vymena jednotiek
3 posters
Strana 1 z 1
vymena jednotiek
zdravim,
chcel by som poprosit nejakeho germana ci by nechcel vymenit 50 ostepov za 50 pretorianov. je to vyhodny deal pre oboch. ostepari su dobri proti jazde a zeru 1. pretoriani su dobri proti pechote a tiez zeru 1. lepsie ako rytier. bola by to trvala vymena. nie na chvilu, ale navzy. mozna aj dalsia spolupraca. ak niekto chce necha sa mi ozve cez spravu. moje meno meee...
chcel by som poprosit nejakeho germana ci by nechcel vymenit 50 ostepov za 50 pretorianov. je to vyhodny deal pre oboch. ostepari su dobri proti jazde a zeru 1. pretoriani su dobri proti pechote a tiez zeru 1. lepsie ako rytier. bola by to trvala vymena. nie na chvilu, ale navzy. mozna aj dalsia spolupraca. ak niekto chce necha sa mi ozve cez spravu. moje meno meee...
meee...- Počet príspevkov : 218
Alliancia : DET
Registration date : 15.03.2008
Re: vymena jednotiek
skus si najst pri sebe nejakeho spojenca a poslat k nemu daake mnozstvo a nech aj on posle k tebe a v pripade utoku si ich moze hocikto z vas stiahnut. tie ostepy by sa zisli aj mne casom
matiseek- Počet príspevkov : 26
Registration date : 14.03.2008
mno ja mam pri sebe hosiho ale on to nejak odmieta, ze hoshimru
Nie ze by som odmietal ale teraz mam pomer ostepov a rytierov tak akurat 1:1 ( co sa tyka obrany) teraz som zalozil dedinu cisto na obranu kde ich postavim ale musim ju najprv trochu vytunit..potom to mozme menit....
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
mno mne ide o to aby som mal obranu proti konom ked na mna niekto zautoci. ale ved uz som sa ozval aj inym tak uvidime
nee neozyvaj sa inym ja s tebou trejdnem ..akonahle sa bude dat ...
Hoshimaru- Počet príspevkov : 96
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: