DET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

potencionalne ciele

+3
Robertus SPQR
Tetus
shark999
7 posters

Goto down

potencionalne ciele Empty Re: potencionalne ciele

Odoslať  Tetus So august 23, 2008 12:35 pm

Jaaj no ano to hej katy idem prave dnes robit nemohol som skor bo som nebol doma a neboli surky...A ja si nemyslim ze vedienie spi ja len tak ze uz je tu fakt nuda..
Tetus
Tetus

Počet príspevkov : 150
Alliancia : DET
Registration date : 07.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi So august 23, 2008 12:29 pm

Tetus napísal:No ok to sa uz neboj ja sa zapojim ked sa bude dat a inak o akom dorabani to hovoris? ja stale dorabam... len nemam vela katov preto neutocim sam... dnes by som ich mal zacat robit vo velkom mnozste..Potom by uz nemal byt problem ist aj sam..

toto si pisal 7-meho augusta
"Fakovat a nicit slabsich by mohli aj iný hraci ci nie? ja moc katov nemam to akurat na fake ale v tomto týzdni ich spravim aspon nieco...A mam otazocku preco nas tu je tak malo ved sme utocna ally co ostatný spia?? dufam ze sa to rozsirý lebo po tom by toto spajanie nemalo vyznam ved v samotnom DTc nas bolo na akciach viacej.."

len toto som mal na mysli ....
.... podla mna v silnej ally nemáš slabych hráčov , lebo aj u toho najslabšieho može byť betón na ktorom sa celý rozbiješ ....
a ozaj nemusíš utočiť sám, je to dosť riskantné, len maj trošku trpezlivosti , naše vedenie určite niečo pripravuje , isto nespia , takže len vyčkať .....

jojsi

Počet príspevkov : 137
Registration date : 09.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus So august 23, 2008 12:04 pm

No ok to sa uz neboj ja sa zapojim ked sa bude dat a inak o akom dorabani to hovoris? ja stale dorabam... len nemam vela katov preto neutocim sam... dnes by som ich mal zacat robit vo velkom mnozste..Potom by uz nemal byt problem ist aj sam..
Tetus
Tetus

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi Pi august 22, 2008 7:20 pm

Tetus napísal:Co preco sa tu niec neriesi treba akciu cem mat lespeho hrdinu a cem ist do prvej cistky mam otazocku dajte ciel kde by nemali byt podpory a idem na to kto sa ce pripojit katmy nech mi napise Zltu spravu cez travian lebo ja moc nemam katy... Wink
sak si mal dorabat ci to bolo len bla bla ... neboj akcie budu ... som zvedavy ci sa fakt aj budes tak zapajat .... uz tu treti raz pises ze chces akcie by som rad vediet ci si pripraveny ..... sak trpezlivost trpezlivost trpezlivost
a ak chces silou mocou utocit tak si najdi ciel .... kto moc chce si najde .... napr. http://travilog.org.ua/sk/8103831/34359723fe92f46652f488f75737c0

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Pi august 22, 2008 3:14 pm

Co preco sa tu niec neriesi treba akciu cem mat lespeho hrdinu a cem ist do prvej cistky mam otazocku dajte ciel kde by nemali byt podpory a idem na to kto sa ce pripojit katmy nech mi napise Zltu spravu cez travian lebo ja moc nemam katy... Wink
Tetus
Tetus

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi So august 16, 2008 8:35 pm

hmmm asi mas pravdu .... ten ucet fakt vyzera skapaty ale nechapem preco provokoval s tymi cezareusmi , bol u viacerych hracov.... mozno mu zavadzali ..... aj som ho vcera zafakoval ... aj vlnu som imitoval a vobec nic sa nezmenilo (rozmiestnenie jednotiek) Sleep alebo nehra cez vykendy ... lebo je pravda ze som tych cezariucov nejaký čas nevedel načapat

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 So august 16, 2008 5:40 pm

NO MNE TO TIEZ PRIPADA AKO NEJAKY MRTVY UCET O KTORY SA NIEKTO IBA STARA A POMAHA SI S NIM.....SKLADY VZDY PLNE.....ANYWAY....TREBA BYT OPATRNY......KEDZE ALIANCIA POZNA NACU PREDCHADZAJUCU TAKTIKU....TAK TERAZ MUSIME IST NA TO UPLNE INAK LEBO KEBYZE ZVOLIME NASE PREDCHADZAJUCE OBLUBENE VLNY TAK SI NARAZIME PAPULE... Embarassed
shark999
shark999

Počet príspevkov : 167

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi So august 16, 2008 3:16 pm

netto ma asi nebude mať moc rád Very Happy nechal si senatora v dedine bez spehov.... hmmm ak tam majú takýchto hráčov viac ......
http://travilog.org.ua/sk/8438883/54e361f8c591ade84c2f9f7c38842eff

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Pi august 15, 2008 9:20 pm

No super aj v lupeziach som lama za celý tyzden nalupim 300 000 suriek aj to som rad ale ja uz nelupim ja sa spoleiham sam na seba Smile ok ale uz sme asi odbocili treba dat casi zajtra nemozem ale potom uz ano..
Tetus
Tetus

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi Pi august 15, 2008 6:38 pm

Tetus napísal:Ok ja sa prisposobým kazdemu a ta jojsiho Lupez kolky si v top/10 tam si ukradol urcite 300 000 suriek Smile

kedze som klasicke farmy (tie co sa vobec nebrania) uz prenechal ostatnym spoluhracom, hlavne tyyyy slabsi ich potrebujú viac ako ja , tak mám teraz problem v TOP tyzden nalupit 1 000 000 .. takze som v lupoch skor klesol ako stupol a v TOP som v lupoch este ani nebol :-).... ale hlavne ze su tie surky v ally :-)
takze takto ja vidim lupeze a farmenie .... ale neta trosku pofarmim :-)

FUUUUU ALE SOM TU VYPOTIL RIADNY SPAM Embarassed

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi Pi august 15, 2008 6:29 pm

potom ten neto už je neaktualny do tretice som narazil na tych cezariusov co otravovali DETc-karov :-)
http://travilog.org.ua/sk/6583152/881fdbe78bed4874c9d9a83676c5d0cc

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  meee... Pi august 15, 2008 6:21 pm

zdar,

takze s touto skupinkou idem spolupracovat prvy krat. velmi sa tesim, pretoze to zacinala byt strasna nuda Smile dajte ciel a taktiku (kedze vy uz ste zohrani) a ja urobim co sa mi povie...

k tomu vyprovokovaniu: neznie to zle. aj to by mohlo vyjst ale nenazbierat tam na prvy utok velku armu. aby poslal na dalsi krat viacej jeho utocnej, alebo si myslite ze tam posle celu utocnu ak ho vyprovokuje phiri???
meee...
meee...

Počet príspevkov : 218
Registration date : 15.03.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  pirhi Pi august 15, 2008 3:37 pm

Tetus napísal:Ano aj to sa da ale asi shark myslel utocne nieco poriesit nie obranne do obrany sa zapoji kazdy treba nieco poriesit v utoku...

je to len napad...ale nemam problem ani s utocenim...

pirhi

Počet príspevkov : 54
Alliancia : DET©

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Pi august 15, 2008 3:35 pm

Ano aj to sa da ale asi shark myslel utocne nieco poriesit nie obranne do obrany sa zapoji kazdy treba nieco poriesit v utoku...
Tetus
Tetus

Návrat hore Goto down

Odoslať  pirhi Pi august 15, 2008 3:17 pm

shark999 napísal:NO JEDNU PREPACOVU DEDINKU CHCE PIRHI TAKZE UVIDIME.....HLAVNE JU POTOM MUSI UKEROVAT....TERAZ BY SOM SA SKOR ZAMERAL NA TYCH MENSICH HRACOV OKOLO Z ALIANCI4 A 4LIANCI4.....ABY SME ZNEMOZNILI VACSIM HRACOM OD NICH NESKOR CERPAT PODPORY.....TAKTIEZ JEDEN Z CIELOV BUDE RPX....ICH FARMA...FARMIA HO A ZISKAVAJU SURKY CIZE KATNUT SKLADY SYPKY...TAKTIEZ CHILIX...JEHO HLAVNA DEDINA ....ON JE NEAKTIVNY A JE TAM IBA NA FARMENIE....

dik shark za spomenutie...suhlasim...a k taktike:myslim ze na tomto uzavretom fore som najslabsi...takze by sme mohli skusit aj taku vec, ze niekoho vyprovokujem k utoku, a ze by sme mu zlozili utocnu armu (napr nejaky stamina...ten sa do mna obuval...) v nejakej mojej dedinke...

pirhi

Alliancia : DET©

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Pi august 15, 2008 11:14 am

Ok ja sa prisposobým kazdemu a ta jojsiho Lupez kolky si v top/10 tam si ukradol urcite 300 000 suriek Smile
Tetus
Tetus

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Pi august 15, 2008 12:33 am

EMPSII?... Laughing ALIANCIA FARIEM?.....NO NA TYCH SA MOZU TRENOVAT TAK AKURAT HRACI S POP 1500 A PODOBNOU ARMOU.....TO JE NEZAUJIMAVY CIEL...CHYBAL BY MI PRI TOM ADRENALIN...
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  p3tooo Pi august 15, 2008 12:00 am

taktiku zatial tazko urcit...ved ideme na slabsich hracov, takze v podstate iste ciele...musime sa zase trochu otukat a zohrat aj s ostatnym kolektivom...takze tie ciele co boli vybrane su dobre...suhlasim s nimi, alebo este pozriem na mape, ze kto je uplne najblizsie z alianci4 a 4lianci4...
a ak by sme chceli tak mozeme sa zohrat aj na niekom z EMPSII, ci radsej nebudeme drazdit na dve strany?? Smile

p3tooo

Počet príspevkov : 12
Registration date : 10.08.2008

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Št august 14, 2008 11:44 pm

NO PEKNE SI HO SFARMIL Smile......INAK TERAZ KED BUDEM MAT SKATOVANU 1.DOCASNU DIERU TAK TYMPADOM SA MI UVOLNIA MIESTA NA PREBRATIE 2. DEDIN...PO PREBRATI SA NEBUDE BETONOVAT ALE SA KATNE ....Smile...TAK PRIDU O DEDINKY
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  jojsi Št august 14, 2008 11:20 pm

jojsi

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robertus SPQR Št august 14, 2008 11:11 pm

no každa vojna je o zásobach a ak nie sú tak je vojna krátka
super info a bolo by ho dobre využiť
Robertus SPQR
Robertus SPQR

Návrat hore Goto down

Odoslať  shark999 Št august 14, 2008 11:08 pm

NO JEDNU PREPACOVU DEDINKU CHCE PIRHI TAKZE UVIDIME.....HLAVNE JU POTOM MUSI UKEROVAT....TERAZ BY SOM SA SKOR ZAMERAL NA TYCH MENSICH HRACOV OKOLO Z ALIANCI4 A 4LIANCI4.....ABY SME ZNEMOZNILI VACSIM HRACOM OD NICH NESKOR CERPAT PODPORY.....TAKTIEZ JEDEN Z CIELOV BUDE RPX....ICH FARMA...FARMIA HO A ZISKAVAJU SURKY CIZE KATNUT SKLADY SYPKY...TAKTIEZ CHILIX...JEHO HLAVNA DEDINA ....ON JE NEAKTIVNY A JE TAM IBA NA FARMENIE....
shark999
shark999

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robertus SPQR Št august 14, 2008 11:06 pm

ja som tiež za starého známeho prepáča nech si nemyslia že pri tej znene
sme zmäkli
Robertus SPQR
Robertus SPQR

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tetus Št august 14, 2008 9:51 pm

Nas starý znamy prepac Very Happy treba ho dokoncit taktiku neham na niekoho ineho Smile
Tetus
Tetus

Návrat hore Goto down

potencionalne ciele Empty potencionalne ciele

Odoslať  shark999 Št august 14, 2008 8:37 pm

davajte sem navrhy cielov...popripade taktiky ktore by sa mali obmienat
shark999
shark999