakat?
PS: tato sprava je samozrejme len pre tych co tu podporu neposielaju
PS: tato sprava je samozrejme len pre tych co tu podporu neposielaju
meee...- Počet príspevkov : 218
ako dost sila od revengeho spehovat s 1 a uspiet..ten typek z HF si nejak veri...borgnagar. keby bol sam tak by bol dobra farma, najme na zelezo (mnam to teraz potrebujem), ale ali by ho asi podrzala, on sam nejak extra vela toho nema aspon co sa spehlo
Londyn- Počet príspevkov : 64
Registration date : 23.04.2008
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: